10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

 • 10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  Primul lucru pe care trebuie să decidă atunci când creați o sală de repetiții - este, desigur, este în cazul în care acesta va fi localizat. Întrebarea la prima vedere simplu, dar ar trebui să fie luate foarte atent. La etapa inițială de a crea loc pentru repetiții este foarte important pentru a determina cât de tare aveți de gând să facă zgomot (în special, nu trebuie să fie plasate în camera trusei cu tambur sau nu) și, prin urmare, cât de important este problema de izolare acustica. De exemplu, conversia garajului în punctul de repetiții de izolarea sunetului bună lasă puțin spațiu de manevră în interior. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că o cameră într-o casă privată sau un apartament este aproape imposibil de toate 146% izolată fonic.  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  3. Soundproof Usi

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  În camera dvs. va fi cel puțin o ușă (o veste mare, nu?), Și de mai sus este necesar pozamorachivatsya separat, pentru că, la fel ca în istoria ferestrei, ușa este un alt loc de scurgere de sunet la exterior. utilizarea simplă a ușilor grele pot rezolva problema, dar nici o soluție mai puțin eficientă ar fi construirea a două uși convenționale, sau aplicarea unui strat de SheetBlock material de izolare fonica (material special de vinil proiectat pentru a suprima undele sonore) pentru fiecare ușă obișnuită. Asigurați-vă că toate ușile sunt blocate strâns - puteți utiliza izolatori regulate pentru usi, sa le cumpere în sigiliile „DIY“ sau pontovye care costa de 5 ori mai scumpe, dar sunt concepute special pentru studiouri.

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  Strâns blocat toate ușile și ferestrele închise etanș pentru toate fisurile din pereți, există o întrebare corectă: ce este acum respira? Nu este nevoie să fie limitată pentru a înțelege că problema de ventilație în sala de repetiții este foarte importantă - nu doar din cauza riscului de a cădea inconștient din cauza lipsei de oxigen, dar, de asemenea, din cauza necesității de ventilare, în care umezeala se poate acumula distructive. Sistemul de ventilație vă va solicita să instalați atât orificiul de admisie a aerului (în cameră) și evacuare (din camera), amplasate pe cât posibil în diferite capete ale camerei, iar unul dintre ei trebuie să fie un ventilator.

  5. Cutia acustică  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  Crearea unui sistem de ventilație, vei rămâne cu două găuri în pereți ei frumoase, izolate fonic. Aceste găuri trebuie să fie închise de cutii acustice speciale, dintre care unul va fi construit în ventilator. Crearea unui canal în formă de S în interiorul unei cutii din MDF (sau alte materiale similare asupra caracteristicilor acustice), progermetiziruy spuma acustica si atasati-l la orificiile de ventilație, de închidere nete a acestora, astfel încât să nu creeze un portal spiritelor rele în camera mea. Un ultim lucru: nu plasați admisia de aer la camera de pe partea însorită, pentru a nu merge nebun în vara din iad iad, skvozyaschego de aerisire.

  6. Camera din interiorul camerei

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  Cele mai multe camere ortodoxe pentru repetiții și studiouri sunt pe o „camera in camera“: o cameră separată construit cu un contact minim între ele în interior. Daca spatiul permite - Lift un alt perete de înaltă densitate blocuri de beton de-a lungul părții interioare a peretelui existent, sunt instalate pe un strat subțire de neopren (cauciuc sintetic cloroprenic), astfel încât blocurile nu se aseaza direct pe podea. le conecta cu pereții externi prin intermediul unor ancore acustice banc. tavan După aceea izolată fonic nativ din încăpere prin vată minerală și o pereche de straturi de gips-carton, fixate de izolator de vibrații suport acoperiș nativ. Izolată fonic? Acum, un nou plafon din nou izolată fonic, în același mod, numai de data aceasta, stabilirea plafonului pe ultimele pereți ridicat-re. De-a lungul montat peretele interior bare de lemn verticale dimensiune 5x5 cm, prin plasarea lor din nou pe neopren, după care umplute între foile de vată minerală și o grosime de 5 cm. La grinda fixată în două straturi de gips carton prin suporți anti-vibrații. În cele din urmă (! Da, sfârșitul este aproape), toate articulațiile, fisuri și găuri în camera nou reconstruit trebuie să fie acoperite cu un sigilant acrilic - se va îmbunătăți în mod semnificativ de izolare a sunetului.

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  De fapt, e același lucru pe care am făcut-o cu pereții: separarea celor două suprafețe una față de cealaltă, pentru a evita transmiterea vibrațiilor între ele. La podea „inotat“, este recomandat pentru a pune pe barele sale de lemn amplasate pe suporturile din cauciuc U-Boat la aceeași distanță unul față de celălalt. Punerea plăci superioare ale aceleiași benzi de neopren, pentru a fixa partea de sus a structurii podelei a stratului texturat rezultat. Există un alt chips-uri, mai simple și soluția la această problemă - utilizarea materialului PlatFoam pentru separarea surselor individuale de sunet de la podea. PlatFoam - acest lung bord dimensiune 7,6x5 cm de spumă de înaltă densitate. Este necesar pentru a le plasa pe podea, la o distanță de câțiva inch (1 inch = 2.54 cm) unul față de altul, deasupra lor au nevoie pentru a pune un strat de placaj pentru a crea o podea plutitor.

  9. Reglare acustică din cameră

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  10. Cameră Studio

  10 Porunci a crea o sală de repetiții, articole pentru muzicieni și autori la realmusic

  Dacă în aceeași cameră sunteți de planificare nu numai pentru a practica, dar, de asemenea, scris, următoarea întrebare ar trebui să fie „luați-o cameră separată în conformitate cu inginerul de sunet din cabina de pilotaj, sau combina-l cu baia principală?“. S-ar părea destul de evident că un studio de înregistrare ar trebui să fie format din cel puțin două camere, una dintre care este înregistrat în celălalt - a asculta cea înregistrată. Dar multe destul de convenabil ambele cazuri, să conducă la aceeași cameră (mai ales în cazul în care acestea sunt efectuate de o singură persoană). Un alt compromis este de a instala un monitor suplimentar în camera de înregistrare, și cu ajutorul mouse-ul fără fir și tastatură pentru a controla înregistrarea dintr-o singură cameră.

  Asta-i tot! Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să devină un pas mai aproape de crearea propriei camere pentru repetiții și înregistrare!