zosterian roz - simptome ale bolii, prevenirea și tratamentul licheni roz, cauzele bolii si sa

Un alt nume pentru boala - boala Gilbert. În esență este o boală de piele natura infecțioasă-alergic. Manifestarea principală este plină de coșuri erupții cutanate pe pielea pacientului.Ce Cauzele / Cauze lichenul roz:

Există mai multe teorii ale apariției lichen plan roz. Astăzi, cele mai frecvente este punctul de vedere potrivit căruia dezvoltarea rolului inițial patologiei infecției bacteriene, și, eventual, de origine virală. Acest lucru este confirmat prin intermediul unor teste efectuate la pacienți. De exemplu, atunci când vaccinurile intradermice administrate conținând anticorpi de bacterii streptococcus, denumit piele, reacții alergice dezvolta indicând prezența agentului patogen în organism.

De asemenea, foarte adesea zoster roz se dezvolta in boala respiratorie acuta cauzata de virusurile gripale, și altele. Agenții infecțioși sunt semnificative numai în primele stadii de dezvoltare a unei patologii, alăturat ulterior o alergie. Aceasta este cauzată de reacții alergice cutanate mai ales manifestări ale bolii.

Simptomele de licheni roz:

Boala apare mai ales la persoanele cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani. Se rulează întotdeauna o cronică, cu perioade de exacerbare și de a îmbunătăți destul de clar legate de anotimpuri ale anului. Cel mai adesea următoarea exacerbarea apar primăvara și toamna sezoane. Pe piele, în același timp, există o mare varietate de leziuni.

În aparență acestea sunt mici pete rotunde sau ovale și rozalie (iar acest lucru se datorează numele bolii). În primul rând, ei au o dimensiune foarte mică, dar apoi a crescut treptat, luând în cele din urmă dimensiunea de la 1 la 2 cm. Aproximativ 50% din totalul pacienților apare inițial pe piele este o astfel de placă, care este denumită în continuare mamă. Acesta atinge cea mai mare dimensiune - de la 3 la 5 cm sau mai mult. Culoarea roz ei luminos. Acest „mama la fața locului“ există pe piele 7-10 zile, și apoi începe să se răspândească de la ea, proiectii Spoturile de capacul de aproape toate termenul limită pielea pacientului. Apoi, după câteva zile de la apariția leziunilor, la centrul lor primește pielea gălbuie, suprafața stratului cornos devine încrețită, rastreskivayas în continuare o pluralitate mare de solzi mici. La urma urmei, ei otshelushatsya, imobilizat de piele în zona vatra, în jurul valorii de ultima este ca un mic „guler“ de solzi neotshelushivshihsya. El conduce în jurul valorii de marginea părții centrale a camerei, care are o culoare galben-maronie.

Acest lucru se datorează faptului că boala este ciclică, astfel încât pielea pacientului poate fi atât de focare, care sunt în diferite stadii ale dezvoltării sale. În aceste perioade când pielea pacientului există pete noi, pot suferi de sănătate sa globală: există stare generală de rău, oboseală, o ușoară creștere a temperaturii corpului. Crescută ganglionilor limfatici subcutanate, în special la nivelul gâtului și sub maxilar.După cum sa menționat deja, boala devine inițial ciclică. Pentru primele 2-3 saptamani ale bolii poate avea loc înainte de 10 focare de noi leziuni. După aceea, noi erupții nu apar, iar cele vechi au de 6-8 săptămâni trec spontan. Pe piele, la locul fostelor leziuni este lăsat absolut nici o urmă. Vine o recuperare completă. Orice sentiment din partea pacientului în timpul absenței bolii.

Pacienții care nu prezintă absolut nici un medic plângeri. Cu toate acestea, la persoanele cu tulburări ale sistemului nervos, a pielii atunci când sunt expuse la diferite mâncărime stimuli. În viitor, noi boli au fost deja bolnav, în cele mai multe cazuri nu se întâmplă. Acest lucru se datorează faptului că după ce a suferit un lichen roz este un foarte puternic imun la agenti patogeni. Foarte nefavorabil în timpul efectelor bolii asupra pielii diferiților factori iritanți, care includ spălarea în baie și în duș, frecarea pielii de îmbrăcăminte, iradiere cu ultraviolete în primul rând, tratamentul analfabet al leziunilor cutanate, folosind medicamente, inclusiv în compoziția sa sulf, gudron și alte substanțe. În acest caz, răspândirea poate avea loc procesul patologic la alte zone ale pielii dezvoltat suficient complicații severe sub forma unor pete în transformarea leziunilor eczematoase, atașarea complicațiilor infecțioase, în timp ce în curs de dezvoltare diferite tipuri de leziuni cutanate purulente (cel mai adesea este foliculita, impetigo, hidradenita).

Diagnosticul de licheni roz:

Diagnosticul bolii se bazează în principal pe datele colectate în timpul examinării pacientului. Așa cum sa menționat mai sus, manifestările cutanate ale bolii în cazul său tipic este foarte tipic. Uneori este necesar să se distingă de patologia eczema seboreică, psoriazis, specii de suprafață Trichophyton, perioada de sifilis secundar, rujeola, rubeola.

Tratamentul zosterian roz:

Atunci când lichenul roz este aproape întotdeauna favorabil. Dar se poate schimba atunci când atașarea destul de complicații grave (de exemplu, leziuni ale pielii purulente).

Care medicii ar trebui să contactați dacă aveți pitiriazis rozat:

Te deranjează ceva? Vrei să afli mai multe detalii despre lichenul roz, cauzele sale, simptome, tratament și de prevenire, în cursul bolii și o dietă după ea? Sau aveți nevoie de un consult? Puteți face o programare cu un medic - clinica EUROLAB întotdeauna la dispoziția dumneavoastră! Medicul de top va examina și studia semnele exterioare ale bolii și de a ajuta la identificarea simptomelor, vă sfătuim și va oferi asistența necesară și diagnosticul. Puteți apela, de asemenea, medicul de la domiciliu. Clinica EUROLAB este deschis pentru tine în jurul valorii de ceas.

Dacă aveți studii au fost efectuate anterior, asigurați-vă că pentru a lua rezultatele la medic. Dacă nu ar fi fost îndeplinită studiul, vom face tot ce este necesar în clinica noastră sau colegii noștri din alte clinici.

Tu. Ai nevoie de abordare foarte atent la starea generală de sănătate. Oamenii nu acordă suficientă atenție simptomelor și nu își dau seama că aceste boli pot fi viața în pericol. Există mai multe boli, care sunt pe partea de sus nu se manifestă în corp, dar în cele din urmă se dovedește că, din păcate, ei au tratat prea târziu. Fiecare boala are propriile sale caracteristici specifice de simptome caracteristice - așa-numitele simptome. Determinarea simptomelor - primul pas in diagnosticul bolilor in general. Pentru a face acest lucru, doar au nevoie de mai multe ori pe an, care urmează să fie analizate de către un medic. nu numai pentru a preveni o boala cumplita, dar, de asemenea, pentru a menține o minte sănătoasă într-un corp și corpul ca un întreg.

Dacă doriți să întrebați medicul - să utilizeze secțiunea consultării online. Poate veți găsi acolo răspunsuri la întrebările lor și citiți sfaturile de îngrijire. Dacă sunteți interesat de feedback cu privire la clinicile și medicii - să încerce să găsească informațiile pe care doriți să le afișați. De asemenea, se înregistreze la portalul medical Eurolab. să fie actualizate în mod constant cu cele mai recente actualizări de știri și informații de pe site-ul, care va fi trimis automat la tine prin e-mail.

Alte boli din grupul de boli ale pielii și ale țesutului subcutanat: