A se vedea cât de mult o lună să crească părul - Sfaturi pentru femei online

Parul lung - este un simbol al frumuseții feminine și privlekatelnosti.Imenno naturale atât de multe femei sunt caută modalități de a accelera creșterea părului. Acest articol conține cea mai eficientă a acestor metode.În primul rând, să ne uităm la partea biologică a procesului de creștere a părului, pentru a înțelege pe ce fel de rata de creștere poate fi de așteptat, și ceea ce se află dincolo de capacitățile organismului. Apoi, vom studia mijloace mai eficiente pentru a accelera creșterea părului.

A se vedea cât de mult o lună să crească părul - Sfaturi pentru femei online

Cum cresterea parului?

În mod surprinzător, cea mai rapidă creștere în corpul nostru este parul. cresterea parului are loc prin diviziunea celulară de jos a foliculului - bec de păr. Partea inferioară a bulbului este compus din celule nediferentiate, care posedă o mare și independent de momentul zilei a activității mitotice. Datorită este format bec, formarea și creșterea părului noi.

Multe femei, în special cei care doresc sa creasca parul este mai lung și cât mai curând posibil, interesat de întrebarea: cum să crească păr timp de o lună, un an, și chiar și în timpul zilei.

Cum parul creste într-o lună?

Cu toate acestea, experții spun că unii oameni sunt capabili sa creasca parul mai repede - până la 1,5-2 cm pe lună. Acest lucru este posibil, cu condiția ca starea parului este inițial bine, ei sunt puternici și sănătoși, ai noroc la ereditate, și să luați cu atenție grijă de părul și să se asigure îngrijirea corectă și o dietă sănătoasă.

Complexe de vitamine pot fi formulate în mod independent, în funcție de tipul de fire, și pot fi cumpărate de la farmacie.

Important. Instrucțiuni pentru orice complex ar trebui să aibă o recomandare privind tipul de păr, deoarece aceste medicamente sunt dezvoltate ținând cont de diferitele probleme cu încuietori.

Aditiv pentru șampon (1 fiolă per 100 ml)

Efectuarea meniu și selectând vitamine singur dorit ghidat de următoarele caracteristici de vitamine și minerale:

 • „A“ - în soluție de ulei este indispensabilă pentru bucle și participă la toate măștile, formulările de ulei de masaj și cocktail-uri. Din această vitamină depinde de rata de creștere, deoarece permite pentru metabolismul normal și îmbunătățește efectele altor vitamine la foliculii de par. Sursa - ulei de ficat de cod, unt, gălbenuș de ou, smântână, ulei de pește.

Consiliul. Acceptarea de capsule cu ulei de pește accelerează creșterea toroanelor. Cursul lunii, cu o pauză de două săptămâni.

 • „E“ - hrănește foliculilor și normalizează echilibrul de grăsime al scalpului, oferă acces fără obstacole de oxigen la foliculilor și promovează regenerarea rapida a tesuturilor. Sursa - uleiuri vegetale, cereale, leguminoase, crușin broccoli, alune și migdale.

Usturoiul masca mai ușor
Usturoiul - foarte eficient, dar este incomod de utilizat din cauza mirosului specific. În cazul în care parul nu are nevoie de tratament, și trebuie doar să le energiza, atunci am recomandăm această mască aici. Aici, am combinat sucul de lamaie cu suc de doi catei de usturoi. În primul rând, usturoi ar trebui să fie destul de un pic, și în al doilea rând, mirosul de lamaie întrerupe mirosul de usturoi.
1 lingura. l. suc de lămâie
Doi catei de suc de usturoi
2 linguri. l. lut albastru
Puțină apă
Se aplică pe păr după o jumătate de oră, se clătește cu apă caldă și șampon.
Aceasta masca este deosebit de bun pentru parul gras: argila albastra normalizeaza glandele sebacee, sucul de lamaie adaugă strălucire, usturoi stimuleaza cresterea parului.

Păr după aceste proceduri se uite pur și simplu genial - este un fapt!

parul creste 1-2 cm pe lună. Pentru anul - 12-24 cm (pe cineva ca)

Cât de multe creste de fapt, păr timp de o lună și cum să accelereze procesul?

 1. Cum de a accelera procesul de creștere?

Pe capul unei persoane în creștere, la o medie de 120,000 de păr. Surprinzător, blondele „mai bogat“, la părul decât brunetele sau roscate. Par să crească continuu pe tot parcursul vieții.

Multe femei, în special cei care doresc sa creasca parul este mai lung și cât mai curând posibil, interesat de întrebarea: cum să crească păr timp de o lună, un an, și chiar și în timpul zilei.

Deci, rata de creștere a părului - individuală, cu o medie de 1,25 cm pe lună. părul să crească intensiv în primăvara și vara, la fel ca orice altceva în natură, și totuși ele devin mai puternice în timpul zilei decât noaptea.

Parul este actualizat în mod constant, în mod natural și ne pierdem în fiecare zi, în jurul valorii de o sută de fire de par.

Acest lucru poate afecta cresterea parului?

Mulți factori. Această ereditate și mediul, și stilul de viață. Așa că părul nu crește (dacă este cazul). desigur, nu se întâmplă.

Dar ele pot creste lent, din cauza daune, pierderi, dintr-o lipsă de nutrienți, microcirculației săraci și a bolilor scalpului.

Cum de a accelera procesul de creștere?

 • păr sănătos și puternic cresc întotdeauna mai repede. Crearea unor condiții mai bune! Hrăniți uleiuri de păr și măști, a le proteja de produse de styling agresive. Ajuta din interior: vitamine complexe, fructe și legume, produse lactate, nuci, legume și cereale.
 • îngrijire de bază este, de asemenea, foarte important: sampon de calitate și nu va înlocui orice ulei și măști.
 • masaj cap frecvente îmbunătățește microcirculația și stimulează astfel creșterea. Aceasta va ajuta foarte mult în pieptene corect - perie de masaj cu păr natural. Cu ajutorul lui pieptene parul, și va oferi masaj regulat al capului.
 • Există un semn național, dacă vă face tăiat la luna plină, în creștere parul va fi mult mai rapid. În aceasta, de asemenea, există un sâmbure de adevăr, pentru că mult timp în urmă a dovedit că fazele Lunii afectează toată viața de pe pământ.
 • Dar intelepciunea conventionala este ca parul ar trebui să fie tăiat mai des pentru a accelera creșterea economică - nu este adevărat. Tăierea capetelor nu afectează creșterea părului, dar numai ajuta pentru a le menține într-o stare perfectă.
 • Există mai multe măști de uz casnic și împachetări pentru a accelera cresterea parului, de multe ori pe baza de piper, miere, uleiuri esențiale.

Frumusetea unei femei este alcătuită dintr-o varietate de factori. Parul lung - una dintre ele. în creștere lor de obicei durează de ani, pentru că în creșterea trecut luni în lungime a părului de doar câțiva milimetri.

 • Cum de a accelera creșterea părului Foto Shutterstock :?

Pe masura ce parul creste

Parul de pe cap creste pe tot parcursul vieții unei persoane. Creșterea lor este ciclică. În timpul vieții sale, acestea trec prin trei faze: în creștere, de odihnă și care se încadrează.

Durata primei faze a două până la cinci ani, al doilea - un pic mai mult de două săptămâni, iar al treilea - aproximativ trei luni. În faza de moarte parului se opreste dezvoltarea sa, în timp ce foliculul său se micșorează și se apropie de suprafața pielii.

Pentru faza de moarte este caracterizata prin pierderea parului, iar apoi în locul ei începe să crească unul nou. În mod similar, ciclul de creștere a părului se repetă de peste si peste din nou.

Cât de multe fire de par cresc

Parul creste intr-o viata de om, dar rata lor de creștere a fiecărui are un caracter pur individuale. În medie, o lună de zile crește cu 1-1,5 cm.Ce determină creșterea părului

Acest proces este influențat de mai mulți factori - climă, - nutriție, - vârstă, - ereditatea, - ora din zi - sezon.

In climatele calde, precum și de vară, primăvară, și în timpul zilei părul să crească mai repede. În acest moment, creșterea lor este accelerată cu 15-20%. Acest lucru se datorează faptului că, în vreme caldă, circulația sângelui în scalp este îmbunătățită.

Acest lucru îmbunătățește furnizarea de foliculi de par cu nutrienți. În sezonul rece, sângele circulă mai mult în organele interne, și în apropiere de derma mișcarea sa este încetinit. Din acest motiv, celulele de păr în timpul iernii sunt împărțite nu atât de activ.

Rata de crestere a parului depinde de varsta. Copiii obține într-o lună va fi o medie de 1,3 centimetri, adult - 1,5 cm, și persoanele în vârstă - aproximativ 1 centimetru.

masca de drojdie

Excelent afectează creșterea părului pâine-drojdie. le diluează la consistența cremă groasă și de a face o masca o dată pe săptămână. Puteți cumpăra suplimente pe bază de drojdie.

Cum să crească părul într-o săptămână?

Sunt complexe cu multivitamine și ser special care va ajuta parul creste rapid. Ca substanțe parte din ser cu o structură cu greutate moleculară mică, care permit vitamine și minerale pentru a pătrunde direct în foliculi, hrănitoare părului și activatoare creșterea lor.

Parul devine mai gros, dobândi o stralucire naturala. De exemplu, ser Schwarzkopf accelerează creșterea de mai mult de 20%. Bine dovedit și ser de producție românească Stvolamin, DNS.

Prima compoziție cuprinde celule stem si acid hialuronic, și extracte din plante care stimulează creșterea părului. În timpul aplicării Stvolamin stop loss chiar foarte puternic de păr, trezesc foliculii latente, părul deteriorat restaurat.

DNS - necostisitoare. Acest activator de creștere, care este inclus brusture și ulei de ricin.

La vânzare acolo și tonic-Vitex activator, bazat pe acțiunea care proprietățile proteinelor cașmir. fluxul de sânge periferic activează cafeină și biotină întărește în mod eficient și restabilește părului.

Există mai multe produse scumpe pentru cresterea parului. De exemplu, Trilodzhik care a creat trichologists doctori si dermatologi. Aceasta companie ofera ingrijire a parului, care dă rezultate uimitoare, pieptene cu laser și mai mult.

Nu orice femeie își poate permite astfel de facilități, dar să fie conștienți de posibilitățile Ouch niciodată.

extensie de păr

Parul poate creste nu numai în această săptămână, dar, de asemenea, în timpul zilei. Pentru a face acest lucru, doar du-te la salon si comanda procedura de extensii de par. Beneficii părul foarte controversat, dar experții încearcă să reducă riscul la un nivel minim.

Principalul sfat pentru cei care doresc să învețe cum să crească păr lung - răbdare. Pentru că știm cu toții că procesul de creștere a părului nu este la fel de rapid. Și amintiți-vă: în timp ce creșterea parului este extrem de vulnerabil la influențe externe adverse.

situat pe termen lung numai în două domenii: 1) în axile; 2) pe capul (a feței și a craniului bolta). Acestea sunt distribuite în aceste zone este inegală: o mai mare cantitate de 90.000 la 150.000 - în bolta craniului, deoarece acestea sunt numeroase pe fata;

creștere a părului trebuie monitorizați în timpul zi și noapte, adică, pe zi. În acest caz, parul creste mai lent timp de noapte decât în ​​timpul zilei, iar în timpul iernii este mai lent decât în ​​primăvara și vara. Practic cresterea parului pe zi este de 0,35 mm.

Rata de creștere a părului sunt esențiale pentru astfel de factori importanți precum sexul și vârsta. Cresterea parului pe Calvaria din femei este mai intensă decât cea a bărbaților. Aceasta afectează creșterea și un astfel de lucru ca ciclul de creștere a părului.

În tinerețe, el este mai intens la femei și bărbați. De șaizeci de ani, el este redus în mod semnificativ, ceea ce duce la subtierea parului, pierderea de putere și creșterea procentului de abandon. Ciclul de creștere a părului este împărțit în trei părți și este următoarea imagine:

 • de creștere a părului intensivă, care are loc în decurs de 2 - 4 ani;
 • o stare intermediară între prima și a treia etapă: părul se oprește în creștere. Acesta durează doar câteva zile (15 - 20 zile);
 • cresterea parului se opreste complet. Acest ciclu durează de la 90 la 120 de zile.

Dacă luați un fragment de timp de creștere a părului, în orice moment, se constată că există 93%, în etapa intermediară de creștere - 1%, în final - 6%. În special, dacă vă opri creșterea părului a bolții craniene, acest ciclu de creștere programat genetic va fi repetat pentru viața de 24 - 25 de ori.

Având în vedere faptul că rata zilnică de creștere a părului este de 0,35 mm, parul creste pe lună timp de 1 cm. Creșterea pentru anul în aceste calcule, s-ar putea ajunge la 12 centimetri. Nu trebuie să uităm despre ciclul de creștere a părului în cazul în care acesta trece intens decât în ​​prima etapă, iar următorul text încetinirea. Prin urmare, modul în care vor fi adăugate mai multe centimetri pe an la parul existent depinde de multe componente ale factorilor care sunt în măsură să ofere o creștere mai intensă a părului:

Cum să crească părul? Cum să crească părul? Preparate pentru îngrijirea părului. SYL.ru

În orice moment, parul este considerat frumusete bordură care se poate accentua demnitatea aspectului sau a ascunde defectele sale. Pentru bucle erau in stare excelenta, trebuie să aibă grijă de ei în mod constant.

Structura părului

înveliș exterior par sunt suprapuse pe fiecare alte scale de keratina. Partea sa exterioară se numește nucleul, interne (situate sub piele) - radacina firului de par, sau rădăcină. Becul este înconjurat de foliculului pilos, care este numit folicul.

Mă întreb ce formă este nevoie depinde de modul în care parul creste pe capul unui om. Din foliculi rotunde apar direct de par cret ovalnyh- usor si cret de pochkoobraznyh-.

Fiecare fir de păr este format din trei straturi. Exterior (cuticula) este alcătuit din fulgi și este protector. Mai jos, care este cortexul - o substanță care are în compoziție alungită celulele sale moarte, conferă elasticitate părului și rezistența.

Acest strat conține un pigment numit melanina, care determină culoarea ondulării. În centrul fiecărui fir de păr are un rahidian, prin care se realizează, probabil, puterea cuticula si cortexul. strălucire părului natural depinde de grăsime de grăsime eliberat de glandele sebacee din foliculi scalpului.

culoarea părului

Pe culoarea naturala a parului este afectată de raportul dintre cele două tipuri de melanină (pigment) - pheomelanin și eumelaninei. Acestea diferă în formă de granule lor. Fă-le rotunji pheomelanin și eumelaninei la - alungite. Firește, fiecare dintre pigmenții - un anumit purtător de culoare.

Pheomelanin este galben, și eumelaninei - maro. Preponderența unuia dintre pigmenți determină culoarea părului persoanei. Acesta poate fi o bruneta, blonda sau roșu. Există mai mult de 300 de culori primare nuanțe bucle.

Părul negru predomină eumelaninei și lumină - pheomelanin.

Procesul de creștere a părului

Cum să crească părul? Acest proces este supus unor legi și include mai multe faze. Ca plante care infloresc în primăvara și toamna, în toamna, parul este, de asemenea, în creștere, la un anumit scenariu de viață, la sfârșitul anului, care se încadrează în mod natural.

Sub epiderma este partea vie a parului, partea sa exterioară este format din tesut mort. Odată cu dezvoltarea bulbului parului (rudiment epidermic) pătrunde adânc în grosimea pielii, formând acolo sacul de păr.

Se dă în partea de jos a dermului cu nervii si vasele de sange - papilei. Acesta furnizează nutrienți bec. În timpul existenței sale parul trece prin patru etape de dezvoltare.

Pe capul ei sunt programate genetic pentru a repeta ciclul de viață de creștere de aproximativ 25 de ori. Luați în considerare etapele de crestere a parului mai mult.

faza anagena

Povestea cum creste parul, este necesar să se înceapă cu o descriere a primei faze a ciclului lor de viață - anagen. În această perioadă, formarea viitorului rădăcina părului sau foliculi. Aceasta este cea mai lungă fază de dezvoltare, aceasta poate dura de la doi la patru ani.

În tot acest timp, parul de pe capul uman crește în mod continuu. De multe ori oamenii nu observa acest proces, deoarece taie în mod regulat părul. Prin urmare, exemplul cel mai evident al fazei de anagen - este capul unui copil nou-născut.

Uneori complet chel, ea creste rapid de păr, și de doi-patru ani copilul se poate lauda cu un cap gros de păr.

Tinere mame își fac griji adesea că părul copiilor mici sunt în creștere, în opinia lor, nu ca activ. Cu toate acestea, un motiv special de îngrijorare nu este aici. Normal că copilul nu are volumul de păr în primii patru ani, care va apărea odată cu vârsta.

Faza de Anagen - este un analog al plantelor de primăvară.

faza de catagena

Următoarea perioadă de oameni de stiinta de dezvoltare numesc catagena fază, sau o perioadă de repaus - un moment în care parul nu mai este în creștere. Unele dintre procesele vitale pot fi încă în ea sau se apropie de sfârșit, dar lungimea sa nu este crescut.

Aceasta este cea mai scurtă fază, aceasta durează doar două-trei săptămâni. În mod similar, timpul anului plantele pot fi numite la mijlocul verii. Acesta este momentul în care parul sa oprit în creștere, dar papila este încă în folicul, dar treptat se deplasează departe de ea.

Unii cercetători nu de presă perioada de creștere a părului. Mulți o privesc cu faza de telogen timpurie, care vor fi discutate mai jos.

faza telogen

Această perioadă cuprinde două etape - mai devreme și telogen târziu. În faza timpurie a parului nu a crescut. Acest lucru este adesea vazut fete tinere care cresc un plait lung.

De obicei, acesta este alungit la o anumită valoare, iar apoi se oprește creșterea acesteia. Proprietarii de bucle de lux, acest fapt este uneori deprimant, și se întreabă de ce nu mai creste parul? Răspunsul este simplu. Problema este că, în faza de telogen timpurie este normal.

În faza de telogen, părul cade târziu. Acesta este un proces natural de a muri. Par poate fi încă ceva timp în foliculilor, dar după trei sau patru luni, el a plecat capul omului.

Practica arată că îngrijirea părului cu ajutorul unui număr mare de produse cosmetice și remedii populare va ajuta foarte mult să conțină șuvițele de păr într-o stare sănătoasă și bine întreținute.