De ce browsere jos lent pe ferestre 10

De ce browsere jos lent pe ferestre 10

Web - browser-ul este o aplicație pe care le folosim cele mai multe ori de lucru pe un computer sau laptop.

Datorită lui, putem căuta informații pe internet, utilizați web - aplicații, pentru a asculta muzică și de lucru, folosind extensiile utile și plugin-uri.Prin urmare, este important ca browser-ul web a acționat întotdeauna ca o mașină bine unsă. Dar vine un moment în care, pentru unii - din acest motiv, browserul nostru preferat poate începe să lucreze încet.


În acest caz, cei mai mulți oameni, de obicei, începe cu soluțiile tradiționale, și anume repornire, actualizare, golirea memoriei cache, ștergerea cookie-urilor și a dezactiva plug-in-uri, începând cu recent stabilite.

Din păcate, aceste metode nu reușesc uneori. În acest caz, este recomandat să resetați și să înceapă de la zero.

Această intrare este considerat un pas-cu-pas cum, fără a pierde date importante pentru a rezolva problema în Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer și Edge instalat pe Windows 10, astfel încât acestea nu mai sunt la frânare.

NOTĂ: Sunt pe Windows 10 au experimentat cu toate browserele web și sa oprit la ironia - el este singurul care nu ma lent imediat după instalare. Aflați mai multe și descărcați poate chiar aici.

De ce pe Windows 10 inhibă browserul Google Chrome


Mulți utilizatori de Windows 10, se plâng de probleme cu 64 de biți Google Chrome. Din fericire, a existat o soluție și merită o încercare.

Dacă utilizați o versiune pe 64 de biți de Google Chrome și de a construi de Windows 10 pe care Microsoft a lansat recent, este posibil să fi observat probleme cu browser-ul.

Unele pagini nu se încarcă și afișează un mesaj de eroare. Google, probabil, ne va oferi un remediu adecvat care va rezolva problema, și puteți încerca acum o soluție temporară în viitorul apropiat.

Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

De ce browsere jos lent pe ferestre 10

Acest truc simplu rezolvă probleme cu Chrome în Windows 10 build 10525. Soluția funcționează cu versiunea pe 64 de biți de Google Chrome stabil și beta.

Este demn de remarcat faptul că aceasta nu este o soluție sigură, deoarece dezactivează protecția împotriva amenințărilor din rețea. Când porniți browser-ul dvs., veți vedea un mesaj de avertizare. O altă modalitate este de a instala o versiune pe 32 de biți de Google Chrome, care este nici o problema.

Dacă această opțiune nu se încarcă, și crom continuă să încetinească, încercați să restabiliți setările implicite din fabrică. Pentru a face acest lucru, deschideți meniul Setări, derulați în jos și selectați „Afișați setările avansate.“

Apoi, din nou, du-te la partea de jos a paginii și faceți clic pe „reset“. Apăsați Reset. Acest lucru va păstra toate marcajele și parolele salvate. extensii și teme instalate nu vor fi eliminate.

În timp ce Google lucrează în mod activ într-un browser Chrome, tot mai mulți oameni se plâng că începe să încetinească pe Windows 10.


Din ceea ce a fost inițial - design foarte rapid și ușor este puțin stânga. În prezent, această aplicație se caracterizează în principal printr-o productivitate scăzută, precum și un număr mare de eșecuri neprevăzute.

Recent, chiar și rețeaua are informații care Chrome a fost inutil - mi se pare că dezvoltatorii integrează noi caracteristici în ea prea repede, fără testare corespunzătoare.

Astăzi, Chrome este capabil să consume cantități uriașe de memorie, mai ales dacă lucrați cu mai multe file simultan.

Mulți oameni, indică faptul că anul trecut browser-ul sa schimbat dincolo de recunoaștere, și nu era nevoie pentru a instala noi programe de completare pentru a obține performanțe de ieșire mai mică.

Toate indiciile arată că a lucrat exact contrariul. Motivele pentru astfel de situații este prezentată în utilizarea grele de grafică accelerată (care sunt puternic influențate de către conducătorul auto pentru GPU).

De ce pe Windows 10 inhibă browser-ul OperaOpera încă nu se poate lăuda cu un succes considerabil, deși continuă să încerce să fie în afara competiției. Curând, acest browser este de a reduce consumul de memorie.

Puțini oameni știu că motorul nu este dezvoltat de o singură companie și de încărcare medie a ei la deschiderea site-uri Web.

De ce browsere jos lent pe ferestre 10

Opera și Chrome sunt mult mai puțin încetini în cazul în care acestea sunt clare de date inutile: extensii si plug-in-uri, care sunt adesea integrate în mod independent. Cel puțin atunci când vine vorba de site-uri web cu motorul de randare.

Apoi, frânarea este redus în mod semnificativ. Cea mai recentă versiune de Opera, într-o versiune de testare consumă 2,3 MB de memorie RAM în loc de 6.8 MB până în prezent. De exemplu, site-ul Wikipedia folosește 2.4 MB în loc de 4 MB.

De ce pe Windows 10 inhibă browser-ul Mozilla Firefox


Firefox începe să încetinească? Utilizați un nou buton de resetare. În general, acesta este cu siguranță un browser excelent. Este simplu și are o configurație oportunități uriașe folosind teme, extensii, plug-in-uri și alte programe de completare.

Din păcate, fiecare element are o mare cantitate de date care nu sunt necesare. Prin urmare, după câteva luni de la Mozilla Firefox poate începe să încetinească - să lucreze insuportabil de lungi și de a crea impresia că este foarte greoaie.

Cum se poate rezolva această problemă? Soluția - un nou buton de resetare Firefox, care apare după ce faceți clic pe meniu, apoi selectați informațiile pentru asistență tehnică.

Lansarea de noi funcții pentru a curăța profilul și după lansarea browser-ul va rula la fel de repede ca și cum ar fi fost doar instalat. Cu toate acestea, pentru a nu pierde toate datele, Firefox își păstrează cookie-uri, istoricul, datele de formulare, parole și semne de carte.

Acum, Mozilla pregătește o nouă versiune a browser-ului Firefox în mod specific pentru Windows 10. (în momentul citirii poate fi disponibil pentru instalare). Este vorba despre problema, care va fi pregătit special pentru sistemul de operare Windows 10.

De ce browsere jos lent pe ferestre 10

Ceea ce ne putem aștepta de la ea? Răspunsul este dificil, deoarece detaliile producătorului încă nu au fost raportate. Cel mai probabil, cursul evenimentelor sugerează că este într-adevăr, browser-ul aproape invariabilă, cu excepția faptului că ar fi adaptată la așa-numitul -multiplatformowości.

Să sperăm că de această dată producătorul va face treaba bine. Cele mai recente statistici arată că Firefox se bucură de popularitate considerabilă, și, desigur, va fi o mulțime de oameni care doresc să folosească acel browser ca noul sistem de ferestre 10.

De ce pe Windows 10 inhibă browser-ul Internet Explorer

Internet Explorer ușor pentru a restabili setările implicite. Apăsați Alt de pe tastatură pentru a activa meniul.

Acum, du-te la Tools> Internet Options> Complex> Reset.

De ce pe Windows 10 inhibă Edge browser-

Cu browser-ul Edge în Windows 10, situația este exact opusul de Internet Explorer. La versiunile mai vechi de Windows 10, el a frânat îngrozitor - într-o nouă lucrări comemorative, cum ar fi, mai mult sau mai puțin stabile și au existat extensii.

Numai extensia nu este ceva care este mic (aproximativ o duzină) sunt foarte lente. Ce să fac? Poate că, din nou, așteptați - aceasta ar trebui să se stabilizeze în timp.

Browser-ul Edge folosește o minoritate semnificativă de oameni care au instalat Windows 10. Potrivit diverselor estimări, programul utilizează acum doar între 1/3 și 1/6 din utilizatori „zeci“.

Având în vedere cele de mai sus, se pare că Microsoft ar putea avea probleme cu Edge - compania a investit în crearea de browser-ul nou și mai bine o mulțime de timp și resurse financiare.

Edge este poziționat ca o alternativă la mai multe arhaice, dar încă nevoie, în multe organizații, Internet Explorer, și un concurent demn pentru Chrome, Firefox și Safari.

Testele timpurii indică faptul că programul este de lucru în acest rol foarte bine - este rapid, ușor de utilizat și are câteva soluții interesante, unice.

Desigur, trebuie să ne amintim că, în timp situația se poate schimba - probabil cu popularizarea rapidă a Windows 10 (acest proces este destul de bun) utilizatorii de margine vor începe să utilizați în greutate, mai ales în cazul în care Microsoft poate rezolva unele probleme, „copilărie“.

Ca și în ferestrele 10 pentru a accelera rapid browser-ul în cazul în care dintr-o dată a început să încetinească

Nimeni nu îi place atunci când browser-ul incetineste computerul. Chiar și acces super rapid la Internet nu se poate face față în cazul în care browser-ul nostru web place să „stea“.

Browserele pot inhiba mai multe motive: memorie insuficientă, cache supraîncărcată și adăugări lente (extensii). Din fericire, există câteva modalități simple de a accelera imediat browser.

În primul rând, instalați o pagină de pornire goală. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți sări peste acest pas. Dacă nu - mi felicit alegere. încărcare lungă pagina de start este cea mai frecventa cauza de lucru lent.

Al doilea pas este de a șterge fișierele Internet temporare. Aceasta este o soluție foarte bună, deoarece accelerează încărcarea paginilor. Dacă vizitați o mulțime de pagini, memoria cache este saturată, iar browser-ul este mai lent.

Al treilea pas pentru a dezactiva programele de completare (extensii). Dacă există prea multe browser-ul începe să încetinească. Acest lucru poate accelera de lucru, dezactivând aditivi care nu sunt necesare, în special, Bara de instrumente.


Al patrulea pas - Vă rugăm să actualizați browser-ul la cea mai recentă versiune. Actualizările includ patch-uri pentru a elimina problemele care au apărut în versiunile anterioare ale browser-ului.

Aceasta îmbunătățește considerabil stabilitatea, securitatea și viteza. Cele mai multe browsere detectează automat actualizări, astfel încât de fiecare dată când vi se solicită să actualizați browser-ul la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că faceți clic pe „Da“.

Al cincilea pas - nu supraîncărcați browser. Nu deschide mai multe file în același timp. Deschiderea simultană a unui număr mare de file povară grea pentru memorie.

Acest lucru va încetini activitatea nu numai browser-ul, dar, de asemenea, intregul calculator. Deci, dacă observați că browser-ul începe să se „închide“, închideți fila și apoi se bucure de navigarea online. Mult noroc.