Cum se intarca musca unghiile de la domiciliu

Chiar și în societatea de astăzi vom urmări obiceiurile sălbatice. În special, mulți oameni încearcă să dau seama cum să intarca musca unghiile sale pe mâinile lor proprii. Acest obicei prost se manifestă în momente de stres sau de plictiseală în clasă, pe perechi, la locul de muncă și așa mai departe. Am instinctiv roase unghiei, fără să observe. Dar nu toate așa de rău. Dacă se dorește, de obiceiurile pe care toată lumea poate scăpa de.Cum de a opri musca unghiile lui acasă?

Există câteva reguli simple pe care trebuie să urmeze în lupta lor. Apoi, musca unghiile sale pe mâini te oprească exact. Prin aceste reguli se aplică:

  1. Constiinta de sine la momentul „ciugulit“. De fiecare dată când să vă spun că acest lucru nu este corectă și că acest lucru trebuie combătut;
  2. Acoperirea unghiilor cu un compus special. Pe de vânzare este un lac care nu permit user-friendly rosul unghiilor;
  3. Motivația. identifica în mod clar obiectivele, și vă va fi mai ușor să facă față cu un obicei prost;
  4. Rasplateste-te. Când abstinența în timpul zilei cumpăra un baton de ciocolată. Aceasta va fi o motivație suplimentară;
  5. Consolidarea cuie. În cazul în care unghiile au o structură corectă și formă, iar tentația de a le musca aproape nu are loc.

Dezvăța musca unghiile cu ajutorul produselor alimentare

Cum se intarca musca unghiile de la domiciliu
În această situație, este necesar să se facă, la fel ca în lupta împotriva fumatului. Trebuie să „ia gura“ altceva decât unghiile. Excelent de înlocuire va fi:

Dar nu abuzează de astfel de produse. În caz contrar, figura ta este afecta in mod semnificativ un pic.Puteți freca de asemenea lor piper degetele. E un fel de amuzant, dar eficient. De câteva ori, simțind amărăciunea sălbatice, sunteți sigur să muște unghiile speriat din nou.

Motivul principal pentru ronțăie unghiile - este stresul. Acesta poate fi numit ca emoțiile negative și plictisitoare, nu vă simțiți confortabil cu situația. Deci, încercați să umple viața cu culori strălucitoare. Găsiți un hobby bun, încercați pentru a ajunge la școală sau la serviciu. Apoi, în viața ta exact loc pentru astfel de obiceiuri.

Doar nu cred în poveștile medicilor. Dacă renunți la acest obicei sub influența de asigurări de sănătate, puteți deveni paranoic. Și e chiar mai rău.

un psiholog

Dacă nu te poți opri roadere degetele, ar trebui să vedeți un specialist. psihologi profesionale adesea ajuta persoanele cu probleme. Acestea sunt împreună cu tine pentru a găsi motivația și cauza rădăcină. Ca urmare, lupta va fi mult mai ușor.

De asemenea, psihologul poate efectua sesiune de formare sau de grup. Acest lucru va permite într-un mod jucaus de a bate dependenta. Și în curând, vei uita despre obiceiul rău.

Dacă nu vrei să mergi la medic, este necesar să se înregistreze în grupul pe acest subiect. Pe Internet, o mulțime de oameni care sunt musca maniaca unghiile lor și doresc să scape de ea. Comunicarea cu ei, veți obține o mulțime de experiență și de sprijin. Aceasta va fi o sursă de putere pentru lupta.

De ce nu musca unghiile lui?

Mulți cred că este un obicei inofensiv. Dar, aduce cu ea multe provocări, cum ar fi:

  1. Manifestarea externă a problemelor de sănătate mintală;
  2. vedere laterală Silly;
  3. Pericolul de contaminare microbiană;
  4. Distragerea de afaceri pe care sunteți ocupat;
  5. Risc de deteriorare a unghiilor și a pielii din jurul lor.

Adesea, acest lucru poate fi cauzata de ereditate. Într-adevăr, mulți factori de comportament sunt transmise de gene. Dar, mai presus de toate, este alegerea noastră conștientă.

Unii oameni de știință cred că acest obicei a trecut de la strămoși care au nevoie să facă acest lucru (pentru că nu a existat nici un foarfece de unghii). Astăzi, unul din zece din soia mondială mușcă unghiile. Și tot mai mulți oameni se luptă cu acest lucru.

Pentru a înțelege cum să intarca musca unghiile lui ar trebui să dea problema de mare importanță, pentru a găsi cauza și să încerce să facă în fiecare zi o luptă. Amintiți-vă că, chiar și fumatul și alcoolismul - nu este o propoziție. Deci, ronțăie unghiile exact posibil pentru a câștiga pe cont propriu!

Pune o întrebare ANONIM
PE PROBLEMELE