simptome de Giardia, cum să trateze

simptome de Giardia, cum să trateze

Giardia - paraziți mici. care trăiesc în corpul uman. Se referă la simplu și sunt agenții cauzatori de boli, cum ar fi giardiaza.

Pentru dimensiunea sa este mai puțin viermi. dar semnificativ mai multe bacterii. Ele pot fi văzute doar cu un microscop. Habitatul paraziților acestor pereți sunt intestinului subțire, a vezicii biliare și biliare conductele.Simptomele de Giardia, simptomele lor

Funcțiile vitale ale organismului Giardia sunt asimptomatice, fără a provoca manifestări clinice. Giardia poate fi detectată prin următoarele caracteristici:

  • dureri recurente în cadranul din dreapta sus, regiunea ombilicală, în partea inferioară a abdomenului;
  • Hodorogit în stomac, eructații, senzație de plenitudine în stomac;
  • Scăderea poftei de mâncare;
  • Balonarea și flatulența, tulburări intestinale;
  • Reacții alergice cutanate (rash ocurență superficiale abundente, care se desfășoară timp de o săptămână).

Boala giardioza poate provoca diaree, anemie, nervos și tulburări psihice.

Cum pot deveni infectate cu giardia?

Principala sursă de Giardia leziunii pot fi menționate alimente și apă, în care compoziția de tratare clor nu are nici un efect asupra acțiunii distructive a acestor paraziți.

Cum de a trata giardia?

Tratamentul giardiaza are loc în mai multe etape, și anume:

  • Faza pregătitoare, durata de două - patru săptămâni. Aceasta implică eliminarea toxinelor din organism. Giardia alocate (aka - detoxifiere).


În această perioadă, este important să se asigure un regim alimentar echilibrat. Datorită faptului că, pentru durata de viață a lamblia glucoza este o sursa de energie excelenta, în produsele consumabile ar trebui să conțină o cantitate minimă de carbohidrați și zaharuri.

Este recomandabil să se folosească ierburi care au efect coleretic, în special crin, dracilă, imortela. vetrice foarte eficient, flori care mestecă aproximativ două până la trei săptămâni timp de câteva minute, cu un pahar de apă caldă. Lingura de ulei de dovleac, să ia în mod regulat pentru câteva săptămâni, este un remediu popular dovedit în tratamentul giardioza.

Utilizarea efectivă a tyubazh orb sau simțirea. facilitând eliminarea paraziților din tractul biliar. Acesta poate fi realizată periodic în casă. Pentru acest post dimineață nevoie să înghită una sau două gălbenuș sau bea un pahar de apă minerală și soluție 20-30% de sulfat de magneziu. Apoi, pe partea dreaptă a abdomenului superior, a pus un tampon de încălzire și du-te la culcare, la jumătate până la două ore. În acest timp, conținutul tractului biliar și vezica biliară în intestine muta. Este recomandabil să se repete această procedură de mai multe ori în timpul celor două - trei săptămâni.

  • Vindecarea etapă. Caracterizat prin utilizarea de medicamente homeopatice și alopate.

utilizate, cum ar fi medicamente medical „Tiberal“ sau „Makmiror“ - pentru copii mici, „Trykhopol“, „Furozolidon“ - pentru copiii mai mari. După încheierea utilizării lor, se recomandă tyubazh. tratament foarte eficient cu medicamente homeopate, care sunt selectate în mod individual de către un specialist, în funcție de caracteristicile bolii.

De la remedii populare acționează în mod eficient pastă de usturoi și semințe de dovleac crude, chimen dulce, frunze de mentă, smochine.

  • perioada de stabilizare. Caracterizat prin aducerea în starea normală a sistemului imunitar și de a restabili echilibrul acido-alcalin. În acest caz, rezultativen a primit infuzii de mesteacăn de rinichi, plop, solduri, bulion de sfecla, afine, afine.

Ce este Giardia, deoarece acestea tratează Giardia și de prevenire în școală Dr. EO Komarovsky.

Toate dietele, metodele de purificare și de pierdere în greutate sunt de explorare în natură, consultarea medicului este obligatorie. în caz contrar s-ar putea provoca daune ireparabile pentru sănătate!