Cum sa faci un om să se căsătorească dacă el este un burlac inveterat

Cum sa faci un om să se căsătorească dacă el este un burlac inveterat

Primul pas

Stabiliți ce tip de logodnic dvs. evaziv.

  • 1 tip. Pisica care umblă pe acoperișuri. cauta pisicutelor dragute. Este moale, blând, prietenos. Cu toate acestea, nu numai cu tine. Toți prietenii și cel mai apropiat vecin - fanii caracterul său, stilul de viață. Este imposibil să se plângă, chiar și mama mea, pentru că el este atât de fermecător și pozitiv.
  • 2 tip. Confuz, rănit. abandonat „femeie rea“ omul precedent. Poate o căsătorie de rău, sau femeile pur și simplu frustrat. Îi place să se plângă și în căutarea „mama-mângâietoare.“
  • 3 tip. Solicitanții de mitocănesc, arogant și chiar cinic de agrement și de aventură, pe scurt, un „băiat rău“.

Există mai multe subtipuri, dar să nu locuiască asupra lor în detaliu, nu este nevoie. Este important să se treacă prin toate cele cinci pași pentru a învăța cum să obțineți un om să se căsătorească.pasul doi

Sustinuta argumentul lui cuvinte. Să presupunem că soțul ei ar trebui să fie fierte, calcate șosete și sex, la prima sa cerere. Acest lucru nu va numai el arăta că libertatea lui nu este amenințată.

Tu da-i să înțeleagă ce înseamnă căsătoria pentru tine cu dedicare deplină storonyirayskuyu viața pentru el.

Trebuie să indiciu că nu doresc să se angajeze într-un dispozitiv de confort. Dacă credeți că aveți de gând în direcția greșită - nu vă faceți griji. Acesta este doar al doilea pas pe care trebuie să faceți este să dau seama cum să facă un om - un burlac inveterat se căsătorească.

Cum sa faci un om să se căsătorească dacă el este un burlac inveterat

pasul trei

Aici avem nevoie de morcov. Și nu orice fel de cookie-uri, și un pryanichische imens!Aranjați-l o zi de plăcere. Pregătește-te pentru ea. Cum de a face un om se căsătorească? Spune-i că de mult, trebuie doar să-l iubesc nebunește.

Du-te cu el la locul unde îi place să fie. Chiar și pescuit. Chiar și în piscină! Chiar și bere!

Uită-te în ochii lui. Flatezi și laudă. Este important să ne amintim ce tip de tipul tău.

Primul tip de iubire. elogiez carisma lui și profundă uite, încrezător. Observați impactul acesteia asupra femeilor.

Al doilea tip ca vesta. Ascultați-l, regret și bâzâi ca el ar putea rămâne neevaluate. Al treilea tip de tot ceea ce rândunică. Orice lingușirea și laudă. În ciuda încrederii în el are foarte teamă că el nu va dori.

Cum de a face un om - un burlac inveterat căsătorit? Ai nevoie să se hrănească, apa, încălzesc baia comună. Iar pentru o gustare pentru a aranja sex. Fă tot ce-i place. În nici un fel nega. Să-l amintesc acest moment.

Trebuie spus că această zi se poate întinde. Asta este, poți fi o „fată dulce“, o zi sau două sau chiar trei. Dar nu mai mult. Pentru a nu este utilizat.

Vă rugăm să rețineți, este important ca linia a fost limita. În același timp, așa cum a fost, și această „zi de plăcere.“

pasul Patru

După ce sa încheiat perioada de dulce, trebuie să dispară. Este recomandabil să plece. Puteți apela, doar foarte pe scurt spun că bunica bolnavă, trebuie să viziteze unchiul său în Siberia sau altceva.

Dacă nu poți pleca, pur și simplu să se retragă, du-te departe în amurg. Sunteți foarte ocupat - de lucru, unele probleme, de afaceri urgente. Nu răspunde la apelurile insistente. Ocazional, să ne spui despre tine.

Și nu există declarații de simpatie, iubire, sau care lipsesc. Din nou, este important să se respecte granița dintre a treia și a patra etapă. Nu cresc treptat la rece, și imediat. Această perioadă este necesar să se întindă pe timp de două săptămâni. Acesta poate fi unul sau trei.

Acesta este un pas foarte eficient si puternic, care va ajuta pe cei care nu știu cum să obțineți un om să se căsătorească cu un burlac. În nici un caz nu-l pierdeți.

Reîntorși sau a trage doar în viața lui, nu alerga la el și nu închide imediat pe un gât puternic. Lasă-l să știe că ești acasă prin intermediul unor prieteni comuni, vezi pe stradă, prin fereastră, în ICQ.

Într-un caz extrem, sună-l, pe scurt au raportat că au acasă, dar nu oferă să se întâlnească. Să întreb ce sa întâmplat cu tine. Dacă faci totul bine, întrebarea este cum să obțineți un om să se căsătorească, nu mai este, pentru că nimeni nu va trebui să facă.

Să presupunem că-l sun, sau va veni mâine sau poimâine. Asigurați-vă că pentru a fi târziu.

În străin și a spus lor iubit care te-a admirator care solicită căsătorit. Nu vă așteptați la o reacție, nu vorbi despre atitudinea ta propunerea. Este important să se arate un sentiment de răcire.

Cum de a face un om - un burlac inveterat căsătorit? Totul. Ai făcut tot ce ai putut. Rămâne să aștepte rezultatul.

Dacă nu funcționează, încercați din nou, pas cu pas, toate „formare“. Cu toate acestea, cu variații. Dar nu mai mult de șase luni. Dacă din nou, fără nici un rezultat - bine, burlac nostru - impenetrabil.

Poate ar trebui să căutăm un alt?