Actualizarea antivirus NOD32

Actualizarea antivirus NOD32

Nu este necesar să se cheile de căutare pentru NOD32. TNod face totul pentru tine - găsește cheia și se potrivesc in NOD32. În cazul în care licența încetează sau expiră, programul vă va avertiza și va descărca în mod automat noua licență. În plus, vă avertizăm despre noile versiuni ale NOD32 și vă solicită să faceți upgrade. Trebuie doar să adăugați programul de la pornire - orice altceva ea însăși ar face fără participarea dumneavoastră. Programul are un built-română limba. 1. Atunci când rulează antivirus în bara de activități (Notification Area) pentru Windows faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului pe pictograma ESET NOD32> selectați „Dezactivați temporar de protecție.“

Actualizarea antivirus NOD32


 • În fereastra care se deschide la întrebarea „Dezactivați temporar protecția împotriva virușilor și a programelor spyware?“ faceți clic pe „Da“.

  Actualizarea antivirus NOD32


 • În continuare, ne propunem să specificați ora prin care pentru a dezactiva antivirus, lăsați „10 minute“ și faceți clic pe „OK“.

  Actualizarea antivirus NOD32


 • Apoi, instalați programul TNod utilizator Parola Finder 1.6.1
 • Atunci când rulează antivirus în tava de sistem (zona de notificare) pentru Windows, faceți clic dreapta pe mouse-ul pe pictograma ESET NOD32> selectați „Advanced Settings“> în aceeași fereastră dezvăluie secvențial „Calculatoare“ setarea la „excepții“.

  Actualizarea antivirus NOD32

  Actualizarea antivirus NOD32

  Actualizarea antivirus NOD32


 • Sau descărca un fișier text cu o listă. atunci puteți adăuga o dată toate URL-ul-s, prin elementul de meniu „From File.“
 • Și, desigur, confirmarea finală a tuturor modificărilor aduse setărilor faceți clic pe „OK“. care se deschide TNod utilizator Finder Parola pentru a introduce în mod liber de lucru „chei“ pentru dumneavoastră preferat anti-virus, făcându-l gratuit cât timp este necesar.
 • Dacă ați utilizat serverul pentru actualizări, acesta trebuie să fie înlocuit cu un sistem automat. Selectați meniul „Actualizare“ din partea stângă și în „Update Server“ din lista drop-down pentru a selecta „Selectare automată“ și apăsați „OK“.
 • Apoi, de pe desktop pentru a lansa programul de comenzi rapide „licență Nod32 Actualizare.“