Tonifiant de păr la domiciliu avantajele și dezavantajele

Dacă doriți să schimbați în viața ta - du-te la coafor! Și nu există nici o prejudecată - este verificat de multe ori.

Par misterios legat cu câmpul de informații al pământului. Așa cum se întâmplă, știm și nu avem nevoie. Avem nevoie de o stare de spirit bună și satisfacție deplină cu aspectul lor!Frizerie nu este neapărat să meargă, pentru că în magazine puteți cumpăra produse cosmetice de calitate pentru tonifierea parului la domiciliu.

Avantajele nuanțare a părului

 • Vopseaua fara amoniac nu deteriora structura firului de păr.
 • Rapid spălat, permițându-vă pentru a schimba nuanțele de culoare destul de des și întotdeauna uite divers!
 • Brunete poate crea aspectul unui soare par ușor albite.

Noțiuni de bază

În primul rând, trebuie să știți că tonifiere este diferită de colorare a părului. În cazul în care vopseaua amoniac schimbă complet culoarea, produse pentru păr face tonifiere blând culoare de schimbare a bazei, anima culorile naturale și accentuează caracteristicile aspectului.

Tonifiant de păr la domiciliu avantajele și dezavantajele

Toate vopselele nuantare nu pătrund adânc în structura firului de păr, ci doar să le acopere de mai sus. Ei se spală off destul de repede, permițându-vă să experimenteze cu nuanțe de culori și de a schimba aspectul lor frecvent. Asta este ce trebuie să știți!

Acum, trebuie să alegeți nuanța corespunzătoare de culoare:

 1. Dacă doriți doar să-și condimenteze culoarea naturala a parului, atunci ai nevoie pentru a alege o nuanta mai inchisa sau mai deschisa ton.
 2. Dacă doriți să adăugați o notă de outrageousness în imaginea sa, apoi alegeți ceva pentru a contrasteze tonul principal sau o nuanță neobișnuită de culoare (și de ce nu verde?). Dar totul este o chestiune de preferință personală și starea de spirit.

Dacă faci mai întâi colorarea părului și frica pentru rezultat, atunci nu cumpara nuanțare de colorare a părului și mousse speciale, șampoane sau spray. Ele sunt spălate departe foarte repede, și puteți alege nuanta potrivita, nu risca nimic.

alegerea culorii

1. Dacă ești brunetă. tonifiere parul inchis la culoare ar trebui să fie atent.

Tonifiant de păr la domiciliu avantajele și dezavantajele

Foarte bine cu culoarea părului castaniu inchis, sau culoarea cuprului. Acesta reîmprospătează culoarea principală și creează un aspect foarte atractiv. De asemenea, creează un volum vizual: parul par mai gros.

Cititi mai multe despre toate colorare Ombre pe parul inchis la culoare

Puteți face o tonifiere selectivă: vopsea doar câteva fire.

2. Dacă ești blondă. Este greu de imaginat cât de multe oportunități pentru tonifiere blondele!

Tonifiant de păr la domiciliu avantajele și dezavantajele


Aproape orice nuanță de culoare poate fi aplicată pe păr blond. Doar nu exagerati! Totul e bine cu moderatie.

Puteți, desigur, întoarce capul în curcubeu, și apoi se întunecă brusc. Cu toate acestea, fiecare blonda stie de ce are nevoie de o stare de spirit buna.

3. În cazul în care parul este maro. Aceasta culoare de păr, de asemenea, percepe orice umbra: lumina si intuneric.

Tonifiant de păr la domiciliu avantajele și dezavantajele

Foarte elegant aspect roșu și magenta la parul inchis la culoare maro, și un violet misterios și lila.

Dacă aveți o culoare preferata de haine, colorarea părului similare nuanța de îmbrăcăminte de culoare va arata foarte impresionant.

4. În cazul în care părul a fost brăzdat. Tonifiere Accentuarea par este foarte specific.

Tonifiant de păr la domiciliu avantajele și dezavantajele

stiliști profesioniști sunt sfătuiți să efectueze melirovannyh tonifiere toroane pentru a corecta culoarea și a îmbunătăți structura părului.

Caracteristici ale pigmentului în toți oamenii diferite, astfel încât unele trasnet parul nu poate fi și să aibă o tentă gălbuie. În aceste cazuri, tonifiant nevoie doar!

imprevizibil

Atunci când colorează părul ar trebui să ia în considerare unele dintre punctele care determină atractivitatea sau neatractivitatea aspectul dvs., până la benzi desenate.

Aici sunt cele mai importante:

 • Henna! În nici un caz nu experiment cu ton de păr nou, în cazul în care acestea au fost vopsite cu henna. Această teamă nu ucide - va trebui să facă o tunsoare scurtă sau să poarte hijab, sau să se împace cu imaginea unui al doilea soare pe pământ.
 • Albite sau cu dungi de păr! Nu există nici măcar nu va fi capabil să facă o predicție: rezultatul poate fi destul de imprevizibil!
 • păr gri! În cazul în care o mulțime de ei pe cap, vopseaua nu va reuși. Dar nu e așa de rău: vopseaua poate accentua prezența păr gri pe cap, ruinarea complet starea de spirit. Dar, recent, a fost dezvoltat o nouă linie de vopsea Estelle paleta. nuanțare par paleta de culori Estelle este complet părul gri, datorită unei noi formule în compoziția de pigmenți.

Mai mult Scapă de acasă matreata

Cum se face

Am considerat beneficiile de colorare și diferența de la vopselele convenționale vopsirea părului cu amoniac, alegerea dreptul de culoare si surprize care se poate întâmpla atunci când nuanțare parul la domiciliu.

Acum ia în considerare procesul de tonere de colorare.

 1. Ai cumpăra dreptul de nuanta de culoare într-un bun magazin de cosmetice.
 2. Citiți cu atenție instrucțiunile anexate.
 3. Pentru a testa posibil șoc alergic.
 4. Se spală părul și ușor uscat.
 5. Convins de caracteristicile de securitate pentru corpul tau, cauzand crema de grăsime pe frunte, în spatele urechilor și pe gât. Acest lucru este de a se asigura că vopseaua doar vopsit părul. nu este necesară frunții și a gâtului în nuanțare.
 6. Apoi, a pus pe mănuși (acestea ar trebui să fie în pachet) și turnat produs la palma, și apoi împărțit cu grijă de păr sau fire.
 7. Pentru a picta este distribuit uniform, pieptene pieptene cu câțiva dinți.
 8. Acum poți face orice lucru în casă, cu excepția scăldat.
 9. La timpul stabilit, spălați vopseaua cu părul, dar nu sampon! În caz contrar, riscați să spele imediat roadele efortului lor. Mousse și spălare de pulverizare nu ar trebui.

Cum să aibă grijă de păr după nuanțare

În ciuda faptului că toate culorile pentru tonifierea părului cu atenție a tins, sunt necesare măsuri suplimentare.

Nu exista secrete speciale nu - să aplice toate metodele cunoscute de consolidare și reabilitare a părului. Puteți cumpăra măști gata făcute la magazin, puteți utiliza populare produse cosmetice - de a alege.

Numai consideră că masca nu trebuie să conțină brusture sau ulei de ricin. Aceste uleiuri sunt excelente nu numai restabili structura firului de păr, dar, de asemenea, culoarea naturală. Deci, pentru a le exclude din listă.

P.S. Ai nevoie pentru a găsi și cumpăra mijloace de tonifiere, și încercați să-l acasă.