Apa pentru pierderea in greutate - cum să piardă în greutate pe o dieta de apă

Apa pentru pierderea in greutate - cum să piardă în greutate pe o dieta de apă

Cum de a bea apă pentru a pierde in greutate?

Nu este nimic mai ușor de a pierde in greutate decat dieta apa. Ea este cel mai blând, low-cost, eficient și ușor de utilizat. Dieta Apa nu are contraindicații și complicații cauza. Dar că ea a ajutat să piardă în greutate, trebuie să fie capabil să-l bea.În acest articol, vom descrie nu numai aspecte ale dietei acvatice, dar, de asemenea, vă arată cum să bea apă în mod corespunzător. pentru că fostul din urmă în nici un fel nu pot fi separate!

După cum știm, apa ajută organismul pentru a accelera metabolismul. Apa, în general, este foarte importantă pentru sănătatea umană, și mai ales pentru figura lui. Aceasta ajută scapa corpul de deșeuri și toxine, și, în plus, este nevoie de ceva spațiu în stomac, prevenind mancatul in exces.

Știați că organismul nu face distincție între setea și foamea. Creierul nostru percepe fiecare dintre ele ca dorința de a mânca. Și noi de multe ori, în schimb, să bea apă, mânca din nou. O dieta de apă ajută la eliminarea acestei erori.

Utilizarea de corp de apă

  • reducerea poftei de mâncare;
  • face metabolizarea rezervelor de grăsime (în cazul în care rinichii nu primesc suficienta apa, ficatul este suprasolicitat, care este ceea ce ea rasscheplet grăsime și poate face acest lucru foarte eficient, în cazul în care nu ia asupra funcției renale);
  • reduce rezervele de grăsime;
  • rezolva problema de retenție a apei în organism (corpul începe să-și păstreze apa în cazul în care nu primește o sumă necesară);
  • reducerea stocurilor de sodiu;
  • menținerea tonusului muscular;
  • evita constipație.

Urmând instrucțiunile noastre, ați putea fi bine în măsură să piardă în greutate într-o săptămână.

Dieta de apă pentru pierderea în greutate

  • Dieta de apă se observă timp de 2-3 săptămâni, atunci ai nevoie pentru a merge la un mod de apă potabilă normal - 1,5 litri pe zi. Și, ca parte din dieta trebuie sa bea aproximativ 2,5 litri.
  • Pentru a obține cantitatea exactă de apă, care va trebui să fie consumate într-o zi, aveți nevoie pentru a multiplica greutatea actuală de 40. Cu o greutate de 85 kg necesită 3,4 litri pe zi. Dar nu exagera - un surplus de apă este, de asemenea, dăunătoare.
  • Apropo, nutritionistii recomanda ca toata lumea începe ziua un pahar de apă caldă și curată, indiferent dacă sunt sau nu să piardă în greutate, acest sfat simplu va fi mai sănătos. Și dacă vă decideți să piardă în greutate, apoi în timpul zilei trebuie sa bei cat mai multa apa așa cum se arată la greutatea actuală.

Apa pentru pierderea in greutate - cum să piardă în greutate pe o dieta de apă

In plus, dieta de apă implică punerea în aplicare a unui număr de recomandări cum să bea apă pentru a pierde in greutate:Desigur, la efectul dietei cu apă a fost o nevoie evidentă de a menține-l cel puțin un mic activități fizice, precum si incepe sa ma uit la dieta ta: limita de făină, grăsimi, dulce, etc. Aderarea la o dieta și adăugarea de o sarcină, puteți chiar abdomen plat priobresli într-o săptămână!

Apa pentru pierderea in greutate - cum să piardă în greutate pe o dieta de apă

Ce fel de apă de băut pentru pierderea în greutate?

Desigur, vorbind de apă pentru pierderea în greutate, ne referim la apa curata, nu doar lichid. Suc, cafea și ceai, precum și mese lichide pentru a merge prin. Cu toate acestea, apa este de ajutor pentru a adăuga un suc de lamaie sau miere puțin, mai ales în apă de dimineață.

Fără îndoială, apa dieta acvatice trebuie să fie bine curățate. Și fierte și nu este perfect: este curat, dar fără săruri minerale și minerale, și, astfel, poate provoca efecte secundare nedorite. Concluzie: Dieta de apă pentru pierderea in greutate va fi un sigur și util atunci când va bea apă purificată cu ajutorul sistemelor de curățare acasă.

Dacă ați optat pentru apa minerală pentru pierderea în greutate. amintiți-vă că mineralizare trebuie să fie mai mică de 1 g per litru. În plus, numai apă minerală adecvată fără gaz.

Temperatura de slăbire a apei ar trebui să fie la 20 la 40 de grade Celsius. Apa rece previne pierderea in greutate, ca și metabolism lent.

Nu uitați că utilizarea unor cantități mari de apă creează o presiune asupra rinichilor. De aceea, înainte de a începe dieta ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră. Și să nu renunțe la dieta, dacă aveți probleme cu rinichii.

Cazurile de Medicina

Valoarea teoretică a apei a găsit reflectarea în practică medicina experimentala. Deci, cercetatorii de la Universitatea Utty, efectuarea de experimente pe voluntari umani, a constatat că limitează în mod substanțial consumul de apă reduce metabolismul cu 3%, ceea ce este de creștere echivalentă cu greutatea unui kilogram de grăsime!

Apa este foarte eficientă în suprimarea foame, și mai ales în mod eficient, foametea, determinată de oboseală. Oamenii, în general, au tendința de a mânca prea mult într-o stare de oboseală și slăbiciune. Apropo, acesta este motivul pentru care cei care lucrează în schimbul de noapte, atât de des câștiga în greutate. Doar opt pahare de apa pe zi - și ar putea fi o platformă de mare pentru a lupta împotriva oboselii. Platforma, dar nu toate, pentru că lucrul cel mai important - nu se aduce la epuizare, pune o sarcină mai greu.

Butman, cap a menționat experimente ecnfyjdbk, apa, de asemenea, contribuie la funcționarea mai eficientă a sistemului digestiv. Deci, nu veți mai continua ispite alimentare. Apa mai mult în corpul uman, cele mai eficiente enzimele sale pot descompune alimente și extrage din el toate substantele nutritive. Și mai multe astfel de substanțe din alimente este eliminat, cu atat mai mare beneficiu din alimentele pe care le obține, și cu atât mai puțin veți dori să alimente interzise.

Apa pentru pierderea in greutate - cum să piardă în greutate pe o dieta de apă

Cu forma de recepție de nutrienți, fapt asociat cel mai neobișnuit. De exemplu, oamenii de știință au descoperit că calorii suplimentare care au fost luate în formă lichidă sunt convertite mai eficient în grăsime. decât cele pe care le-au primit sub formă de alimente solide. Deci, oameni care beau băuturi cu zahăr seara (3 bănci - 450 kcal), manca prea mult seara si cresterea in greutate. Cei care au caloriile consumate in timpul zilei, foamea seara și nu au simțit greutatea pierdută prin limitarea ultima masă.

Morala este:
Nu limitați consumul de lichide. În cazul în care organismul tânjește apa - da-l la el. În acest caz, nu este vorba doar de apă, minerale și obișnuite, dar, de asemenea, despre sucurile sărate și ceaiuri. Cafea, din cauza caracteristicilor lor, nu face parte din această listă. Cu toate acestea, amintiți-vă că somnul, ca să bea, pentru viitor este imposibilă. Și, apropo, verifica pentru tine, fructele și legumele mai crude pe care le mananci, cu atât mai puțin pe care doriți să bea.