semne de nuntă și superstiții

Inainte de nunta nu am jucat.

Deci, în afară de toate pregătirile de nuntă și eforturile, trebuie să aibă grijă mai multe despre alte detalii importante, având în vedere semnele naționale.1. Inele de nunta masura sa nu lase pe nimeni, fie înainte, fie după nuntă.

2. Pentru cei tineri nu au nevoie de bani, mireasa in ziua nuntii ar trebui să fie pus în pantof dreptul monedei, care este apoi stocat ca o bijuterie de familie!

3. Atât mireasa si mirele trebuie să se stabilească pe cap de ac de siguranță în jos hainele deochi. Mireasa pe rochia ei (din interior), în cazul în care mirele butoniere, dar astfel încât PIN-ul nu a fost vizibil.

4. Mireasa trebuie sa poarte in ziua nuntii pentru a descoperi ceva nou, ceva cu „umărul altcuiva“ (cu excepția voaluri, mănuși, și, desigur, lenjerie de corp, ciorapi), ceva de purtat. Trebuie să facă să te îmbraci tiv sau alte invizibil pentru perechea de ochi la fața locului cusături de fir albastru de dorit (de la sglaza). Pantofii trebuie să fie nasul închis.

5. Inainte de nunta mireasa ar trebui să fie o căsătorie strigăt va fi fericit. Cel mai bine este dacă acestea sunt lacrimi de cuvinte despărțire de părinți, nu din cauza unor suprapuneri sau probleme.

6. Când mireasa merge la biroul bisericii / registru, mama trimite obiecte de familie fiica ei: un inel, cruce, brosa, bratara, și așa mai departe acest lucru a fost la nunta cu ea, protejarea ei ..

7. Înainte de mireasa nunta / înregistrare nu ar trebui să se vadă în oglindă în haine plin. De exemplu, poti sa te uiti la tine, fără mănuși sau rochie, dar fara voal.

8. buchet de mireasa mirele nu trebuie să meargă în timpul zilei. În caz de urgență poate fi dat pentru a menține buchetul miresei sau mama. Numai la petrecerea de nunta, puteți pune pe masă în fața lui, iar seara ar trebui să-l ia în dormitor. Se consideră: pentru a elibera buchetul și fericirea poate zbura ca o pasăre.

9. Odată ce mireasa a plecat acasa pentru nunta / înregistrare, aveți nevoie de cel puțin simbolic spală podelele, pentru mireasa a fost mai ușor pentru a ajunge într-o casă căsătorit. Cel mai bine este să-l facă pentru mama ei. 2-3 minute alaiul de nunta ar putea aștepta!

10. La ieșirea din casă pentru nunta / înregistrare este de dorit ca o mireasa are un voal de deochi. Când ea intră în casa sau festivităților în biserică, vălul poate fi pliat dacă se dorește.

11. Dupa ce mirele mireasa a purtat un inel de nunta, ei sau este imposibil să se ia o cutie goală de sub inelul sau o placă, pe care ea pune. Caseta este mai bine să ia un prieten necăsătorit sau un prieten.

12. În ziua nunții, părinții trebuie să se asigure că nici unul dintre invitații străini și nu au haine corecte pentru mire și mireasă.

13 Newlyweds ar trebui să rămânem mereu împreună, astfel încât nimeni nu a trecut sau nu în trepte între ele. Așa că unirea a fost indestructibilă!

14. nunta lumanari mireasa si mirele trebuie să arunce în aer în același timp, pentru o viață lungă împreună.

15. După nuntă, tinerii trebuie să se uite în oglindă unul pentru noroc, la viața prietenos și fericit.

16. Atunci când părăsesc biroul nevoia bisericii / registru să stropească tineri crupe: orez, mei sau boabe de grâu la zhityu din abundență.

17. Tinerii nu pot merge la drum drept banchet. Oamenii spun că este necesar să se inducă în eroare spiritele rele, și, prin urmare, traseul ales complex, bogat ornamentat. De altfel, cu această ocazie, în unele țări, legat de bara de protecție din spate cutii goale care zdranganeau pe drum și de a speria orice spiritele rele.

18. Atunci când tinerii se apropie de locul CASATORIA, aparatul trebuie să fie tare claxon. Acest lucru se aplică cicatricelor răului, de deochi.

19. Dans la petrecerea de nunta cuplului au doar un pic împreună și cu părinții lor. Părinții după dans cu copiii lor trebuie să re-conectați-le pentru a le aduce împreună.

20. Nunta felii de tort mireasa, mire susține un cuțit. O bucată de tort cu un model de bază pe un mire placă destinat lui exercită o, piesa următoare prezintă mire mireasa. oaspeții mai târziu. Acest semn al unui acord reciproc și de a ajuta reciproc.

21. Domnisoarele de onoare și alte doamne necăsătorite care doresc să prind buchetul miresei, mirele a donat în loc să arunce buchetul comandat în avans o alternativă, sau „fals“, buchet, care este un pic similar cu buchetul miresei.

În ceea ce privește tradiția elimina voaluri. De obicei, oaspeții cuplu de tineri este selectat și ele devin ca „mire“ și „mireasa“. Fata, presupusa mireasa, a pus pe un voal, luat cu această mireasa si mirele boutonniere purtat logodnicul imaginar.

Deci, cu un văl și o butonieră nu poate părăsi! În acest caz, și să vină cu o alternativă pentru a arunca buchetul. Fata și boutonniere păstrate la domiciliu, ca o bijuterie de familie, și se naște în familia primului-născut, un văl, de exemplu, să acopere copilul atunci când el este bolnav sau mahmur pătuțul lui de deochi.

22. În pregătirea patului pentru tineri casatoriti in noaptea nuntii lor (acest lucru se poate face o rudă apropiată căsătorit), perne stiva, astfel încât să atingeți reducerile fețe de pernă. Pentru viață prietenos.

Pierde inelul de nunta - divorț, de separare.
Dă cineva verigheta pentru a măsura - poți da și soarta. În cazul în care este imposibil de a nega, în primul rând a pus inelul pe masă, și să ia după - pe masă, nu cu ea.


Tu stai la masa din colt - șapte ani nu sa căsătorit (nu căsătorit).
Monede, a pus ochelarii de nunta mire și mireasă, să păstreze casa sub o pânză - la prosperitatea familiei.
Soțul și soția au o lingură - nefericită unul cu celălalt să fie.

partid mireasa burlacelor trebuie să fie înainte de nunta și plâng în conformitate cu vechiul proverb: „Nu plânge la masa - vei plânge pentru un stâlp (adică căsătorie)“
Cine sa căsătorit în ziua îngerul său - va fi nefericit.
Omul care a fost cel mai bun om pentru mai mult de zece ori, nu se căsătorească niciodată.
Loving nu oferă reciproc fotografiile - sau la o parte, dispersa.
In ziua nuntii un vânt puternic - viața tinerilor va fi „vânt“. Ploaie, zăpadă - din fericire.
Mirele nu ar trebui să vadă rochia de mireasa inainte de nunta, altfel se așteaptă probleme.
Acoperiți - nunti. Mireasa poarta o rochie de mireasa - capac alb. În cazul în care a nins în ziua nunții de pe Giulgiu - fericirea tinerilor.
Fata care prinde buchetul aruncat de mireasa se va căsători în continuare.
Mireasa si mirele ar trebui să fie întotdeauna unul lângă altul și să nu permită contactul între cineva se ridică, sau se dispersează.
Young, de echitatie într-un birou de registru sau biserică să se căsătorească, trebuie să conectați într-o cămașă rochie și PIN-ul, astfel încât să nu jinx Suite în timpul nunta.
În cazul în care logodnicul registrator dat, atunci el nu este sigur de alegerea lor, așa spune zvon. În cazul în care este declanșat mireasa - la incertitudinea din partea sa.
Când părinții binecuvânteze tineri mireasa si mirele ar trebui să stea împreună pe un covoraș (prosop, brodate special pentru ceremonie), de a trăi în armonie cu familia și reciproc.
În cazul în care cuplul stau la masa de nunta, este necesar ca acestea au fost așezat pe aceeași bancă (nu pe scaune), atunci familia va fi prietenos, în caz contrar căsătoria va eșua.
În cazul în care cuplul nu ia alimente-a făcut la comandă, atunci este necesar să se ia cele două - în caz contrar s-ar trăi în afară.
În cazul prezentat cu tacâmuri (în special cuțite), da o monedă - cumva să fie ceartă.
În cazul în care martorii să ia o necăsătorit, necăsătorit (fără diluare) - este o viață de familie fericită.
Dacă dintr-o dată în timpul mireasa palma mâncărime nunta stânga, atunci va trăi bogat, iar în cazul în care dreptul - in casa va fi întotdeauna plin de vizitatori și distracție.
În cazul în care nunta curea cravată două sticle de șampanie și-l bea și se lasă - cuplul este necesar pentru a sărbători o aniversare de nunta și nașterea primului lor copil.
În cazul în care, în timpul nunta cu mireasa a căzut de decorare - un semn rău.
Dacă în drum spre oficiul registrului de nunta procesiunea a întâlnit o înmormântare, este necesar să se meargă alt mod, nu naklichesh probleme.
Daca rochia de mireasa miresei a fost rupt, mama în drept este un rău.
Casatoreste-te cu inele parentale - repeta relațiile de familie.
Dacă atingeți mireasa inele si mireasa la nunta, iar în curând la nunta ei va merge.
Suite la masă ar trebui să fie pus pe o haină, de cotitură peste lână de a trăi bogat.
Mireasa să trăiască bine căsătorit, ea poartă cercei matroana fericit.
Tânărul vin la nunta nu ar trebui să meargă de sticlă - nu este vinul, și lacrimile rămân.
În cazul în care mireasa în timpul nunta înțepat degetul, astfel încât nu se va certa de multe ori cu soțul ei.
În cazul în care mirii se pregătesc patul, o perna este plasat astfel încât să contacteze reducerile de cazuri de pernă (în cazul în care butoanele sunt cusute pe) - de a trăi împreună.
Dacă marginile foilor sunt brodate - reciprocitate, diligență.
Când tinerii căsătoriți sunt întâmpinați cu pâine și sare, care otschipnet o felie mai mare și să mănânce, el va fi seful.
Mireasa si mirele nu poate fi calea de a muta, astfel încât să nu le lipsească de noroc în viață. În cazul în care există riscul ca cineva ar putea merge modul în care cuplul în mod deliberat sau accidental, martorul și martorul ar trebui să meargă un pic mai departe (jumătate de pas) tânăr.
Dacă cineva din familie sau tineri se strănut în dimineața zilei nuntii, mireasa va fi fericit în căsătorie.
În dimineața zilei nuntii mireasa nu ar trebui să vadă mireasa, altfel căsătoria nu va avea succes. În lumea de astăzi, mireasa trebuie să-și petreacă o noapte înainte de nunta sau de la părinți de acasă, sau într-o altă cameră, atunci când tinerii sunt deja locuiesc împreună.
pantofi vechi pe mireasa va aduce noroc la viața de familie. Tocmai pentru că este recomandat înainte de nunta să fie ca cel puțin o zi în pantofi noi, pregătirile de nuntă. Dacă se sparge toc in ziua nuntii lor, viața de familie este „lame“ voință.
Atunci când tinerii vin din registratorul la masa festivă, sau un membru senior respectat al oricărei familii trebuie să încercuiți de trei ori în jurul mesei de tineri. Conform tradiției slavon simbolizează legătura veșnică dintre soț și soție.
Ghinion - să renunțe la inelul de nunta înainte de ao pune pe degetul lui. Dacă acest lucru se întâmplă, apoi a fost introdus prin firul inel, care trebuie să fie pre-recoltate asistat și care va aduce semne rele, și apoi a pus pe inel. Subiect după sfârșitul înregistrării puteți arde numai, spunând că „focul arde toate necazurile și suferințele mele.“ Burns fir unul care a scapat inelul.
Pentru a nu se certe într-o căsătorie, tineri rupe o farfurie și la pasul peste moloz.
Mireasa nu ar trebui să treacă pragul unei noi acasă. Soțul ar trebui să-l mute la mâini. Apoi tinerii din noua casa va fi toată viața mea „la mâinile de uzură.“ Semnul nu se aplică în cazul în care nu se realizează și în cazul în care tinerii locuiesc deja împreună în casă, care vin după nuntă.
Mireasa nu ar trebui să permită să devină un prieten în fața unei oglinzi în fața lui - ar conduce mireasa. Același lucru este valabil și pentru mire - nu te lăsa un alt înainte.
În cazul în care mireasa a pierdut o mănușă sau a rupt o oglindă înainte de nunta - un semn rău.
Eșecul așteaptă mireasa, în cazul în care înainte de ziua nuntii ea însăși vede în oglindă, în tinuta de nunta plina. Pentru a evita acest lucru, puteți încerca pe o rochie de mireasa, de exemplu, fără o mănușă.
In ziua nuntii mama miresei trimite fiica ei unele obiecte de familie. Acest element mireasa pentru a păstra pentru ei înșiși, pentru a asigura bunăstarea.
Pe drumul spre mireasa tren de nunta si mirele showered cu „ploaie“ de la:
* Orez, mei, hrișcă, că familia a avut o mulțime de copii în pivotului de cereale;
* De la dulciuri sau pastile care viața a fost dulce;
* De monede mici, care a fost prosperitate în familie;
* Din petale de flori sau confetti pentru viața tinerilor a fost frumos și romantic.
În cazul în care biroul de registru înainte de mirii să se strecoare mânca un baton de ciocolată pentru două - viața este dulce.
După mireasa a purtat un inel de nunta o mireasă, ea nu se poate ridica o cutie goală de sub inelul. De obicei, este nevoie de prietenul miresei, care doresc să se căsătorească în curând, deoarece există o credință că fata, care va lua o cutie de sub verighetele, se va căsători cu următoarea.
Dupa nunta (nunta) tânăr să se uite în oglindă unul - ar trebui să aducă noroc.
Primul pahar de șampanie, cuplul împărțit pentru a avea noroc.
Reuniunea tinerilor registratorului, mama-in-lege cu tăvi lor de pâine și sare, fiecare dintre tineri casatoriti trebuie să muște de pe o bucată de tort, fără a atinge-l cu mâinile. Cine a luat o mușcătură mare, el va fi capul familiei.
După ceremonia de nunta mirele scoate picioarele tinerei sale jartieră soție satin și, fără să se uite, aruncă în mulțime oaspeții necăsătorite care ia prins, în curând căsătorit.
atitudinea superstitioasa a oamenilor la anumite zile ale săptămânii și numerele reflectate în tradițiile de nuntă. De exemplu, se credea că miercuri și vineri nu ar trebui să se aventurează orice afacere de nunta, deoarece aceste zile sunt nefavorabile pentru căsătorie. Urmat, și apoi, în ziua nunții nu se încadrează în numărul 13. În același timp, un număr impar de 3, 5, 7, 9 în ritualul de nuntă a jucat un rol considerat fericit.

Pagini dragoste magie