Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii

Alergia la praf de spălat

De obicei, reacțiile alergice apar în produsele alimentare. cosmetice, polen sau parul de animale. Dar există un alt alergen puternic - spălarea pulberii. Acesta conține substanțe chimice care afectează pielea și provoacă alergii. Să ne aflăm cum să se manifeste alergic la pulberea.Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii
Acest lucru este în parte deoarece organismul individual are o predispoziție individuală la reacții alergice. În altă ordine, mai mult caz comun este nerespectarea standardelor de producători în producția de detergenți.

În lume există documente juridice care au înregistrat doza maximă de substanțe nocive în detergenți. Dar nu întotdeauna, sunt observate acești parametri. O supraabundență de substanțe nocive în compoziția detergentului determină apariția unei reacții alergice. Această problemă a fost discutată la televiziune și alte mijloace media.

Ce determină o reacție alergică la pulbere

Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii

alergie la praf de spălat foto.

Nu toate gospodinele știu ce este format din pulbere de spălat. Prin urmare, nu înțeleg de ce aveți o reacție alergică. În orice rufe fosfații din detergenți sunt prezenți. Acestea se adaugă la compoziția de detergent pentru dedurizarea apei și de a îmbunătăți eficiența pulberii de spălare. De asemenea, fosfați, se adaugă la aceasta aromatizare și componentele de albire care nu sunt spălate off în timpul limpezire normale. Ei rămân pe haine după spălare. Se pare două variante de reacții alergice:

 1. vom folosi praful de spălat, care cade pe piele și prin aceasta cauzează alergii;
 2. am purta lenjerie curată, și există o alergie la praf de spălat.

Simptomatologia de alergie la praf de spălat

Pentru a înțelege ce se pare ca o alergie la praf, este necesar să se cunoască semnele de bază și simptomele de manifestările sale:

 • a afectat puternic mancarimilor pielii;
 • există o erupție fină de culoare roșie;
 • există umflături ale pielii;

În cazurile severe, componentele chimice ale detergentului pot fi inhalate de către noi și a lovit organele respiratorii. În acest caz, tusea care ar putea să apară. însoțită de simptome de dispnee.

Alergia la praf de copil este însoțită de aceleași simptome ca adulți. Dar corpul copilului mai vulnerabile, astfel încât consecințele reacții alergice la copii pot fi grave. Dacă nu aveți un copil în primul ajutor de urgență și pentru a elimina contactul cu un alergen, aceasta poate duce la boli grave ale tractului respirator. Copilul va trebui să fie spitalizat și de a efectua un tratament serios.

tratamentul bolii

Alergic la pulberea poate fi tratată cu medicamente, precum și metode de medicina alternativa. În cazul în care primele simptome de alergii, trebuie să luați un antihistaminic (loratadina. Claritin) și frecați zona afectată cu unguent cu hidrocortizon. Dacă apare o reacție alergică persistă, vă rugăm să contactați medicul local, care va prescrie tratamentul adecvat de alergie la praf. Acesta poate fi folosit și de tratament popular al reacțiilor alergice la detergenți.

 • La baie, baia se poate adăuga fulgi de ovăz. Acestea vor ajuta la reducerea iritare. Zonele afectate pentru a lubrifia crema, care include galbenele si vitamina E.
 • În cazul în care alergia este însoțită de mâncărime severă, vă puteți pregăti o cataplasmă de ceapă și de gheață, și aplicându-l la locul de mâncărime.
 • În plus, medicina tradițională recomandă de a face lotiuni de plante medicinale, cum ar fi hameiul, mai mare, urzica si altele. Ele pot fi preparată în mod individual, sau într-un complex și lubrifia zona afectată. ameliorează un mod foarte eficient de ulei roseata din floare de luminita de seara.

Prevenirea de alergie la praf

Pentru a preveni reacții alergice la praf, este necesar să se respecte următoarele reguli:

 • cumpăra praf de spălat, ca parte care nu există fosfați. Ele sunt puțin mai scumpe, dar mai sigure pentru sanatatea ta;
 • nu ar trebui să cumpere pulberi extrem de aromate. Acest lucru sugerează că acestea includ multe arome chimice și substanțe sintetice;
 • în cazul în care sunt utilizate pentru a spăla pe mâini, este mai bine să facă acest lucru cu mănuși de cauciuc;
 • hainele spălate este mai bine să clătiți cel puțin trei ori;
 • stoca praf de spălat trebuie să fie într-un loc izolat. Pentru a evita aceasta a intrat în contact cu produsele alimentare și tacâmuri. În plus, acesta va proteja copiii;
 • spală haine pentru copii mai bine separați de adulți. Există o mulțime de pulbere pentru spălat haine pentru copii și haine pentru copii. În componentele lor chimice sunt conținute în cantități minime. Și pentru că acestea sunt mai sigure pentru copii. haine nou-nascuti, medicii recomanda sa se spele săpun obișnuit fără aditivi.

Noi ar trebui să urmeze practica popoarelor culturii occidentale. Cei mai mulți dintre ei trăiesc în propriile lor case și respectă toate regulile de igienă. detergenți și rufe sunt complet izolate. Prin urmare, reacții alergice și au mai puține. Ce se poate spune despre popoarele orientale. Exista riscul de boli alergice este foarte mare. Prin urmare, ar trebui să împrumute din experiența Occidentului.

Cum o alergie la praf de spălat

Fără chimia de casa este imposibil să ne imaginăm viața noastră. Cu toate acestea, substanțele active conținute în ele pot cauza probleme de sanatate. Pentru a înțelege cum se manifesta alergic la pulberea. fotografii pe care le puteți vedea pe Internet, aveți nevoie pentru a înțelege mecanismul apariției sale. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți compoziția substanțelor chimice moderne de uz casnic, în special în pulbere elegant utilizate pentru a curăța hainele.

Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii

Ce este un detergent?

În ciuda faptului că diferite mărci de praf de spălat pot conține de fapt substanțe distincte, alergii foto pudrei la copii și adulți pot fi siguri că acesta are un mecanism similar de dezvoltare. Acest lucru se datorează faptului că toate conțin o anumită listă de componente comune, inclusiv:
• surfactanți - agenți activi de suprafață, care reprezintă o componentă majoră a multor pulberi. Alergenii cei mai puternici considera surfactanți anionici, care sunt evaluate în branduri pulberi ieftine.
• Fosfații - proiectate pentru a reduce parametrii de duritate a apei. Prin ele însele, aceste substanțe nu sunt alergeni puternici, dar ele sunt toxice, astfel încât pot îmbunătăți simptomele de alergii.
• înălbitori artificiale - marea majoritate a acestora conține cel mai puternic reactiv - clor substanță foarte toxică. Iar atunci când sunt combinate cu substanțe biologice conținute în contaminate, creșterile sale ori toxicitate.


• Enzimele pentru îndepărtarea contaminanților organici - enzime. Ele sunt compuși de proteine ​​care provoaca alergic la praf de copil, a cărui imagine se poate vedea pe rețea, de asemenea, adulți suferă de aceste substanțe.

Mai mult, în spălarea pulberilor poate include o varietate de arome, coloranți și alte substanțe care pot provoca reacții alergice.

Cauzele de alergie la praf

Pentru a înțelege modul în care efectul asupra organismului este alergic la praf de spălat la copii și adulți trebuie să înțeleagă motivele pentru care sa produs. Studiile au arătat că agenții activi de suprafață, pătrunzând în fibrele țesuturi, este foarte dificil de derivat din ele, chiar și atunci când mai multe clătiri în apa limpede. Pentru eliminarea completă a acestora nevoie de cel puțin 8 ori pentru a schimba apa, care, în realitate, nimeni nu este de a face.

Aceste particule și alte substanțe vor veni în mod inevitabil, în contact cu pielea umană, pătrunzând prin ea în fluxul sanguin. Acest lucru duce la iritarea a întregului corp, inclusiv organele interne. Prin urmare, atunci când revizuirea fotografii, se pare ca o alergie la praf, trebuie să înțeleagă în mod clar că în cazul în care nu este mai putin organe afectate și interne, ceea ce duce la o boală foarte gravă. Mai ales expunerile sunt sistemul imunitar, ficatul și rinichii uman - autoritățile responsabile pentru eliminarea toxinelor.

Trebuie remarcat faptul că fotografia alergic la pulberea la sugar, precum și simptomele, diferă oarecum de la o astfel de reacție la adulți. Motivul - mecanismul impactului substanțelor nocive asupra organismului unui copil mic. Problema este că tocmai se formează sistemul imunitar al copilului, iar pielea lui este foarte subțire și delicată, să fie o barieră de încredere pentru alergeni. De aceea, reacția copilului poate fi mai acută, iar organele interne sunt afectate mai mult decât adulții. Adesea, există o alergie la praf pentru copii, în acest caz, cel mai bine este de a utiliza soiuri speciale gipoallregennogo săpun, și după consultarea cu un specialist.

Primele simptome apar imediat după contactul cu pielea cu detergent, care fibrele tisulare sau după inhalare în timpul spălării, de exemplu, umplerea mașinii de spălat. Principalele simptome includ:
• dermatita de contact, care se manifestă în locurile de contact cu hainele de piele spălate. Se pare ca leziuni sub formă de noduli sau bule umplute cu lichid.
• mâncărime și roșeață a pielii, în cazuri severe, peeling, umflarea de multe ori.
• iritarea organelor respiratorii în contact cu pulberea în interior, până la reacția astmatică și edem al membranei mucoase, care pot fi foarte periculoase.

Pe lângă problemele, de la alergii pentru copii, praf, în timp ce ingestia poate provoca intoxicații grave, pune viața în pericol. În cazul în care un copil a mâncat un pic de detergent, obositoare contactați imediat o ambulanță sau mergeți la spital, în caz contrar consecințele ar putea fi foarte grave.

Copiii mici alergie se manifesta ca înroșire și mâncărime severă a pielii. Copilul devine capricios, deranjat somnul lui. De multe ori, în domeniul de contact cu pielea cu țesăturile spălate erupții similare cu urticarie. Cu toate acestea, chiar și știind ceea ce arata ca o alergie la praf, nu face concluzii pripite, diagnosticul va fi capabil de a pune un medic pediatru cu experiență, care este, de asemenea, prescrie un tratament numai.

În tratamentul regula principală este că o interdicție totală a contactului cu pielea cu detergent si inhalarea accidentala. Pentru a elimina sunt utilizate simptomele acute de antihistaminice alergie. Potrivit pacientului baza de prescriptie medicului ia suprastin, tavegil, diazolin sau alte medicamente de acțiune similare.

Pentru a elimina iritarea pielii, reduce mâncărime, umflarea și exfolierea unguente aplicate local, cum ar fi flutsinar, sinaflana și altele. Trebuie amintit faptul că aceste medicamente sunt folosite doar pentru cursuri scurte de cel mult 5 zile. Simptomele rinitei si conjunctivita, care provoacă adesea alergic la pulberea la adulți și copii, va ajuta la eliminarea sau naftizin Sanorin. De asemenea, nu pot fi folosite mai mult de 5 zile. Atunci când reacțiile astmatice ar trebui să fie numirea bronhodilatatoare.

În cazurile severe, în cazul în care pacientul are o reacție severă la toate tipurile de praf de spălat, necesită un studiu suplimentar și un curs de imunoterapie. Aceasta eliberează substanța este un alergen, iar în profesioniștii de îngrijire, pacientul este treptat adaptat la acesta. Ca urmare, el nu răspunde la ea și persoana recuperează. În timpul tratamentului, este important să rămânem la dieta prescrisă de către medicul dumneavoastră.
Alergic la pulberea la adulți, o fotografie care poate fi vazut pe multe site-uri, manifestat în principal în afară. Dar la copii multe ori afecteaza organele interne. Prin urmare, atunci când tratamentul este necesar să se acorde o atenție la utilizarea de medicamente complet sigure permise pentru copii. Ca un agent extern aplicabil unguente care conțin pantenol, cum ar fi Bepanten. Ele sunt sigure și pot fi folosite la orice varsta. Antihistaminicele sunt date numai sub formă de sirop sau suspensie, în funcție de vârsta și greutatea copilului. Pentru dozare exactă este cel mai bine să se consulte un specialist.

Alergia la praf de spălat pentru copii

În lumea de astăzi, ea a inventat si a folosit o cantitate foarte mare de detergenți și detergenți și nu este surprinzător faptul că cei mai mulți dintre locuitorii planetei are asupra alergii chimice de uz casnic. Leading loc printre alergen este praf de spălat, este deosebit de periculos pentru copii, deși poate apărea și la vârsta adultă suficient.
Adesea reacția alergică se manifestă prin contactul direct cu pulberea, adică, în timpul spălării sau purtarea lucrurilor care sunt particule de pulbere. Foarte des, inițial, se pare alergic la o anumită marcă de praf de spălat și în cele din urmă se dezvoltă tot felul de pulberi.

Principalele cauze ale intoleranței:
- fosfați, care sunt folosite pentru dedurizarea apei;
- decoloranți optic frecvent;
- Aromele care sunt adăugate da miros specific.

Toate aceste substanțe sunt foarte adânc în țesutul și persista pentru o lungă perioadă de timp. Datorită acestei proprietăți, pulberea pătrunde prin piele în organism și afectează negativ funcționarea aproape toate organele și chiar sistemul imunitar.

Cea mai mare îngrijorare este alergic la praf de spălat la copii, mai ales la sugari. In mod normal, la adulti este asociata cu alergii astfel de concentrație disponibilă în exces de substanțe chimice, precum și utilizarea frecventă a pulberii, apoi la copii cauze, ca de obicei, oarecum diferit.

De ce există intoleranță la sugari:
• Sistemul imunitar. Ea încă nu este pe deplin format, iar fluxul de stimuli chimici străini provoacă un sistem imunitar defect sau deficientă.
• Pielea delicată. La vârsta grudnichkovom, pielea copilului este foarte delicată și nu este pe deplin dezvoltat pielea, prin care pătrunde foarte repede toate substanțele nocive și imediat provoca toate simptomele reacțiilor alergice.

Foarte adesea cauza unei alergii la praf de spălat la copii este utilizarea greșită a părinților săi.
Chiar și atunci când se utilizează cele mai scumpe și cele mai bune lucruri hipoalergenice pentru copii pulberi trebuie să clătiți bine și în mod repetat. O atenție deosebită trebuie acordată lucrurile care sunt în contact direct cu pielea copilului, se referă la cursoarele, calote și alte lucruri.

Alergiile pot apărea în fundalul faptului că doza este depășită. Foarte concepție greșită că mai pulbere, cu atât mai ușor este să se spele lucrurile, de fapt, suma nu afectează calitatea de spălare. Pentru a îndepărta petele de lucruri mai bune de a utiliza o pulbere de înaltă calitate, dar nu mult mai ieftin.

Este foarte dificil să nu observe semnele de alergii la copii, de obicei este acoperit cu pete roșii și se pot dezvolta rinita.

Cum de a trata alergic la latex

Pentru a preveni dezvoltarea de alergii și de a salva un copil dintr-o viață de chin, este necesar să se ia unele măsuri.

În primul rând, este foarte bine să clătiți lucrurile în aparatul trebuie să includă un ciclu suplimentar de clătire. Puteți încerca să schimbe marca de pulbere utilizată. Principalul lucru nu trebuie confundat cu simptomele de alergii sau boli infecțioase sudamen.
Aveți posibilitatea să utilizați pe bază de acid balsam de rufe, sau clătiți elementele cu o soluție slabă de oțet sau esență de lămâie.

În al doilea rând, puteți folosi săpun pentru a spăla lucrurile. Bright lucruri, în scopul de a obține efectul de albire, se spală într-un amestec de așchii de săpun cu bicarbonat de sodiu. Puteți spăla, de asemenea, un mod foarte original și vechi - cenușă. De obicei cenușă conifere utilizate. Puteți achiziționa săpun rădăcină, este vândut în farmacii și magazine specializate.


În cazul în care o alergie nu trece, vom avea pentru a vedea un medic. Dar dacă timpul nu ia măsuri, atunci în viitor ar putea apărea probleme mai grave de sanatate.

înrudit

Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii

Plangerile pacienților cu boli renale

Bilete și răspunsuri cu privire la terapie generală - principalele plângeri în boli ale rinichilor și a tractului urinar Principalele plângeri în boli ale rinichilor și

Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii

boli de rinichi simptomelor unei persoane

Simptome si semne ale bolii renale la un rinichi uman - una dintre cele mai importante organe care îndeplinesc mai multe funcții diferite pentru a asigura buna

Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii

Halitoza pentru rinichi

Mirosul neplăcut de urină din gură cauzate de boli grave Respiratia urat mirositoare este adesea o cauza antipatiei, și lipsă de respect pentru persoana care nici măcar nu se poate ghici,

Alergia la spălare copii pulbere fotografie, alergii la copii

boli de rinichi in simptome sugari

Apariția inflamarea rinichilor la nou-născuți și sugari rinichi - un organ al sistemului excretor, care transporta sangele de la filtrarea substanțelor nocive.