Box antrenament la domiciliu, viziona lecții online gratuite, clipuri video de instruire

Box antrenament la domiciliu, viziona lecții online gratuite, clipuri video de instruire
Box - una dintre cele mai populare sporturi de astăzi, și un fel de luptă pentru putere, a intrat în Jocurile Olimpice. Dar nu neapărat să se ocupe de ea profesional, cineva câteva lovituri la „pere“ în sala de gimnastică mare ajutor pentru a stropi agresiune, și nu are nevoie de cunoștințe sau aptitudini speciale. Prin urmare, box și trebuie să gust o mulțime de băieți și bărbați.Cum să învețe să lovit mai greu

După boxer va îndeplini hit-uri clasice, se pune întrebarea cum să învețe să lovească mai tare. Și este destul de logic, pentru că toată lumea în lumea boxului știe și înțelege că:

 1. Cu cât mai puternică lovitură, mai mult respect apelul adversarului boxer.
 2. Boxer cu o lovitură mai puternică arată box mai interesant.
 3. boxer mai puternic ridică mai multă simpatie din partea judecătorilor.

Este clar că, fără un impact puternic să nu aibă un boxer bun. Dar, înainte de forțele unui impact, trebuie să verificați dacă totul este adus la perfecțiune, inclusiv parametrii fizici ai atlet, și anume:

 1. Corectitudinea rack.
 2. Partea de jos a corpului.
 3. Partea superioară a corpului.
 4. Torso.
 5. distantã.
 6. Putere în timpul exercițiului.
 7. Concentrarea.

Pentru a determina dacă rack corect, trebuie să verificați locația picioarelor, picioare, solduri si umeri. Este important de a avea un sprijin bun, pentru a rezista în timpul grevei. Stand dreptaci - piciorul stâng înainte, stângaci - piciorul drept.

Consolidarea inferioară a corpului include un program de formare cu o greutate mare, exerciții fizice generale pentru întregul corp, cu un echipament special de box concepute pentru a dezvolta aceleași grupe de mușchi, care sunt în ring.

Antrenamentul cu greutati mari pentru a creste forta si rezistenta boxer. Un rol deosebit este jucat de picioare, care au cele mai mari muschi din organism. Creșterea puterii picioarelor va ajuta la următoarele exerciții:

 • up-uri glezna. Puteți adăuga o minge halteră sau medicament;
 • „Duck plimbare“ - un exercițiu, care este folosit de boxeri de-a lungul anilor;
 • plãmîni înainte. Se complica exercitarea folosind gantere sau mingea. Fă-o atâta timp cât nu vor fi simțit foarte obosit;
 • exerciții cu expandor oferă o rezistență suplimentară la mișcarea picioarelor.


Pentru a consolida trunchiului superior ar trebui să efectueze exerciții, cum ar fi push-up-uri. Puteți îmbunătăți exercițiul cu ajutorul unor instrumente speciale. Tradiționale pull-up-uri sunt, de asemenea, o parte integrantă a formării. Nu mai puțin utile pentru a aduce o minge aruncare medicament la nivelul pieptului. O altă tehnică constă în exerciții în verticală a arunca mingea (boxer culcat prinde mingea și aruncă-l înapoi). Un alt exercitiu pentru trunchiul superior - să ridice balonul peste cap și coborât. aerobic „box umbra“ este, de asemenea, utilizat pe scară largă. Complica exercițiile fizice pot fi folosind gantere mici. Foarte util pentru torsului flotări în minge medical cu mâinile schimbare alternative. Este important ca sarcina este în continuă creștere, care va ajunge la o forță maximă de impact. Toate exercițiile trebuie să fie repetată de mai multe ori.

Consolidarea direct trunchiului începe cu exerciții tradiționale pentru întărirea abdominali. apăsați leagăn recomandate de 50 de ori. Viitorul exercițiu - se ridică la partea - partea dezvoltă mușchii, care va oferi o mai mare libertate de rotație. Efectuați cel puțin 25 de ori. Următoarea vine rândul său, a mușchilor abdominali mai mici, care sunt, de asemenea, în curs de elaborare balansoar presa, dar cu ridicarea picioarelor.

De multe ori boxeri sufera de spate si fesieri mai mici mușchi. exercițiu util pentru a ajuta la protejarea grupurilor de date ale mușchilor - se ridică în picioare, în picioare în patru labe. Pentru a realiza 50 de ori pentru fiecare picior. Apoi urcă picioarele merge, dar în poziția predispuse. Asigurați-vă că 25 de ori. Efectuați acest tip de exercițiu, un minim de trei ori pe săptămână.

Transfer minge medicinala într-un cerc și o jumătate de rândul său, va permite o mai bună de a lucra și de a consolida muschii trunchiului, 15-20 rotații în fiecare direcție - este norma. Una dintre cele mai populare exerciții de box pentru o putere mai mare - se transformă orizontale cu gantere.

Tot deja familiar exercițiu „box umbra“ va ajuta începători să înțeleagă când și cum să lovească. În plus, există diferite metode pentru a crește rezistența la impact boxer.

Prima metodă de a oferi lovituri puternice dezvoltate cu ajutorul unei lupte cu un adversar imaginar. O altă tehnică presupune lucrul cu diferite tipuri de decomprimare. Creșterea puterii mâinilor poate fi exercitarea la „para“ atașat de cele două capete. De asemenea, trebuie să vă face cu o „para“ grele, punând pe frecvente lovituri puternice ei pe tot parcursul rundei (15 secunde - bate, 15 secunde rare - frecvente grevele și așa mai departe până la sfârșitul rundei). Pentru a mări forța de impact va contribui la formarea în mănuși speciale, care pot fi adăugate la placă la greutate. Nu face fără astfel de echipamente ca o clătită pentru greve, care este îndeplinită cu un upercut și pumni drepte. pere Speed ​​va ajuta, de asemenea, dar viteza, crește rezistența la impact.

În ceea ce privește concentrația, în timp ce izbitoare să se concentreze toată puterea, presiune și agresiune asupra adversarului, și să fie pregătit să-și petreacă lovitura câștigătoare în orice moment.

Tehnici si metode pentru a crește puterea boxerului există un număr de nenumărate, dar ar trebui să înceapă cu exercitarea tradiționale, dovedite și simplu. Cheia succesului boxer, indiferent dacă un amator sau un profesionist, aceasta depinde numai de presiunea și cantitatea de formare ca munca grea, vă puteți dezvolta orice date naturale.

Ne-ar fi recunoscători pentru fiecare Like: