Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Fiecare persoană de mai multe ori întâlnit o astfel de problemă, cum otrăvire. Din păcate, nu puteți controla întotdeauna calitatea produselor comestibile. În cazul în care casa de cele mai multe persoane încearcă să aibă numai produse proaspete și naturale, care nu va provoca intoxicații sau alte tulburări digestive, unitățile de catering nu sunt întotdeauna atitudine responsabilă față de gătit. Prin urmare, orice persoană care prezintă riscul de a otrăvit. În acest caz, este important să se știe care instrument pentru a utiliza pentru a restabili rapid corpul tau. Acesta este un instrument excelent Regidron medicament care este recomandat pentru utilizare la adulți și copii.Rehydron pentru copii: forma de eliberare și funcția

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Regidron Extern sub formă de pulbere albă. Instrucțiuni de utilizare Regidron cuprins în pachet, și este scris cu privire la dizolvarea corespunzătoare a pulberii în apă și de a folosi această soluție în interior.

Compoziția de pulbere are un sodiu și clorură de potasiu, citrat de sodiu și glucoză. Aceste elemente sunt necesare pentru ca organismul să se normalizeze echilibrul și buna funcționare după otrăvire.

Faptul este că, în timp ce oamenii de multe ori suferă de intoxicații cu tulburări de greață, vărsături și defecare. Ca urmare, pacientul pierde o mulțime de nutrienți, inclusiv cele enumerate anterior. Rehydron ajuta in reaprovizionarea substanțe are nevoie organismul.

De asemenea, în timpul otravirea are loc o mare pierdere de fluide corporale. Acest lucru duce la aciditate crescută în sânge, care, la rândul lor, afectează în mare măsură activitatea nu numai digestiv, ci și în alte sisteme ale corpului. soluție Rehydron ajută la restabilirea pierderea necesare oligoelemente, zahăr și apă. Este nevoie de timp pentru a lua medicamente, pentru a sări înapoi repede.

Rehydron are un pachet foarte convenabil. In fiecare ambalaj sunt dozate pachete de pulbere. Este suficient pentru a deschide o pungă și să se toarnă conținutul într-un decantor cu apă. Apoi, trebuie să se amestecă bine soluția și se bea. Ia Regidron nevoie, bazat pe mărturia unui medic.

Cum să luați medicamentul?

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

 1. pulbere Regidron ar trebui să bea, cu respectarea anumitor reguli - acest lucru se va realiza rapid rezultatul dorit.
 2. În primul rând, nu este recomandat să adăugați îndulcitori, cum ar fi zahăr și gem. De droguri va acționa mult mai bine dacă o bei numai cu apă.
 3. În al doilea rând, bea o soluție cu pulbere Regidron recomandată în inghitituri mici. Prea multă apă poate provoca atacuri de vărsături repetate.
 4. Înainte este necesar fiecare soluție de masă trebuie să re-se amestecă la medicina aderă la partea de jos a rezervorului.
 5. Acceptate de droguri, indiferent de masă. În fiecare oră, o persoană trebuie să utilizeze o soluție bazată pe numărul de kilograme de greutate. Se va lua 10 mililitri per unitate de greutate. Odată ce pacientul va observa o rată de îmbunătățire poate fi redus la 5 mililitri (pentru adulți).
 6. Femeile gravide li se permite să utilizeze medicamentul Regidron, precum și femeile alăptați la sân. Pentru un copil medicamentul nu este periculos și nu-i face nici un efect negativ.

Când urmați efectele secundare de recepție rehydron instrucțiuni sunt, de asemenea, excluse.

Rehydron pentru copii cu vărsături

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Otravirea unui copil are loc, tind să fie mai greu decât un adult. În acest caz, vărsături și diaree frecvente poate provoca rapid deshidratare în corpul copilului, de aceea este recomandabil să aibă întotdeauna la îndemână Regidron. Cu toate acestea, în timpul tratamentului ar trebui să monitorizeze cu atenție starea copilului. În cazul în care medicamentul nu funcționează, iar copilul devine mai rău, trebuie să vă adresați imediat medicului dumneavoastră.

Un punct important în luarea de droguri este, cât de mult să bea Regidron copil. Ai nevoie pentru a calcula corect doza pentru copil de soluție. Pentru fiecare kilogram de greutate corporală trebuie calculată cel puțin 25 mililitri de soluție și un maxim de 60 mililitri. Această cantitate de soluție de apă cu pulbere rehydron suficient pentru a primi copilul să fie de 10 ore.

În cazul în care copilul este foarte mic, aveți nevoie pentru a bea propria soluție folosind o linguriță la intervale de cinci minute. În cazul în care copilul este mai mare și el poate ține cana, atunci el ar trebui să bea soluția pe cont propriu in inghitituri mici.

Soluție de pulbere de băutură ar trebui să fie atât timp cât copilul nu se oprește vărsături și diaree. In general, tratamentul durează o medie de 3-4 zile. Dacă nu se observă nici o îmbunătățire, este necesar să se consulte un specialist.

Contraindicații

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Este interzisă utilizarea rehydron persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, și anume, tensiune arterială ridicată. Mai mult, este de dorit să se utilizeze medicamentul la pacienții cu insuficiență renală, în special în forma sa severă. Acest lucru se datorează faptului că Regidron luate cu o cantitate destul de mare de apă.Nu se recomandă folosirea rehydron pulbere dizolvată în tulburările de obstrucție intestinală. Nu Desigur, poți oameni de droguri cu intoleranță individuală a componentelor sale. Medicația este efectuată numai într-o stare conștientă.

Care sunt efectele unei supradoze de droguri?

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Regidron diaree și vărsături este de a fi utilizat în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Soluție supraofertei utilizare rehydron poate duce la o creștere dramatică a cantității de sodiu în plasma sanguină, prin aceea că în corpul de apă insuficientă. Atunci când pacientul hipernatremie experiență următoarele simptome:

 • Somnolența, uneori, confuzie și alte modificări ale conștiinței.
 • Creșterea excitabilitate a nervilor si muschilor, pot apărea uneori crampe.
 • slăbiciune musculară și paralizie.
 • Probleme cu procesul respirator se poate opri respirația.
 • Schimbarea pH-ului sanguin la partea alcalină, rezultând în convulsii pot apărea pe tot corpul, precum și încălcări ale ventilației.

Dacă un pacient prezintă cel puțin un simptom de supradozaj, trebuie să întrerupă imediat tratamentul și să caute asistență medicală de urgență.

Cum de a găti acasă?

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi
Foto: Se spală cu semințe de in cu apa

În unele cazuri, piept medicament nu este instrumentul potrivit pentru tratamentul otrăvirii. În această situație, puteți face rapid o soluție similară cu soluția rehydron proprie. Pentru a prepara soluția de medicament trebuie acasă pentru a fierbe un litru de apă. Apoi se răcește această la apă la temperatura camerei, astfel încât acesta poate fi bea în mod normal. În apă se adaugă 3-4 grame de sare cele mai comune, câteva grame de bicarbonat de sodiu si cateva linguri de zahar. Soluția rezultată se amestecă bine și se bea sip.

Dacă nu se poate măsura numărul de grame de ingrediente, în acest caz, puteți lua un borcan de jumătate de litru, se toarnă cu apă și se adaugă un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu și sare, iar apoi două sau trei linguri de zahar.

Singura diferență față de soluția de origine rehydron constă în absența clorurii de potasiu. În cazul în care casa a dat substanță borcan litru de apă va avea nevoie, de asemenea, să adăugați o jumătate de linguriță de ceai de potasiu.

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Nu întotdeauna Regidron este disponibil la farmacie. În astfel de cazuri, puteți cumpăra medicamente similare, ceea ce va contribui, de asemenea, să recupereze de la otrăvire:

 • GIDROVIT forte - înseamnă a avea o compoziție similară. Pretul acestui produs este mult mai mic decât cel al rehydron, dar principalele componente din compoziție este conținută într-o cantitate mai mică, și, prin urmare, trebuie să-l folosească mai mult. O metodă de a primi exact la fel, un pachet se diluează la 200 mililitri de apă.
 • Trigidron - medicamentul are o compoziție similară cu rehydron o singură bucată de medicament este diluată cu o jumătate de litru de apă. De asemenea, este recomandat să se bea in inghitituri mici.
 • Tsitraglyukosolan - medicamentul este, de asemenea, identic cu cel al rehydron. conveniență principal acest instrument este că acesta vine în trei variante. Fiecare opțiune are o doză diferită. Acest lucru permite foarte ușor pentru a ridica saci, atât pentru adulți cât și pentru copii.
 • Reosolan - un alt rehydron analog, de asemenea, disponibile în diferite doze. Este posibil să se achiziționeze diluarea medicamentului la 100 ml, 500 ml și 1 litru.

Din ceea ce ajută în plus față de intoxicație alimentară?

Rehydron pentru copii cu vărsături manualul de instrucțiuni, analogi

Uneori, otrăvirea organismului cauzate de intoxicație cu alcool, la utilizarea excesivă a băuturilor alcoolice. Ca o regulă, intoxicația este însoțită de o scădere a tensiunii arteriale și vărsături frecvente. Aceste simptome pot duce la un deficit de apă în organism, în special în cazul băuturilor cu un efect diuretic consumat.

Rehydron în intoxicare alcoolică poate ajuta la restabilirea echilibrului de nutrienți în organism. În plus, o cantitate mare de apă, care se utilizează împreună cu rehydron, ajută la eliminarea substanțelor toxice și curățați corpul. De multe ori, intoxicație cu alcool afectează în mod negativ sistemul nervos și provoacă tahicardie. Microelementele conținute în rehydron, vă permit să restaurați sistemul nervos central și să conducă la funcționarea normală a inimii.

La rândul său, glucoza conținute în produs ajută ficatul să facă față cu procesarea tuturor substanțelor nocive rămase în organism, după o seară plină de distracție. În plus, zahărul este bun pentru creier, ceea ce este foarte important, în cazul în care a doua zi aveți nevoie pentru a merge la locul de muncă. La primirea rehydron persoana se simte o îmbunătățire semnificativă a stării organismului, precum și îmbunătățirea tonusului și starea de spirit.

Astfel, Regidron - este un medicament care are o structură simplă, dar ajută într-o varietate de situații, și destul de repede. Când intoxicații cu alcool Regidron utilizare mai bine decât să cumpere instrumente scumpe care pot ajuta sa scape de o mahmureala și să faciliteze activitatea ficatului. Asigurați-vă Regidron posibil și acasă cu propriile mâini. Cu toate acestea, la fel ca orice medicament, trebuie să-l ia cu atenție, astfel încât să nu provoace reacții adverse și supradozaj.

Cum să luați Regidron cu alte medicamente?

În prezent, interacțiunea cu alte medicamente de droguri nu a fost studiat, astfel de interdicții sau contraindicații precise nu sunt disponibile. Cu toate acestea, deoarece soluția de medicament slab alcalină, poate afecta dizolvarea și absorbția medicamentelor și a altor medicamente. Mai mult decât atât, chiar diareea poate afecta în mod semnificativ absorbția de cele mai multe droguri.

Instrucțiuni speciale pentru utilizarea de droguri

Rehydron nu este recomandat pentru utilizare în deficit de fluid deosebit de gravă în organism. În cazul în care greutatea corporală a scăzut cu 10%, și mai mult - nevoie de ajutor de specialitate. Într-un astfel de caz, de regulă, utilizat anterior agenți intravenoase care modulează digestia rehydron. Numai atunci puteți începe să bea soluția de medicament.

Nu se recomandă creșterea dozei de medicament care dedicat de instruire pe zi, în absența unei astfel de necesitate. În unele cazuri, livrarea de analize au confirmat necesitatea de a corpului mai electroliți.

La primirea de droguri poate fi rehydron treptat ușor introduce alimentele din dieta, este recomandat să nu stea de foame ca lipsa de alimente ia puterea din organism. Dacă voma încă în curs de desfășurare, este necesar să se aștepte după 10 minute, iar apoi se soarbe din nou o soluție de băutură.

Este interzisă utilizarea propriilor lor medicamente în cazul în care diareea dureaza mai mult de 5 zile. Același lucru se aplică simptomelor, la care sunt observate urina sau spotting urina sau fecale se oprește.

În general, medicamentul nu are nici un efect asupra activității umane, nici nu afectează capacitatea de a conduce un vehicul.

Opinii privind aplicarea de vărsături

Rehydron - un bun remediu, fugind de la lipsa de apă în organism. Am copii mici, iar acestea sunt extrem de ascutite deshidratarea este contraindicată.

După otrăvire a făcut din el o soluție rehydron slab și se lasă să bea un pic pe tot parcursul zilei. Deshidratarea la copii nu a fost observat, iar vărsăturile sa oprit destul de repede. Vă sfătuiesc toate mamele să aibă rehydron în dulapul cu medicamente.

Am rehydron întotdeauna în cabinetul de medicină. Nu folosit pentru a fi probleme cu digestia, acum folosesc doar atunci când intoxicație severă, sau când beau prea mult alcool.

rehydron pulbere ajuta pentru a recupera rapid de părți, nici mahmureala nu înseamnă necesar. Faceți o soluție în borcan litru și bea în timpul zilei, a doua zi simt ca un castravete, ca și cum nu ar fi fost băut deloc.