Nu mai profesioniști de băut

Nu este un secret faptul că utilizarea sistematică a băuturilor alcoolice este obicei nociv, care afectează în mod negativ organismul uman. Dar, de multe ori oamenii nu sunt conștienți de ea, face alegerea în favoarea alcool și să uitați despre un stil de viață sănătos. Un om care nu vrea să se oprească de băut, avantaje de viață sobru nu sunt cunoscute. El treptat se obisnuieste cu alcool, și după un timp deja, și tot nu se poate face fără el. În acest caz,alcoolice, de regulă, spune el poate refuza utilizarea băuturilor cu conținut de alcool, în orice moment.

Dar încearcă să facă acest lucru dovedește că relația a fost deja format, și în scopul de a scăpa de ea, va trebui să facă un efort.

Nu mai profesioniști de băut

Cum sa scapi de alcoolism?

Primul și cel mai important pas pe drumul spre o viață sobru - o decizie fermă să renunțe la băut, care nu este întotdeauna ușor de acceptat. Omul trebuie să conștient și cu hotărârea de a se lua la trântă cu „șarpele verde“, dar, în acest caz, ne putem aștepta la un rezultat pozitiv.

În plus, trebuie să decideți ce să facă pentru a se opri din baut, trebuie sa dezvolte un fel de plan pentru a ajuta la a face fata dependentei de alcool. Până în prezent, există (și a fost aplicată cu succes în practică) un număr mare de tehnici și metode pentru a scapa de dependenta. Orice persoană care vrea să oprească consumul de alcool poate alege pentru ei înșiși ceea ce este cel mai potrivit, și va duce la victoria asupra lui însuși.

Nu mai profesioniști de băut

Principalele avantaje ale vieții fără alcool

Pentru a scapa de dependenta de alcool, trebuie să aveți motive clare. Great motivație sunt beneficiile de viață în care nu există nici un loc pentru alcool. Principalele avantaje includ:

 • Starea de sănătate - o persoană care nu are obiceiuri proaste, sănătate este mult mai puternic - este o axiomă.
  Economisirea de bani - băuturi alcoolice astăzi nu sunt ieftine, astfel încât să le dea în sus, aveți posibilitatea să umple bugetul familiei.
 • Creșterea speranței de viață - renunțarea la alcool, va fi capabil să trăiască timp de 10 - 20 ani mai mult.
 • Oportunitatea de a petrece mai mult timp cu cei dragi - alcool opacifierea mintea, astfel încât o persoană nu poate percepe în mod adecvat realitatea, și chat cu o persoană în stare de ebrietate, nu o plăcere.
 • Îmbunătățirea eficienței - vă puteți mai mult decât ține pasul, respectiv, și să câștige mai mult.

Regulile de bază pentru cei care au decis să renunțe la alcool pentru totdeauna

Dacă ați luat o decizie fermă de a da permanent la alcool, reteta universala pentru a opri bei nici da. Și nu pentru că nimeni nu vrea să vă ajute, doar această rețetă nu există. Libertatea de dependenta include nu numai utilizarea populare, droguri, dar, de asemenea, de zi cu zi într-o muncă laborioasă.

Nu mai profesioniști de băut

În același timp, nu neglijați sfaturi care vă vor ajuta ușura procesul de a scăpa de dependența de alcool și accelera foarte mult. Aceste recomandări includ următoarele:

 1. Du-te face ceva distractiv - această activitate nu ar trebui să fie o povară, sau s-ar putea obține efectul opus. Este mai bine pentru a da prioritate, ceea ce este sufletul, o pasiune ar trebui să provoace numai emoții pozitive.
 2. Înrola sprijinul celor dragi reale - se va ajunge încet, dar sigur scopul lui.
 3. Nu renunța la activități fizice - nu supraîncărcați neapărat să te uiți totul.
 4. Doar de fiecare dată când doriți să bea, face unele push-up-uri, sta-up-uri, sau du-te pentru un jogging în parc.
 5. Scapă de vina - chiar și în cazul în care prima încercare nu a funcționat, nu bea, nu te învinovăți și crezi că nu va funcționa.
 6. Schimbarea împrejurimile familiare - în această situație, ar trebui să existe nici o plictiseală și de rutină, este de multe ori nu face nimic conduce la faptul că o persoană preia un pahar.
 7. Schiță perspectivele de viață fără alcool - în cazul în care vă decideți să renunțe la băut, beneficiile ar trebui să fie evident pentru tine (de exemplu: „Dacă eu nu iau alcool, voi arata mai bine“, „Dacă eu nu beau, eu pot cumpăra o mașină nouă“) .

Acest lucru va ajuta să nu mai bei?În unele situații, atunci când vine vorba de stadiul de funcționare a alcoolismului, persoana de a face față cu dependența nu se poate. Astfel de cazuri necesită un tratament pe termen lung grave și. În același timp, ca regulă, este nevoie de un curs de tratament într-un spital. În stadiile inițiale ale bolii pentru mulți reușesc să se descurce pe cont propriu.

Dacă vă decideți să se ocupe de acest obicei prost pe cont propriu, să acorde o atenție la dieta. Ar trebui să fie echilibrat cât mai mult posibil, dar nu ar trebui să mânca prea mult.

Dacă sunteți obișnuit să bea o cantitate mică de alcool înainte de masă, merită să înlocuiască băutura răcoritoare la alegere. Deci, va fi capabil de a păcăli corpul și a scăpa de prostul obicei.

Puteți face un calendar se oprește de băut, în care va sărbători victoria lor, cantitatea de alcool consumata si ceea ce bei.

Ce ar trebui să evite pe cei care nu mai bea

La centrul de orice dependenta, inclusiv alcool, este o componentă psihologică. Acest lucru înseamnă că, consumul de alcool in mod regulat, dupa un timp ce doar nu pot refuza. În același timp, apariția dorinței de a lua un pahar sau două contribuie în mod semnificativ la împrejurimi.

Prin urmare, dacă bei de fiecare dată când mergi la un restaurant de astfel de campanii ar trebui să fie abandonate. Cineva obișnuit să adunări de seară, cu un pahar de vin în compania unei persoane iubite. Deci, dacă ai lăsat de băut, trebuie să renunțe la modul lor tradițional de viață, înlocuind adunări cu un pahar cu privire la ceva mai interesant: o excursie la teatru, la o plimbare în parc sau o vizită la sala de sport.

Nu mai profesioniști de băut

De asemenea, ar trebui să evite ocazii speciale, care nu se poate face fără alcool. Amintiți-vă că acest lucru nu este pentru totdeauna, de îndată ce va fi capabil să abandoneze complet propunerea de a avea o băutură și să nu cedeze tentațiilor interdicția de a participa la festivitățile vor fi eliminate.

Caracteristici de recuperare a corpului, după dependența de alcool

Desigur, pentru cei care au ajuns să se oprească de băut în noile îmbunătățiri de viață sunt evidente. Persoana se simte diferit, dar va avea nevoie de timp, ceea ce este necesar pentru organismul de a recupera.
Totul depinde de cât timp persoana a fost băut și cât de mult: cu cât aceste numere, cu atât mai mult, în consecință, va avea nevoie de mai mult timp pentru a recupera.

În cazul în care o persoană a încetat să bea, cum de a restabili organismul, sfaturi pot fi obținute de la un specialist care vă va spune cum să accelereze acest proces. Dacă se confruntă cu probleme de sănătate, este necesar să se respecte reguli simple:

O multime de fluide - cel puțin 1,5 - 2 litri pe zi, astfel încât să puteți retrage toxinele acumulate din organism mai repede.

Mai multe fructe si legume - organismul are pentru a obține suficient de vitamine și minerale pentru a fi curățit de alcool.

Exercițiul fizic - puteți face în fiecare zi pentru a încărca, sau de mers pe jos de trei ori pe săptămână, în sala de sport, ce ai prefera, nu contează.

Refuzul de alimente grele - în dieta nu ar trebui să fie feluri de mâncare dificile, în același timp, nu putem abandona complet grăsimea.

Fiber - trebuie să fie prezent în persoană meniul de zi cu zi, care a scăpat de dependența de alcool. Fibrele se gasesc in cele mai multe cereale si ajuta la refacerea ficatului.

Pentru ca organismul a început să-și revină după renunțarea la alcool, trebuie să treacă cel puțin două săptămâni. Pe parcursul acestei perioade, aproape în întregime derivată etanol. Cel mai greu lucru este restaurat sistemul nervos și creierul, astfel încât, în unele cazuri, se recomandă administrarea de droguri, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și nervos.

Nu trebuie să uităm că, în cazul în care perioada de recuperare a vă decide să bea, toate eforturile vor fi irosite, iar totul va trebui să înceapă de la început.

Ce se întâmplă dacă acordul cu dependența de alcool în monoterapie nu funcționează?

Nu-ți fie teamă să fie tratate în clinici de specialitate, în cazul în care veți fi cu adevărat capabil să ajute.

Amintiți-vă, în cazuri severe, auto-medicatie poate face numai rău.

Într-un fel, ca regulă, oamenii nu ezită să bea, și să fie, astfel, într-o stare teribil, dar pentru a merge la recepție la Narcolog din motive necunoscute rușinat.

Ar trebui să fie luate în considerare: medicamente pentru a opri de băut, pot fi luate numai la recomandarea unui specialist, necontrolate primirea lor poate duce la consecințe nedorite, inclusiv moartea. Astăzi vă pot fi tratate în mod anonim, fara a avea grija ca aceste informații să fie cineva cunoscut.

 • A scăpa de fumat de Guzhagina B.
  Nu mai profesioniști de băut
 • Este posibil să se renunțe la fumat metoda Dovzhenko?
  Nu mai profesioniști de băut
 • Am renuntat de băut: care sunt argumentele pro
  Nu mai profesioniști de băut

  Nu este un secret faptul că utilizarea sistematică a băuturilor alcoolice este obicei nociv, care afectează în mod negativ organismul uman. Dar în mod frecvent oameni.

 • Cum se curata plamanii de la fumat: sfaturi
  Nu mai profesioniști de băut

  Nu este nici un secret faptul că un număr mare de substanțe nocive se acumulează în corpul fumătorului, care are un efect negativ asupra sănătății sale. Atunci când o persoană renunță la fumat.

 • Știința a dovedit că fumatul pasiv - este un mit
  Nu mai profesioniști de băut

  Oamenii de stiinta de cercetare conduce la concluzia că fumatul - un mit. Dmitry Kosyrev este o persoană care a promovat în mod activ interesele fumătorilor. De asemenea, spune el.

  Unii oameni cred că un amestec nasvay inofensiv. Există o concepție greșită că consumul său poate provoca doar unele probleme pe termen scurt: dureri de cap.

  Cu flegma după fumat familiar tuturor fumatorilor. Dar nu toată lumea știe cum dupa ce renunti retrage din sputa pulmonar si rasina. Medicii si cercetatorii spun acest lucru.

  Efectele nocive ale nicotinei asupra organismului vine din toate fronturile, dar prima lovitură fumul de tutun cade pe plamani si vasele creierului. Acest lucru explică.

  bronșită cronică este în cele mai multe cazuri, este rezultatul fumatului, cu atât activă și pasivă. Oamenii expuse la acest obicei nociv.

  Nu mai profesioniști de băut