Eliminați pistrui la albire acasă

Kochetkova Olga Viktorovna

Acestea sunt pete maronii mici, care sunt formate în diferite părți ale corpului. Ele sunt mai predispuse la acest fenomen proprietarii de piele de lumină. În primăvara anului pete intunecate ia pe o culoare mai intensă, în timp ce în timpul iernii și toamna se estompeze și să devină practic invizibile.Eliminați pistrui la domiciliu

Pentru corectarea petelor pigmentare cosmetice sunt folosite și mijloace populare de pistrui. Înainte de a începe procedura, este necesar să se consulte un dermatolog. Specialist recomanda mijloacele cele mai potrivite cu caracteristicile pielii.

Ca și în multe alte cazuri, apariția pistruilor, deoarece prevenirea este mai bună decât a încerca apoi să le eliminați la domiciliu. Pentru a face acest lucru, în primăvară să înceapă să folosească protecție solară. Punerea înainte de a ieși pe stradă, puteți proteja în mod eficient pielea de expunerea la soare. Ca rezultat, se va adapta treptat la arsuri solare, pistrui si nu va fi eliberat. Pentru a vă proteja de soare, ar trebui să poarte articole de acoperit capul (pălării), ochelari de soare și îmbrăcăminte cu mâneci lungi, precum și pentru a lua o umbrelă. Pacienții mei folosit sfatul medicului. prin care puteți scăpa de această problemă, timp de 2 săptămâni, fără prea mult efort.

Pentru a elimina pistruii acasă și să facă uniforma de culoare a pielii, este recomandat să folosiți agenți de albire și exfoliere. Pigmentarea este formată prin acumularea de melanină în țesătura superioară, astfel încât cojirea conferă un efect remarcabil. Exfoliantă, și în același timp controlează apariția pistruilor, prevede aplicarea sistematică exfoliant. Utilizați acest instrument este necesar, după spălare. Un pic de un exfoliant, se aplică umed pielii, apoi masați ușor și se clătește. Dupa procedura, aplicati crema.

Un factor important în lupta cu pistrui - dieta selectată în mod corespunzător. În meniul recomandat pentru a include mai multe alimente care conțin vitamina C. Acestea includ fructe citrice, fructe kiwi, varză acră.

pistrui de albire

Pentru a scapa de pigmentare, este posibil să se utilizeze creme speciale și alte mijloace, cum ar fi o lamaie pe pistrui. Înainte de a aplica produsul nefamiliare pielii, asigurați-vă că nu declanșa o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, o cantitate mică de cremă pătate de mână. În cazul în care în câteva minute pielea este calm, puteți utiliza instrumentul. Dacă există semne de iritare (mâncărime, roșeață) - este să-l abandoneze. crema de albire adecvat înainte de a merge la culcare, se aplică pentru a curăța pielea. În dimineața zilei de reziduurile sale să fie eliminate.

pistrui înălbire la domiciliu posibil cu medicina tradițională. lotiuni eficiente si masti pe baza de lamaie.

Este demn de remarcat faptul că el este foarte bogat in vitamina C. Sucul de lamaie este potrivit ca o loțiune de albire. Acesta este aplicat pe piele și se lasă timp de 10 minute.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți înlocui suc cu acid citric. Acesta se va agrava doar situația, înrăutățirea stării pielii. Pentru a pregăti masca cu coaja de lamaie ar trebui să fie pisa cu atenție (acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui mașină de tocat carne sau o răzătoare fină). Apoi, masa rezultată se amestecă în proporții egale cu miere. Masca este gata. Acesta nu va ajuta doar pe cei care doresc sa albeasca pistruii, dar, de asemenea, pentru cei care au tenul gras predispus la.

O astfel de mască este important să se aplice în mod regulat. Se recomandă să le folosească cu lotiune de albire, pentru a obține efectul maxim posibil. Astfel, utilizarea de suc de castravete sau ceapa. Pentru a scapa de pistrui, pielea și se freacă de ceaiuri negre.Eliminați pistrui la albire acasă

Vă rugăm să nu scoateți papilom!
Pentru a le face să dispară, adăugați un pahar de apă 3 picături.

Eliminați pistrui la albire acasă

Studiile clinice au arătat.
Scapa de acnee și acnee - rezultatul după 3-5 zile

Eliminați pistrui la albire acasă

O picătură de acest instrument elimină papiloma pentru totdeauna!
Medicii au confirmat acest lucru.

Eliminați pistrui la albire acasă

Un remediu puternic pentru acnee, acnee si puncte negre!
efect uimitoare după prima aplicare! Scrie.

(Nu a fost evaluat încă)

Legate de intrări:

Eliminați pistrui la albire acasă
Cum de a elimina pistruii pentru totdeauna
Eliminați pistrui la albire acasă
Tratarea acnee la domiciliu
Eliminați pistrui la albire acasă
Eliminarea papiloamelor la domiciliu
Eliminați pistrui la albire acasă
Pistrui pe buze
Eliminați pistrui la albire acasă
Cum să scapi de acnee la domiciliu
Eliminați pistrui la albire acasă
Cum se deduce pistrui
Eliminați pistrui la albire acasă
Pistruii pe umeri
Eliminați pistrui la albire acasă
Cum de a elimina pistruii de pe fata
Eliminați pistrui la albire acasă
Tratamentul rozacee la domiciliu

 • Cine mai vrea să scape de acnee în locuri intime?
 • Cum de a vindeca acnee inghinale în 2 săptămâni?

  Nou pe forum

  4 luni, 2 săptămâni în urmă

  8 luni, 2 săptămâni în urmă

  De 1 an, 1 lună

  De 1 an, 1 lună

  O singură intrare pentru o consultare cu un dermatolog

  Eliminați pistrui la albire acasă

  Eliminați pistrui la albire acasă

  Eliminați pistrui la albire acasă