OneNote - ce fel de program

OneNote - ce fel de program


Pe site-ul nostru a considerat în mod repetat produse de Microsoft. O mulțime de ei. Dar niciodată nu am considerat programul Microsoft OneNote, care, la rândul său, de asemenea, creat de Microsoft. Mai departe spre examinarea sa.Pentru a spune cel mai puțin, programul OneNote este un carnețel electronic foarte la îndemână. În acest notebook, puteți înlocui cu ușurință notebook-ul de hârtie convențională. Faptul că puteți face note de diferite tipuri în program. De exemplu, note scrise de mână sau vocale pot fi create în programul OneNote.Este foarte convenabil de a utiliza aplicația OneNote pe un Tablet PC, dar, de asemenea, pe computere desktop, este de asemenea util. Trebuie remarcat imediat că acest program este acum dezvoltat pentru aproape toate sistemele de operare. Și există versiuni pentru sisteme de operare mobile.

Care este spațiul de lucru al OneNote? Este doar o foaie albă, dar poate fi oriunde demite note de diferite tipuri. Este foarte convenabil și faptul că OneNote notebook-uri, aveți posibilitatea să glisați și să fixați informații de la orice browser folosind mouse-ul computerului. Aici se poate observa că notele de la notebook-uri OneNote, puteți trimite un e-mail.


OneNote - nu este doar un notebook-ul electronic sau Notepad. Acesta este un astfel de notebook-uri electronice, care stochează o cantitate mare de caracteristici. Fiecare utilizator, în plus față de principalele caracteristici ale acestui program, se va găsi în ea ceva util și interesant.

Descarcă OneNote gratuit