3 moduri de a utiliza Microsoft OneNote

In acest articol voi vorbi despre programul Microsoft OneNote, prin care va:

Nu pot rezista ecfonisurile entuziast (care se întâmplă rar pentru mine). Deci: Microsoft OneNote - super-instrument.

Mai întâi o scurtă trecere în revistă. Pentru cei care nu sunt familiarizați sau nu sunt familiarizați cu OneNoteOneNote face parte din orice pachet de programe Microsoft Office - de la domiciliu la Professional. Pentru mai mult de 11 de ani. Și devine din ce în mai convenabil si mai confortabil, cu fiecare an care trece. Este ciudat că oamenii încă mai știu rău despre ce beneficiile pe care le-ar putea obține de la OneNote. Iată câteva dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale acestui super-program de:

Aceasta, desigur, este o prezentare generală. În articol masa la Internet și manuale pentru Microsoft OneNote, dar crede-mă, puteți începe să utilizați-l imediat și mai bine. Fără a citi instrucțiunile. Doar descărca, instala și rula. Și îl puteți folosi.

Și în viitor și au citit deja acum și apoi să fie surprins de faptul că, aici, este necesar - nu știu, dar se pare ...)))

Și acum am să vă spun despre cele mai multe beneficii de produs - privind aplicarea. De exemplu. Cum pot utiliza Microsoft OneNote. O să vă spun că vă va oferi acest program util pentru confort, eficiență și succes în viață.

Ordinea înregistrărilor în ordinea = mintea = eficiența în afacerile

Noi nu am primit mai multe autocolante lipite pe toate colțurile camerei și monitorul?

Nu sunt obosit de hârtie fără sfârșit și curbe de notebook-uri electronice?

După cum sa dovedit la mine personal?

Aici este o captură de ecran din nou:

3 moduri de a utiliza Microsoft OneNote

A început trei cărți: personale, de lucru, și alfabetul.

În Forum Personal am început în care am scris tot ceea ce nu este legat de locul de muncă, ci se referă la unul dintre domeniile vieții. De exemplu, qigong-ul clase. Iată câteva sfaturi, note (despre ele mai târziu), câteva observații privind exercițiile, corespondența cu artiști (în liniște - pe rusă - chineză nu a învățat).

Aici retete - la sfârșit de săptămână îmi place să gătesc, uneori, ceva de astfel de lucruri și de a mulțumi familiei și oaspeții.

Aici, note și articole despre studii culturale, religioase, teme filosofice. Nu se va dezvolta în diferite domenii - există riscul de a deveni un profesionist nătâng îngustă de înaltă calitate. Si apropo, ca urmare, atentia deosebita pe care o frână în calea dezvoltării și în domeniul profesional.

Vă recomandăm să înceapă, „Unde este acea“ secțiune. pedanterie un pic în cele din urmă te va salva de ore de căutare pentru lucrurile corecte.

Uită-te la fiecare obiect de lichidare pagină care are o listă a ceea ce este stocat acolo.

3 moduri de a utiliza Microsoft OneNote

Sfat: Asigurați-vă că pentru a te crea caseta de tip STUFF (diferite, nedorite). Cu toții avem o grămadă de lucruri care sunt mai dificil sau chiar sfidează orice clasificare. Sau cel puțin așa diferite. Instalația în conformitate cu clasificarea fiecare cutie separată - cutii și locuri în casa nu va salva suficient. Aici sunt toate lucrurile pe care le-am pus direct în vrac într-o singură cutie STUFF. Și nu să se îngropa în ea de fiecare dată - a scrie acest lucru pentru această casetă.

Care este rezultatul? Ca urmare, atunci când am nevoie să vă amintiți în cazul în care acest lucru este sau acel lucru, adaptor, suveniruri, cablu, adaptor, gadget - trebuie doar să conduc eu în el în caseta de căutare Microsoft OneNote, și un al doilea știu deja totul.

Cartea a început secțiuni de lucru corespunzătoare proiectelor care conduc sau de plumb. Aici, a se vedea captura de ecran. Devine clar că vreau să spun, cuvântul SCHIȚĂ:alfabete

În acest notebook Microsoft OneNote păstrat totul altceva: informații generale, note, decupaje de colectare. Tot ceea ce nu poate fi atribuit nici un proiect special în directorul de lucru, sau la orice secțiune în persoană.

Ceea ce este interesant

Aproximativ 80% din informațiile pe care le caut, nu este clic pe cărți, secțiuni și pagini și tastați doar în căutare fraza Microsoft OneNote dreapta. Programul oferă apoi câteva pagini. Ramane sau perfecționați fraza de căutare sau făcut clic toate pe pagină, în cazul în care acestea sunt 1-3. Totul despre totul în câteva secunde.

Sfat: doar se reîncarcă în memorie, că în 80% din cazuri va căuta în Microsoft OneNote. Și dacă da, face toate anteturile, astfel încât să puteți aminti mai târziu, cuvintele cheie care pot fi găsite. De exemplu, nu scrie „kosultant on-line“ și „consultant on-line consultant on-line“. Cine știe că vă place în câteva luni, amintiți-vă acest nume. Asta este, modul în care alegeți să scrie în câmpul de căutare - chirilic sau latin?

Întrebați Microsoft OneNote, care este fișierul dorit

Și nu există probleme. Microsoft OneNote întotdeauna am deschis. Am rândul său, în bara de căutare și introduceți cuvântul directe aici. Business într-un fel.

Sau un alt exemplu. Într-un fel, Sberbank nu-i place să-și îngăduie clienților lor de plastic carte de informații detaliate cu privire la tranzacțiile efectuate prin intermediul Serbank-online. Prin urmare, este necesar să se stabilească, care a enumerat și de la care au primit. De asemenea, este nevoie de fișier Excel. Aici intră, de asemenea, cuvântul șir de căutare Banca de economii și în același moment, vom avea acces la dosar.

Spune, ce zici de memorie? Într-adevăr nu se pot aminti în cazul în care fișierul este?

Prieteni. Încă o dată, uite aici.

Acest lucru nu este toate proiectele curente.

Dovedește, cum ar fi, nimeni nu are nevoie ca de învățare = foarte important. Dar, doar în cazul în care, din nou, de ce este important pentru a afla:

 1. ținând în tendințe,
 2. profilaktirueshsya de la boala Alzheimer și scleroza multiplă,
 3. păstrează în ton și de a dezvolta sinteza aparatelor creier,
 4. extinde orizonturile lumii și posibilitățile sale,
 5. obține mai multe bonusuri de la viață,
 6. pentru a menține și de a dezvolta abilitățile lor profesionale, care este egală cu creșterea veniturilor,
 7. și așa mai departe și așa mai departe.

Dar, Elah, arsuri, de ce unii dintre prietenii mei numai unitățile care înțelegerea importanței practicii învățării pe tot parcursul vieții de sprijin?!

Și aveți o mulțime de prieteni și cunoștințe care învață continuu? Asta e.

Este clar - pentru a studia greu. Este nevoie de efort, iar persoana aspiră la aceeași unitate de timp să-și petreacă cât mai puțin de energie.

Tip: este mai bine să meargă decât pentru a rula - este mai bine să stea decât pentru a merge - este mai bine să se așeze decât stand - bine, este clar că în continuare.

Și un alt motiv este că rezultatul formării inadecvate pare că oamenii au investit eforturi. Unul sau două dintre aceste experiențe negative și totul este fixat la nivelul reflexul condiționat câinilor lui Pavlov: învățarea este lipsită de sens, pentru că o mulțime de efort și rezultate slabe.

O cale de ieșire este simplu. Trebuie să fie capabil să învețe. Acest lucru este necesar să se poată într-un minim de timp pentru a obține maximum de formare. Aceasta înseamnă că timpul minim trebuie să:

 1. să învețe cât mai mult posibil mai multe
 2. nu uitați să învețe mai târziu
 3. se aplică la timp și în măsura maximă posibilă.

Atunci rezultatul studiului va aprecia.

Există o modalitate de învățare care îndeplinește aceste condiții?

Desigur, există. Și a fost mult timp cunoscut - notează.

În primul rând, sunt amintiți atunci când scrieți o schiță.

În al doilea rând, ești la momentul potrivit, când ai nevoie de aceste cunoștințe, un pic înainte de timp, deschideți sinopsisul și vizualiza rapid. În doar un minut sau trei învățați că în mod miraculos vine în minte, vine la viață în minte, este actualizată. Și aici trebuie să se aplice toate acestea. Se răcește și eficient.

Iar rezultatele obținute, care vă încurajează să studieze în continuare.

Iată cum s-ar putea arata ca următorul exemplu.

 1. seminarii cu privire la orice zone cu o mulțime de materiale vizuale și importante: tabele, formule, grafice, exemple de lucru,
 2. masaj,
 3. echipament sportiv, arte.

Descărcați și instalați Microsoft OneNote-vă și bucurați-vă de proces.

Înscrie-te să nu piardă următoarele materiale blog:

 • Prezentare generală din dreapta a paginii de start, care este vândut
 • Cum pot obține să cumpere mai mult
 • Există vreo utilizare de la un consultant pe vânzări sau o risipă de bani?

Eu folosesc acest program de ceva timp. Este de viață foarte ușoară. Sunt pasionat de programare. Am încercat să fac într-un fel sens care sunt principalele principii funcționează. După câteva experimente a ajuns la concluzia că notebook-ul este mai mult ca o bază de date de către așa-numitele tag-uri. De asemenea, trebuie adăugat că pentru proprietarii de Windows 8, nu este nevoie pentru a instala software-ul pe PC-ul, după cum este integrat în sistem. Foarte ușor de program de sincronizare cu OneDrive, care permite accesul rapid la date de oriunde în cazul în care există acces la internet și aproape orice obiect gadget. Există o altă caracteristică foarte convenabil: Puteți chiar partaja informații cu cei care nu au instalat programul prin înregistrări de export în diferite tipuri de fișiere. Nu recomand să pierdeți timp și setați-te acest program!

În principiu, de exemplu, eu folosesc Notepad2. Dar din moment ce eu nu sunt un conservator, tot timpul, să învețe noi programe, ca să spunem așa că pentru a ține pasul cu vremurile. Și, judecând după, nu o descriere proastă a „Prog“. Așa că va folosi cu siguranta