Activator de creștere a părului - în special utilizarea și proprietățile

La fiecare vise fashionista de un fir de păr lung, care curge, dar să crească părul gros și frumos nu se dovedește tot. Dezvoltatorii moderne de produse cosmetice pentru îngrijirea părului au rezolvat această problemă prin crearea unui activator de creștere a părului. Astăzi, cu ajutorul unor medicamente moderne vă puteți îmbunătăți aspectul de stilul lor de păr într-un timp scurt, fără a recurge la proceduri costisitoare și creșterea utilizării toroane aeriene.Activator de creștere a părului - în special utilizarea și proprietățile
Activatorii de creștere a părului, care oferă cosmetologie modernă se poate face în mai multe moduri diferite - de fiole cu substanța activă la șamponul obișnuit

Ce este un activator de creștere a părului?

Cele mai populare tipuri de activatori de crestere coafuri sunt:

  • Activatori șampoane - sunt compuse din granule active, care îmbunătățesc fluxul de sânge la cap, care, la rândul său, determină o accelerare a creșterii părului;
  • masca activatori - din cauza expunerii lungi la nivelul scalpului astfel de agenti patrund adanc, invaluitoare si consolidarea foliculii de par. Acest lucru ajută la prevenirea efectelor nocive externe asupra lor și accelerează creșterea de lungime și de volum coafuri;
  • uleiuri cosmetice - sunt folosite ca comprese, alifii sau ingrediente pentru a crea măști medicale de restaurare;
  • Capsulele de activare - sunt folosite ca suprafață pentru măcinarea compoziției, iar în unele cazuri, sunt utilizate sub formă de injecții subcutanate (astfel de proceduri trebuie să fie doar un profesionist cu experiență).

Ca parte a activa cresterea parului de orice brand sunt întotdeauna prezente vitaminele B si E, pentru că acestea sunt responsabile pentru creșterea și consolidarea. În loțiuni și balsamuri sunt extracte de ingrediente din plante care asigură blând pe scalp, deoarece lotiune este aplicat pe întreaga suprafață a părului, pornind de la rădăcini. Fiolei-activatori sunt considerate compoziție complet echilibrată, astfel diluate sau complementare ingredientele care nu-l merita.Separat, este de remarcat faptul că, folosind orice mijloace pentru a accelera creșterea părului, asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului. Deci, vă proteja de problemele de minerale și vitamine în exces în organism, ceea ce duce, de asemenea, la consecințe negative pentru starea de coafuri.

Activator de creștere a părului - în special utilizarea și proprietățile
Pepper tinctura, combinate cu o lotiune pentru parul va fi un instrument bun pentru accelerarea creșterii capului de păr

Gătitul la promotori de creștere a părului acasă

În plus față de produse gata făcute magazin, există mai multe retete testate timp de ingrediente naturale, care pot fi preparate la domiciliu. Aici sunt unele dintre cele mai populare și eficiente a acestora.

  • Pentru lotiune gras va avea nevoie de o linguriță de ulei de ricin și de brusture, o capsulă de vitamina E, A, B1. Toate ingredientele au fost amestecate și încălzite pe o baie de aburi timp de câteva minute (amestecul trebuie să fie ușor cald). Pentru accelerarea maximă a compoziției de creștere a părului, se adaugă ½ parte dimeksin farmaciei și loțiunea rezultată aplicată pe păr. Instrumentul ar trebui să funcționeze timp de cel puțin 2 ore, dar cel mai bine este de a efectua procedura de noapte. Capul trebuie să fie înfășurat cu atenție, astfel încât amestecul nu este curgea. După finalizarea procedurii, părul trebuie să fie bine spălați cu șampon regulat.
  • Pentru măștile de ceapa necesară grătarul ceapa mare, se amesteca cu miere lichidă cald în raport de 3: 1 și se amestecă bine. Masca prelucrate radacina parului, cap înfășoară ¾ de oră după spălare părul, puteți clătește cu încuietori apă acidulată, dacă se dorește, din cauza ceapa este un miros neplăcut.
  • În orice tip de uleiuri cosmetice pot fi utilizate ca activator de creștere a părului. începând cu compoziția de măsline obișnuit și terminând cu exotice ylang-ylang. Pentru efectuarea unei singure proceduri necesită aproximativ 50 ml de ulei, se încălzește într-o baie de apă și se aplică masat în toată suprafața părului. Pe partea de sus a capului cu un prosop cald înfășoară sub foi de plastic. Compoziție Hold necesită cel puțin 2 ore, apoi se spală cu apă și săpun. Dacă doriți să obțineți o recuperare completă, încercați amestecarea diferitelor ingrediente în aceeași proporție, asa ca balsam (principalul lucru - pentru a alege cele add-on-uri care se potrivesc cu tipul tau de par).
  • Avem nevoie de o lotiune regulat dupa samponare si tinctura de ardei. puteți face singur sau să cumpere de la o farmacie. Se amestecă cu lichior ½ ½ loțiune cu bule flacon, un amestec diluat de 5 capsule de vitamina „Aevitum„și 7 picături de ulei sau avocado piersici esențial. Compoziția rezultată a fost turnată într-o sticlă goală, cu un spray și de a lua lotiune de activare pentru cresterea parului, care poate fi nici un rău la stilul de păr utilizat după fiecare samponare.

Acesta este cel mai eficient activatori pentru cresterea parului, dar sunt multe alte retete, fiecare dintre acestea fiind, de asemenea, demn de atenție. Pentru a selecta instrumentul optim pentru tine, este în valoare de a încerca o varietate de opțiuni.

„Secret“