Ar trebui să aleg un soț (soție), semn zodiacal

Zodiac spune doar un singur lucru pe care acest tip de persoană are o medie mai mare predispoziție la un anumit principiu povedeniya.No în nici un fel nu arată că omul este una care conduce este linia pe care este înscris pe un semn. Ca și în cazul tuturor regulilor, există excepții și în semne, în care oamenii se nasc este o semnificație pur simbolică. Persoana suggestible va fiecare fibră a sufletului tinde la comportamentul specific pentru a marca nașterea lui încercând să se potrivească cu emu.bolee capricios alege povedeniya.Vybirat linia lor nu trebuie să semneze și caracterul persoanei pe care ați ales. Uită-te la el, la linia comportamentului său cu alții, cu generația mai în vârstă, comportamentul său cu oameni care au trăsătură de caracter nu destul de calm în comportamentul, la modul în care el găsește un limbaj comun cu copii. (Caracteristică multor cerșesc dulciuri pentru copii și care leagă acest lucru solului cu prietenia lor nu a dezvăluit persoana.) Uita-te pentru acele forme de comunicare, care va afecta aspectele de a da un caracter arătat și momente vesele și triste și cu atenție observa reacțiile și răspunsurile la situații de viață. și veți vedea dumneavoastră un om sau doar un trecător.

Ar trebui să aleg un soț (soție), semn zodiacal

În China, nu toate căsătoriile sunt testate pentru compatibilitate nu este doar pentru horoscoape. și pe un horoscop personal (format din nașterea omului în longitudine și latitudine a locului în care o persoană sa născut și un altul de mai mulți factori - .. nu este fiecare chinez poate permite și noi nu trăim în China.). Dacă doriți să obțineți un previziuni destul de exacte cu privire la căsătoria ta. și puteți merge la astrologi noastre respectate și recunoscute (va costa de la 50.000 de ruble) și poate fi confuz cu o selecție aleasă în cele din urmă. Este mai bine să stai jos. cred. se consulte cu rudele. cântărește argumentele pro și contra și să ia o decizie pe cont propriu - de succes sau nu de succes va arăta căsătoria este o viață (dar apoi pentru decizia de a dojeni sau lauda nu poate fi decât tine).

Într-adevăr merită verificat. Dar însăși esența vieții, cu un soț care nu vi se potrivește pentru semne ale zodiacului, este în valoare de mult mai mult decât tot felul de aventuri. China China, și, de fapt, și ne-am luat într-un fel în sus și s-au căsătorit, și a trăit o lungă perioadă de timp în căsătorie până la moarte, și ca un basm, a murit într-o singură zi. Numai în perioada sovietică toate care a fost asociat cu selecția, ciumei și toți au încercat să uite. Verificați, utilizați horoscoape, dar nu merg singur cu propriul lor destin.