Baruri care mușchi leagăn și locul de muncă

Baruri care mușchi leagăn și locul de muncă

W fraza naete „toate genial - doar“? Aceasta este o astfel de „geniu“ și simplitatea barelor paralele obișnuite. Salutări, prieteni. Tema acestui articol este atât practic, util și suficient de interesantă în conținutul său, și așa este numit - „Baruri: ce leagăn mușchi.“Programul de orice culturist, și, mai precis în timpul pomparea mușchilor pectorali și triceps, puteți găsi exerciții legate de activitatea pe barele. Deci, de ce barele de câmpie și aparent paralele obișnuite sunt atât de populare cu gimnaste, halterofili de diferite „culori“, sportivi și chiar (Oh, Dumnezeule!) Jucătorii?

E simplu! Dips sunt printre exerciții de bază poliarticulare care implică plus față de principalele grupe musculare mari și chiar mai multe cele mici. Este sigur să spun că plăcile, ci mai degrabă, să le exercite, permite organismului să se dezvolte armonios toate trunchi, de calitățile fizice, cum ar fi puterea si rezistenta, și se încheie cu un volum de muschi specifice.

Cele mai notabile bare?

O listă completă a mușchilor, care se deschid larg în mod activ în timpul funcționării, precum și cele care sunt auxiliare și să crească un pic mai lent, va fi prezentată mai jos. Și acum pot spune doar că de spin la baruri, aveți opțiunea de a întotdeauna diferite pentru a lucra la muschi specifice.

Baruri care mușchi leagăn și locul de muncă

Ce vreau să spun? Vorbesc despre poziția corpului în raport cu podeaua, în cazul în care vă antrenați în sala, sau de la sol, în cazul în care cursurile dvs. sunt ținute în aer liber - pe terenul de joacă. Trecerea corpului înainte, ca și în cazul în care trage înapoi, vă provoca prin prezenta deplasarea centrului de greutate înainte, care, la rândul său, face din ce în ce a redus mușchii pectorali, sau mai degrabă, lor mai mici și puțin mai mică decât secțiunea de mijloc.

Opusul este posibilă opțiune, în cazul în care accentul este pus pe mușchii triceps ai brațelor, adică, triceps. Există, de asemenea, suficient, mai mult sau mai puțin exact pentru a menține corpul (fără nici o abatere zavalivanija sau înainte), ceea ce va afecta mai mult activarea triceps țesutului muscular.

În plus, pot spune că, în primul caz, mai mult decât o grămadă de deltoizii încărcate față ( „Delta“ sau cum erau lucrurile să fie numit - umăr), în timp ce al doilea - media, deși, în ambele cazuri, umerii de lucru complet.

Mușchii core

După cum ați înțeles deja din cele de mai sus, principalele mușchii în piept pe bare sunt, triceps și deltoizii.

Este pe dezvoltarea acestor perechi musculare mari sunt pariuri sportivi de diferite sporturi. Și cu încredere că pot spune că fac doar pe barele (fără tije sau alte simulatoare) pot provoca trunchiul într-o ordine completă. Vreau să spun, am trage în sus și formați o anumită cantitate de masa musculara.Baruri care mușchi leagăn și locul de muncă

Dar dacă sunteți interesat și să continue să crească și să crească puterea lor, am recomandăm să utilizați greutatea suplimentară. Dacă vrem să fie în relief / relief și au o mai mare rezistență, pur și simplu crește numărul de seturi si repetari pentru fiecare exercițiu „îndoire și nesupusă mâinilor pe bare.“

Printre altele, vorbind de bare, înțelegem că acestea pot face nu numai de obicei flotări (atunci când picioarele sunt suspendate în partea de jos), iar partea din spate și flotări. push-up pe barele din accentul mincinoase, în cazul în care este o bare lungi, paralele, de gimnastică nu pe termen scurt, care combină bara orizontală.

În acest caz, puteți arunca doar glezna pe partea de sus a grinzilor și mai departe lucra mușchii de mai sus.

În cazul în care grinzile pot fi ajustate în lățime, caz în care se poate schimba cu ușurință lățimea mâinile-up-uri situate pe aceste aceleași bare. Doar uprites în mâinile lor și le-a pus pe stivă (prin orice mijloace - pe lateral degetele de la picioare). Acum aveți posibilitatea de a face push-up-uri cu un mâner confortabil: pe încheietura mâinii nu apasă greutatea propriului său corp, pumnii nu doare.

Când de stabilire a push-up-uri pe barele, de altfel, de asemenea, lucrează aceiași mușchi - schimbă doar caracterul de sarcini.

Sunt sigur că nu toți dintre noi nu știa despre astfel de exercițiu non-standard, care poate varia în mod remarcabil același tip de program de instruire.

muschi suplimentare

Printre alte muschi implicate în activitatea pe barele, ar putea fi considerat dorsal mare. trapez (unele divizii), rotunde, în formă de diamant (de exemplu, mușchii palelor) și (ca și cum ar putea suna ciudat) strânge mușchii bicepsul antebrațe și mâini. Da, cred că acest fapt.

Baruri care mușchi leagăn și locul de muncă

Pompati mușchii ca principal să eșueze din cauza exerciții la paralele, dar tonul lor, menține - este posibil.

Mă întreb modul de lucru, de exemplu, biceps? Atunci o privire: în timpul fazei de repulsie, adică atunci când împinge corpul peste, lucra mușchii de bază, dar în timpul fazei de coborâre (atunci când nu sunt ușor să cadă în jos, și să încerce să meargă în jos lin) a inclus suplimentar. Și chiar dacă gradul de stres este prea mic pentru buna creștere, dar ca pastreaza muschii de lucru tonifiat.

De altfel, mușchii abdominali și de jos a spatelui, de asemenea, contribuie la menținerea corpului într-o anumită poziție.

Pe scurt, cred că consiliile de antrenor universal și de neînlocuit și asistent. Deși este modern „trenazherka“ au o varietate de dispozitive. simularea exerciții la paralele.

Dar (părerea mea personală), toate acestea până la „Ponte“, ci o reală valoare practică mai puțin. Trebuie să fii pompat în sus sau în afara in fata sexului opus, prieteni? Apoi, decide singur ce fel de exercițiu pentru tine util.

concluzie

personal în vara rămâne numai pentru mine să aibă o bară orizontală, bare paralele și de funcționare, acest lucru pentru mine este suficient pentru a menține în formă maximă în timp ce lucrează în aer liber, și se poate lăuda cu corpul său și să fiu sincer fetele doar ochiul aduce felul meu, se dovedește că iarna in camera nu au fost în zadar.

Baruri este puterea, în același timp cu bara orizontală este, în general un complex întreg, care vă permite să sângereze partea superioară a corpului, cu o sarcină suplimentară a efectului este încă în greutate, astfel încât care sunt prea leneși pentru a face, îmi pare rău pentru tine.

Dintre exercițiile cele mai accesibile și eficiente pentru mine sunt barele. Mai ales în utrechkom de vară în aer liber, cu o bună companie de exercițiu ca-minded pe barele paralele și frumusețea barei orizontale. Circulată pe barele inegale și întregul partea superioară a presei. Și au sărit de pe și a alerga. Iată tot mușchii lucrat.

Baruri simulator de stradă, în general, unic disponibil pentru toată lumea 6 luni ale anului atât de bine, și nu este nevoie să plătească, principalul lucru pentru a avea un minim Phys. de formare, și apoi pas cu pas pentru a construi corpul perfect, este real, practicând tot felul de mușchi, eu fac un cuplu de ani, atârnat pe barele aproape tot timpul anului, doar în înghețurile severe nu a ieșit, iar când ploaia a venit în jos, a primit un rezultat decent, în paralel cu adevărat de înot angajate dar îmi place doar!

Baruri acest subiect, dar dacă trebuie să stea o sarcină în plus, efectul este de două ori mai bun, care sa dovedit în mod natural beneficiile acestui simulator, desigur, este încă bun bară orizontală, cu ea, în general, poate fi în mod specific prokachatsya.