Orzul un copil cauze, simptome, tratament

Ce este orz

recunosc orzul nu este atât de simplu în faza inițială a bolii. Primul loc de penetrare infecție devine roșiatică și ușor se umflă. Apoi, copilul începe să se simtă o ușoară senzație de arsură și mâncărime la locul de educație orz. Foarte des, în timp ce în febra copii, dureri de cap începe și o creștere a ganglionilor limfatici. După câteva zile de la debutul bolii pe pleoapa produc de obicei abces dens având o nuanță albicios sau gălbui. Orzul gonflează ca maturarea și apoi acumulate în interiorul unui puroi se extinde în exterior, de rupere prin coajă.educație Motive de orz

Orzul este o inflamație a glandei sebacee a genelor foliculului de par sau pleoapelor interior și motivul pentru apariția acesteia este în mod tipic introducerea în organism Staphylococcus aureus. Deoarece orz este cauzata de bacterii patogene, trata medicamentele sale bactericide, cum ar fi tetraciclina sau unguent eritromitsinovaya. De asemenea, pentru tratamentul de orz utilizate frecvent medicamente, cum ar fi „sulfacetamide“ sau „Sofradeks“, care este o picătură de ochi.

Cele mai frecvente cauze ale educației orz sunt:

- care intră praful de secol mucoase, nisip sau alte substanțe străine;

- boli infecțioase, tulburări gastro-intestinale;

- nerespectarea normelor de igienă.

Nu puteți permite copilului dumneavoastră să freca ochii cu mâinile sale, ca și cum ar intra infectia si iritatie, orzul poate să crească în conjunctivita.

Cum de a vindeca remedii populare de orz

Mulți oameni cred eronat că Scuiparea orz - și acesta este singurul remediu popular eficient pentru aceasta boala. Acest lucru este înșelătoare. Scuipatul este puțin probabil să ajute să scape de orz, dar alte retete de medicina traditionala poate fi destul de eficient.

Ajutor pentru a face față cu ceai negru puternic loțiunile boala fara zahar. Acestea ar trebui să se facă la fiecare 2-3 ore in timpul zilei. În aceeași acțiune pachetele bazate pe decoct de galbenele.

La etapa inițială a bolii atunci când ulcerul nu a fost încă format, este posibil să se facă sac de încălzire umplut cu sare caldă. De asemenea, este posibil să se lubrifia zona afectată de suc proaspăt sau aloe aplicarea bucată de plante cu frunze, se taie pe lungime.

În cazul în care copilul dumneavoastră este destul de mare, și nu va freca pleoapele, acesta poate fi aplicat la fața locului inflamat de cățel de usturoi.

În cazul în care, în ciuda tuturor eforturilor tale, orzul copil nu dispare, iar boala nu merge mai mult de 4-5 zile, asigurați-vă că să se consulte un medic. De asemenea, merită arată imediat specialistul în cazul în care copilul de orz este trecut la o a doua pleoapa.Pisyak sau orz, se referă la una dintre cele mai frecvente boli ale ochiului. Aceasta se produce atunci cand infectia a glandei sebacee sau a genelor foliculului. Aceasta boala nu este contagioasă, deși aparține clasei de infecțioase acute.

Orzul un copil cauze, simptome, tratament

Orz: cauze si simptome


Pisyak - o inflamație purulentă acută a glandelor sebacee secolului. Agenții cauzatori ai acestei boli sunt bacterii, cel mai frecvent Staphylococcus aureus. Când se ajunge pe piele, începe imediat să caute modalități de a se reproduce. Pentru a face acest lucru, el are nevoie să intre în foliculul pilos. Odată ajuns acolo, el infunda deșeurilor conductă, rezultând puroi se acumulează.

Persoanele sănătoase se pot manipula cu ușurință cu stafilococ. Dar, dacă o persoană are obiceiuri proaste, și de stres și deficit de vitamina pentru el - cazul de obicei, boala nu va trece. Este, de asemenea, cauza bolii poate fi lipsa de somn, hipotermie sau încălcarea regulilor de igienă personală.

Orzul poate apărea în partea superioară sau pe pleoapa inferioară, dar primul caz apare mai des. În cazul în care sistemul imunitar este foarte slab, boala se poate manifesta sub forma de plural, deși mai comună unică. Este de asemenea posibil, și pisyak internă, atunci când inflamația este în glanda meybomitovoy. Această boală poate apărea în forme acute și cronice.

În primul rând, există umflături secolului. Apoi, pielea de pe site-ul este de culoare roșie, se umflă, eventual febră. Persoana prezintă dureri în zona de roșeață. După o anumită perioadă de timp, umflarea galben, apare puroi. După se rupe, starea pacientului se îmbunătățește, durerea devine mai puțin intensă.

Pentru a diagnostica boala, medicul efectuează o inspecție vizuală. Apoi, tratamentul este prescris. Dacă există recidive de orz, medicul selectează tratament, concentrându-se pe rezultatele testelor de sânge ale pacientului.

tratament orz


Se tratează această boală trebuie să înceapă de la primul semn de apariție. Acest lucru poate fi roșeață, mâncărime, umflare. În acest caz, poate ajuta la „verde strălucitor.“ Ar trebui să fie aplicat pe pleoapa de până la cinci ori pe zi. Un astfel de tratament ar trebui să fie atent - utilizați un tampon de bumbac pentru a evita deteriorarea ochilor, și să-l închidă în timpul procedurii.

Dacă elevația este dureros, este util să se utilizeze un tratament UHF sau căldură uscată, de exemplu, aplicarea crupei, sare, oul fiert. Sarea trebuie să fie încălzite într-o tigaie, înveliți într-o cârpă sau pentru a umple într-un ciorap curat și aplicat la locul inflamației. Sare ar trebui să fie cald, pentru a evita arsurile. Căldură accelerează circulația sângelui, dar astfel de proceduri nu pot fi efectuate în timpul orzul de rupere prin. comprese umede și loțiuni de utilizat nu este de dorit, deoarece acestea pot contribui la penetrarea infecției în glandele fluxurile de ieșire, care sunt situate în apropierea inflamate.

Medicul poate prescrie anumite medicamente pentru aplicarea locală pacientului. Acest lucru poate fi „Gentamicina“ „Ciprofloxacin“ (sub formă de picături), unguent 1 la suta din tetraciclinei.

Uneori se întâmplă că orzul are loc în același timp cu conjunctivita. În acest caz, laboratorul efectuează însămânțarea bacterian din ochi. Pe baza rezultatelor oftalmologul selectează antibiotic optim. Dacă această procedură nu este efectuată, trebuie să existe antibiotice cu spectru larg, cum ar fi floksal, sulfacetamida, Tobrex. Bury propriul lor antibiotic nu este recomandată, deoarece acest lucru poate contribui la progresia orz.

nu se poate stoarce sau pisyak puncție. Acest lucru poate duce la răspândirea infecțiilor și a consecințelor grave. De exemplu, pot exista meningita sau septicemia.