Accesul la rețea la discurile în Windows 7

instrucțiuni cu privire la modul mic pentru a partaja drive-urile în Windows 7. Poate cineva veni la îndemână.

Recent, foarte adesea se confruntă o astfel de problemă - utilizatorii nu pot deschide accesul deplin la drive-urile în rețea în Windows 7. După toate, înainte de a fi fost (în XP), clic dreapta pe disc, a deschis fila Acces, inclusiv acces complet și gata. Ei bine, totul este atât din obișnuință și de a face. Expune rezoluția și cred că problema este rezolvată. Când se ajunge la aceasta este că sistemul refuză să pornească disc partajat presupune dezactivare.Am încercat să rezolve această problemă pereguglil întregul Internet (poate cu siguranță, inestetice), dar nu a găsit o metodă simplă și clară. oferă peste tot pentru a crea unii utilizatori pentru a le înregistra anumite permisiuni și parole, cineva cu înțelepciune cu linia de comandă și este totul descris în termeni de care utilizatorul neexperimentat leșină.

Am toate aceste opțiuni nu este, de asemenea, îndeplinită și a trebuit să inventeze. Nu pot spune 100% că aceasta va funcționa la fel în toate, dar în orice caz, merită încercat.

În primul rând, du-te la „Control Panel“ - „Rețea și Internet“ - „Network Management și Sharing Center“ - „Modificare setări de partajare complexe“ și includ: descoperirea rețelei, partajarea de fișiere și partajarea imprimantei, accesul la foldere și imprimante partajate . Și, de asemenea, dezactivați funcția de distribuire cu protecție prin parolă.

Apoi, verificați dacă computerele ar fi avut același grup de lucru din care fac parte și tipurilor de rețele publice sau de lucru (setat când vă conectați mai întâi computerul la o rețea, puteți modifica ulterior setările).Acum vom petrece câteva manipulări simple și acces complet deschis la unitatea de sistem.

1. Facem click pe butonul din dreapta pe unitatea și du-te la „Properties“:

2. Apoi, du-te la tab-ul „Security“ și faceți clic pe „Advanced“:

3. sare o fereastră intitulată „Setări complexe de securitate“:

4. Se alege „Editare permisiuni.“ Și a lua în aproape aceeași fereastră:

5. Aici, faceți clic pe butonul „Add“ și un câmp pentru introducerea numelor obiectelor selectabile scrie „Toate“ și apăsați pe „OK“:

6. În plus, am stabilit parametrii de acces (de exemplu, claritate a da acces complet, poate juca după cum doriți cu setări). Sub „Allow“, a pus o bifă lângă linia de „Full Control“ și de a obține:

7. După tot timpul am apăsați „OK“ până când primiți următorul mesaj:

8. Aici, precum și în câteva dintre aceste mesaje faceți clic pe „Continue“, apoi din nou „OK“ (numărul de ori nu-mi amintesc) și bucurați-vă fișierele și folderele partajate pe unitatea de sistem (cu excepția directoarelor Windows, Program Files, și un număr sistem de fișiere localizat în directorul rădăcină).

Dacă doriți doar să instalați Windows 7 pe un computer și acces la discul de sistem, nu veți avea nevoie de rețea, puteți utiliza o altă metodă:

Pentru a deschide accesul deplin la sistemul nu este (cel pe care este instalat un sistem de operare) de acționare, aveți posibilitatea să pre-format-l orice utilitate terță parte. Principalul lucru pe care nu ar vindoznymi mijloace. Iar atunci când setați Windu va trebui să ajusteze accesul global pe disc ( „Properties“ - „Acces“ - „Setare avansată“ - „autorizație“) pentru a pune toate casetele de selectare din „Permiteți“ pentru utilizator „toată lumea“.

Ie orice utilitate terță parte cum ar fi Acronis sparge hard disk după cum doriți, formatare și apoi mai târziu, instalați Windu în secțiunea gata.

De ce funcționează chiar și nu întreba. Nu știu.

Să sperăm că cineva va veni în instrucțiuni la îndemână mic, meu. În orice caz, eu fac aceste manipulări au ajutat să deschidă accesul deplin la unitatea C.