Design Peisaj zonă suburbană, cu diferite grade de părtinire

Design teren cu o prejudecată bazată pe principiile de teren foarte speciale diferă de decodificare convenționale lotizari simple sau de rulare. La urma urmei, chiar și panta ușoară a solului permite să realizeze pe o astfel de suprafață a unui astfel de element de decor complex de peisaj ca terasare niveluri. Ei bine, aranjament mai puțin complex de diapozitive alpine, cascade și alte elemente care utilizează efectul diferenței de altitudine, va costa proprietarii porțiunilor înclinate la nimic.Design Peisaj zonă suburbană, cu diferite grade de părtinire

Pe scurt, puteti apela principalul avantaj al designului site-ului, cu o pantă de posibilitatea de a introduce conceptul de soluții vizuale destul de spectaculoase. Un dezavantaj major al acestor proiecte ar trebui să fie recunoscute ca o modalitate extrem de incomod pentru a asigura funcționalitatea acestui teren. La urma urmei, aceeași zonă de relaxare sau un teren de sport poate găzdui doar suprafața relativ plană.

Astfel, atunci când planificarea zona de amenajare a teritoriului, cu o pantă, proprietarul unui teren ar trebui să aloce o parte din fondurile pentru terasarea bunurilor lor și consolidarea solului în locuri deosebit de dificile, cu pantă foarte abruptă. Fara aceste documente este imposibil de a pune în aplicare orice proiect de formare adecvat pentru un peisaj pe o pantă.

Detalii cu privire la acest subiect

terracing menționat mai sus este un tip de lucrari la sol destinate transformării suprafeței înclinate în planuri separate cascadă cedări manual. De fapt, ieri, coasta muntelui este transformat într-un platou în trepte formate prin vrac și zone rase de sol.

Dar terasarea în sine, în cele mai multe cazuri, în conformitate cu următorul plan:

1. La începutul graniței să fie terase determinate, care este determinat de necesitatea unor zone plane, care suferă porțiuni de amenajare a teritoriului în fiecare caz.

2. După determinarea limitelor este necesară pentru calcularea volumului de excavare, produs de regenerare este podsypaniya și achiziția de terenuri. Mai mult, panta aranjament terasa cel mai adesea, în timpul alinierii, ambele metode sunt folosite - retrase din partea de sus a pantei la terenul umple pad de mai jos. Un astfel de aranjament de proces economisește timpul necesar pentru export (sau de livrare) convulsii (sau se umple) sol.3. Înainte de a începe excavarea fețele verticale „trepte“ viitoarelor terase de a consolida elemente de recuzită speciale panoul de bord. Și unele elemente de recuzită rămân în pământ pentru totdeauna, prin urmare, elementele de rigidizare sunt plasate într-un șanț special, care este umplut cu sol în timpul punerii în aplicare a terasamentelor.

4. se terasamentelor, porțiunea de transformare de amenajare a teritoriului din cutoff începe sol vegetal. Apoi, straturile de sol sunt deplasate de-a lungul straturilor de pantă 30-40 cm (adâncime), cu fiecare strat compactat de legare.

5. În plus, în procesul de amenajarea terasamentului pentru terase trebuie pantă manmade asigură canale de scurgere, care contribuie la scurgerea apei de ploaie. Și un astfel de sistem poate fi implementat cu ajutorul unui flux artificial, canal „în sezonul uscat“ poate fi eliberat, ca un deal alpin destul de extins.

Design Peisaj zonă suburbană, cu diferite grade de părtinire

Consolidarea zonei de sol permite construirea unui sistem fiabil de protecție a solului pe pantă. Nu oferind astfel un design peisagistic zonă de protecție pe partea care nu construi - aproape toate îmbunătățirile vizuale, cum ar fi, mixborders, flori decorative căi și peluze - vor fi spălate departe în partea de jos într-un singur sezon ploios.

Consolidarea solului pe versanți se realizează fie un fel „biologic“ sau „mecanice“. Mai mult decât atât, prima opțiune implică formarea unui gazon special pe suprafața solului, formată din plante cu rădăcini adânci și puternice. Sursa în această tranzacție poate fi arbuști, copaci și rădăcină de sistem ramificat. Consolidarea mecanică a solului se realizează prin schimbarea artificială unghiul de înclinare - terasare. În acest caz, panta prea blândă este transformată într-o zonă relativ plat, cu care este deja imposibil să se spele de pe sol, chiar și atunci când o ploaie torențială grele.

Design Peisaj zonă suburbană, cu diferite grade de părtinire

Design Peisaj zonă suburbană, cu diferite grade de părtinire

Mențiune specială merită și flori proces de selecție aranjarea conceptului porțiune. În cele mai multe cazuri, decorare porțiune de design peisagistic în lateral, în general, este selectat în conformitate cu zonele muntoase de stil. Prin urmare, o mare parte din flora acestor situri este transferată de pajiști montane și mai abrupte, care nu este doar conceptul de site-ul adecvat, dar, de asemenea, condițiile climatice ale existenței flori și plante aromatice.

Selecția specifică a materialului de plantare depinde de orientarea pantei în raport cardinal. Deci, pe pantele de nord și de est ale cele mai bune de plantare și iubitoare de plante de umiditate obișnuiți cu umbre. Ei bine, pe versantul sudic ar trebui să fie plantate flori și plante aromatice, care sunt rezistente la temperaturi ridicate și secetă.