Simptome si tratament Zoster

Simptome si tratament Zoster

Bolile de piele ne poate aduce o mulțime de probleme. Dispunerea lor pentru toate pentru a vedea, sunt de multe ori preocupat de mâncărime și de ardere, în plus, aceste boli sunt contagioase și sunt adesea considerate a fi „rușine“.Intitulat „pecingine“ există un număr mare de diferite boli care au cauze diferite, toate tipurile de afișare și tratament excelent.

În acest articol vom vorbi despre cum să recunoască impetigo. și ceea ce sunt cunoscute soiuri sale.

Versicolor - un concept comun care unește cu dermatita (boli de piele), cu diverse etiologii, dar care sunt caracterizate prin efecte similare: formarea de pete colorate sau papule inflamate, descuamarea pielii afectate, mâncărimi ale pielii.

identifică în prezent mai multe specii de licheni:

 • pecingine;
 • roz;
 • roșu plat;
 • pityriasis (multicoloră);
 • zosterian.

Pecingine. Cele mai frecvente pecingine copii infectați în contact cu animalele bolnave sau la om, precum și prin obiectele care privesc pacientul. Deoarece contactul ciuperca în piele înainte de primele simptome ale bolii se extinde de la câteva zile până la două săptămâni după ce apar pete caracteristice pe piele si scalp, cu formarea de chel patch-uri. Pacienții se plâng de mâncărime, în cazuri mai severe poate duce la săraci starea generală de sănătate.

Roz. Cauzele sale nu sunt încă pe deplin înțelese. Dar noi știm că această boală infecțioasă, care tinde să exacerbari sezoniere, apare cel mai frecvent la persoanele cu un sistem imunitar slabit. Infectarea cu ea, chiar și atunci când intră în contact cu un pacient este puțin probabilă. Pentru acest tip de boală se caracterizează prin apariția unor pete mici de culoare roz pe partea din spate, piept, umeri și șolduri, care încep să se exfolia în mijloc. Procesul durează câteva săptămâni și apoi se execută în mod independent.

Roșu plat. Pentru bolile cronice includ lichen planus. Principalele motive pentru aparitia ei sunt predispoziție genetică, imunitate slăbit,

boli ale tractului gastro-intestinal, și altele. În cazul în care boala afectează în primul rând piept de piele, abdomen, brate, picioare, care apar noduli roșcate cu centru de deprimat, perturbând pacientul mancarime intensa lea, membranele mucoase și unghiile este mai puțin frecvente. Cel mai adesea la femeile de peste 40 de ani.

Pitiriazis sau colorat - o boală fungice, infecție care se produce în contact cu pacientul sau prin articole de uz casnic. În acest caz, pielea de pe spate, umeri și sânii sunt pete solzoase mici, care se modifică în timp culoarea de la roz până la cafeniu.

Herpesul zoster este cauzata de virusul herpes și (Herpes zoster), care afecteaza nervii (ganglioni spinali) și duce la apariția erupțiilor cutanate la nivelul leziunii. Principalul simptom este durerea, deteriorarea generală a sănătății. Cel mai adesea virusul este localizat în segmentele toracice, care cu timpul și pop bule. Din moment ce totul se usucă și dezlipirea în timp.Trebuie remarcat faptul că auto-medicate acest tip de boală nu este recomandată, deoarece acest lucru poate duce la dezvoltarea nevralgiei postherpetice.

Tratamentul începe cu stabilirea de privarea de tipul de boală, să identifice cauzele sale, identificarea agentului patogen precum și explorarea caracteristicile sale.

Tutor tratament negarea nu este numai inutil, dar în unele cazuri chiar periculoase pentru sănătatea pacientului, de exemplu, necontrolate pentru zona zoster duce adesea la dezvoltarea nevralgiei postherpetice. Având în vedere că simptomele anumitor tipuri ale bolii sunt foarte asemănătoare cu simptome ale altor boli, numai după efectuarea studiilor de diagnostic (smirgheluitul pielii sau unghiilor, biopsie de piele) dermatolog poate face un diagnostic precis.

Deoarece cauzele multor boli ale pielii, tratamentul este ales strict individual,

având în vedere nu numai boala special, dar, de asemenea, starea generală a pacientului, prezența unor boli concomitente.

Pentru tratamentul impetigo și versicolor Tinea sunt numiți antifungici (pastile și unguente), care distrug complet agentul patogen. Având în vedere că boala este contagioasă, pacientul ar trebui să fie izolate în timpul tratamentului.

Cand roz prezinta antihistaminice de primire. Se recomandă să se limiteze contactul exacerbare cu apă, pentru a evita lumina soarelui pe piele afectate.

Cu herpes trebuie să treacă nu numai tratamentul local pentru a preveni infectia, dar, de asemenea, să urmeze un curs de medicamente (antihistaminice, analgezice, tranchilizante, etc.).

În cazul în care tratamentul lipsirea plat roșu nu este necesară, dar trebuie să fie verificate pentru a detecta încălcări în activitatea tractului gastro-intestinal, a explora starea neuropsihologică și altele. Toate încălcările să fie corectate.

Articole pe aceeași temă Pecingine: simptome și tratament

 • Simptom husă Simptom pungă - îngustarea gura pentru a forma riduri în jurul acestuia; semn de scleroză sistemică, scleroză multiplă și atrofie a pielii cauzată în gură.
 • Simptom Simptom fata grasa fata gras - secreția glandelor sebacee ale pielii în parkinsonismului a crescut.
 • Sierra simptom

Noutăți despre Pecingine: simptome si tratament

 • preocuparea excesivă cu privire la nutriție - un simptom al unei boli mintale, dacă ați citit o mulțime de reviste despre alimente sănătoase, cred că de broccoli vei fi mai sanatoasa decat vecinul tau, devoratorul de cartofi prăjiți și hamburgeri.
 • Pecingine: Simptome si tratament
  Simptome si tratament Zoster
  Bolile de piele ne poate aduce o mulțime de probleme. Dispunerea lor pentru toate pentru a vedea, sunt de multe ori preocupat de mâncărime și de ardere, în plus, aceste boli sunt contagioase și sunt adesea considerate a fi „rușine“. Intitulat „pecingine“ există un număr mare de diferite boli care au cauze diferite, toate posibile
 • boala Pope și piele Ali femeii vârstele mai devreme decât bărbații

Talk Pecingine: simptome și tratament

 • Bine ai venit! I chromophytosis: Este această boală contagioasă. Bine ai venit! I chromophytosis: Este această boală contagioasă, și ceea ce înseamnă, altele decât apa boric care se schimbă înregistrate de către medic, poate fi folosit. Multumesc anticipat.
 • Alo Există remedii populare prin privarea? Am pete maro n. versicolor Tubular (pityriasis sau zona zoster multicolori) este cauzata de o ciuperca si este o boala sezoniera cu exacerbări, în primăvara și toamna se manifestă sub formă de erupție cutanată punctata, constând în pete ușor solzoase de mici dimensiuni, pe piept, stomac, axile, antebrațe. acestea
 • Alo Soțul meu boala Peyronie. În vara a trecut un curs de tratament (injecții.

Pecingine Tratament: Simptome si tratament