Farmecul firului la încheietura mâinii ca să facă și importanța culorilor

Farmecul firului la încheietura mâinii ca să facă și importanța culorilor

Fiecare persoană trebuie să fie protejate de boala, deochi sau rebutare, precum și alte probleme, așa că din cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să facă amulete pentru ei înșiși și de cei dragi, care nu numai că vă ajută să evitați negativ, dar, de asemenea, atrage noroc și prosperitate. Acesta a fost gardian al firului rămas la femei după cusut și de filare, el insuflă putere favorabil care emană de la mâini umelitsy. Ele ar putea împodobesc atât corpul, cât și acasă, un pat sau de îmbrăcăminte.În lumea fire cele mai naturale de astăzi (lenjerie, lână, etc.) purtat pe încheietura mâinii, deoarece este locul cel mai vulnerabil pe corp - prin el trece cu ușurință ochi și boli rele, astfel încât oamenii care știu și recomandă atunci când apuca pe altcineva pentru mână sau să o ating, să vorbească aceste cuvinte: „Te afli ta - mi al meu“ Ideal - atingeți în același timp, pentru a acestui om.

fir roșu

Despre un fir de lână roșie cu toții că este în măsură să protejeze împotriva deochi sau rebutare, precum și pentru a vindeca multe boli, variind de la durere de dinți și se termină cu dureri articulare ale vremii. Iubitorii de asemenea, pus pe fiecare alt fir roșu pe încheietura stângă ca un semn de iubire și continuitate. Nu e de mirare că se consideră că în cazul în care unul dintre parteneri a pierdut un fir roșu, acesta este un semn că foarte curând el va participa cu jumatatea lui.

fir verde

Aceasta culoare este responsabil pentru sănătatea mentală și fizică, astfel încât firul de culoare verde se recomandă să poarte pentru cei care doresc să recupereze rapid sau de a se proteja de boli, cum ar fi în timpul unei epidemii. Ea a pus pe când pentru a merge departe de casă - de călătorie, călătorie de afaceri sau de vacanță, atunci calea va fi un fericit și plin de bucurie.

Atunci când o relație de tensiune DC, trebuie să poarte un fir de încheietura mâinii de măsline, de asemenea, poate fi purtat în fiecare zi, atunci când aveți o mulțime de contact cu diferite persoane.

fir roz

De multe ori în familii vine un moment în care mănâncă poveste de dragoste de viață. Rectifica situația poate, în cazul în care a pus mâna pe un fir de culoare roz. Apropo, de asemenea, ajută pentru a scăpa de sentimente de gelozie.fir portocaliu

Pe vreme rece, mulți încep să se rănească. Pentru boala a preluat, trebuie să poarte înainte de a merge afară firul portocaliu. Se recomandă să se poarte și cei care doresc să scape de singurătate - va deveni mai sociabil, face noi prieteni și chiar locul de muncă. Barbatii pot purta fir portocaliu, în cazul în care a fost o deteriorare este indus la slăbiciune sexuală - vor dispărea.

firul galben

Persoanele creative sunt destul de vulnerabile, astfel încât acestea trebuie să poarte firul galben. Ea va ajuta, de asemenea, pe cei a căror activitate se referă la stres mental. Dacă o persoană are o putere slabă, ar fi pur și simplu purtat pe firul galben încheietura mâinii stângi.

firul albastru

Aceasta ajută să scape de frica și de a dezvolta încrederea. Acesta trebuie să fie pus înainte examene sau în timpul inspecțiilor - vor cu ușurință și fără obstacole.

Farmecul firului la încheietura mâinii ca să facă și importanța culorilor

fir verde-albăstruie

Acesta este purtat de oameni care sunt în depresie - va ajuta sa scapati de opresive de stat. De asemenea, rezolva problema în comunicarea cu sexul opus.

firul albastru

Oamenii de afaceri sunt încurajați să poarte fir albastru pe încheietura mâinii drepte: va da încredere pentru a proteja împotriva înșelăciune și trădare, și atrage bani.

Firul violet

Dacă o persoană se teme de ceva, atunci este foarte dificil de a trăi în pace și fericit. Dar nu dispera, ața purpurie a scăpa de frică, precum și a vă proteja de pericol ca imaginar și real.

fir alb

Pentru a începe viața cu o tabula rasa, puteți pur și simplu, dacă purtați pe firul alb încheietura mâinii. De asemenea, ajută să-și reconsidere viața lui după pierderea. fir alb dezvoltă memoria, așa că ar trebui să fie purtat studenților. De îndată ce ea posereet, ea trebuie să fie schimbat.

fir de argint

oamenii nervoase trebuie să poarte un fir de argint, aceasta va ajuta să stabilizeze situația și să se calmeze.

firul negru

Păstrați controlul emoțiilor dumneavoastră, puteți, dacă purtat pe firul negru din stânga încheietura mâinii, este necesar pentru a lega nodul trei.

fir maro

Persoanele care lucrează fizic ar trebui să poarte fir de culoare maro, atunci ei vor primi satisfacție de munca lor.

o schemă de culoare

În cazul în care o persoană are nevoie de ajutor fire multiple, este posibil să le combine, dar nu mai mult de cinci într-o amuletă. Acestea ar trebui, în panglica panglica, fără a face noduli, doar unul pentru lipire.

Cum sa faci un farmec

Pentru a îndepărta locul de muncă, trebuie să achiziționați un fir înainte de prânz de la vânzător, care este mai în vârstă decât cumpărător. Subiecte timp de trei zile pentru a pune sub saltea, somn cu ei, astfel încât acestea să poată fi alimentate cu energia proprietarului său. După ce a făcut mascota și urmăriți-l - în cazul în care de multe ori se agață de nimic, este necesar să se ardă și să producă o alta. Același lucru trebuie făcut, când a rupt - un semn că funcțiile sale de protecție au fost epuizate. Secții de fir nu pot fi spălate, apa va spala energia, arde murdar mai bine și să facă unul nou.