10 sfaturi proaste, cum să obțineți un om să se căsătorească

10 sfaturi proaste, cum să obțineți un om să se căsătorească

Pentru a începe, utilizați glume. De exemplu: „După ce am făcut astăzi, trebuie doar să mă căsătoresc cu tine.“ Sau „la noua mea rochie pur si simplu nu este suficient de inel de logodna!“Un mod posibil: ai venit acasă, toate ciufulit și spălat, și spune, „mă căsătoresc!“ Un favorit răspuns: „Cine?“ - „În spatele tău!“

„Dragă, eu sunt însărcinată!“ - o mare glumă, dar dacă un tip de mentalitate puternică. Și, puteți merge pe povestea iubit la biroul de registru și suspin fără vlagă, în căutarea pentru mirese.

Dacă dulce, în ciuda apelurilor persistente să se răsucească cuibul de familie, el continuă să construiască de la un tânăr fără griji, care începe să ia măsuri decisive.

Cum sa faci un om să se căsătorească

1. Dă-a plăcut să înțeleagă că sunteți interesat de alți oameni. O modalitate de a alege unul: să devină o bombă de sex într-un mini-fusta pentru seara, și du-te cu un fost coleg de clasă la un restaurant, cumpără-ți ceva special și nu acceptă faptul că ea însăși a cumpărat. Atunci când o gelozie iubit atinge punctul culminant, cere să se căsătorească.

2. Găsiți un aliat în căutarea lui să se căsătorească. mama perfectă sau tip tată. Înroleze sprijinul lor, și tăiere, tăierea victimă săraci în biroul registraturii.

10 sfaturi proaste, cum să obțineți un om să se căsătorească

3. Vrei să se căsătorească - în secret rămâne gravidă. De regulă, un barbat se casatoreste cu mama copilului său nenăscut. Asta e doar întrebarea dacă durează mult această nuntă pusca?

4. Dați-i omului libertatea, care își petrece timpul așa cum vrea el însuși. La scurt timp cugeta favorit: ce faci tu, atâta timp cât el și prietenii săi a jucat în zilele de bowling și bere de băut? Acesta a fost atunci, și nu va fi cea mai buna ora dvs. - cere căsătorit.5. limitate la bărbați în sex. Spune ceva ce nu doresc intimitate mai informală. Presupus a ieșit din epoca! Dar există pericolul ca un iubit-o va găsi „hrană pentru corp“ pe lateral.

6. Șantajul obișnuită poate da, de asemenea, fructele sale: dacă nu ne căsătorim, ne despărțim. Dar, amintiți-vă: șantaj - nu este numai penal, ci și crimă morală. Este puțin probabil ca o relație armonioasă poate fi construită pe șantaj.

10 sfaturi proaste, cum să obțineți un om să se căsătorească

7. În fiecare zi, spune un iubit-o, că toți prietenii, prietenele, rudele au de mult timp căsătoreau. Poate că omul cedându la Onslaught ta. Și deja există un truc: nu mai geme și conferă dulce viața de familie.

8. tip promit că dacă te căsătorești, viața ta se va schimba calitativ. Adică sexul și veți avea mai mult și mai bine, și veți învăța să gătească și să înceteze să irosească bani.

În general, în război, la fel ca în război - toate bune. Asta e doar pentru cuvintele sale vor trebui să răspundă, dacă tipul asta a făcut ai face o ofertă.

9. Acesta poate fi îmbrăcat într-un smoching, cumpăra flori și un inel, pentru a primi pe un genunchi și doar pentru a cere mana si inima de la un iubit-o. Tipul este jenant - 100%, iar jena el poate căsători cu tine. Și nu se poate căsători! Ca norocos.

10. Dacă ați încercat totul, recurgere la forta bruta - la pierderea memoriei favorit adăpate și dă-l la oficiul registrului. Sperăm că nu va candida pentru o bere-vodca? E o glumă! Da, problema rău și sensibil, dar este încă o glumă.

10 sfaturi proaste, cum să obțineți un om să se căsătorească

Este posibil pentru a obține un om să se căsătorească? Există ceva în comun, în cuvintele „cauza“ și „fericire“? Și, de fapt, suntem în căutarea de fericire în căsătorie ...

Dacă decideți să obțineți un om să se căsătorească cu mine, amintiți-vă că orice acțiune este egală cu reacție. Poate tipul și să nu fie în măsură să scape de presiunea partenerului, dar încercați să-l ia pe viața de familie ei.

Ca urmare, nici o viață de familie nu funcționează, pentru că nu va iubit gata să-și îndeplinească obligațiile care îi sunt impuse, și va furișa din ele, prin toate mijloacele disponibile.

Pro lady.tochka.net test online gratuit și de a afla ce te iubesc.