box de formare în mediul video de interior

box de formare în mediul video de interior

Se întâmplă ca nu exista nici o posibilitate de a vizita sala, dar există o mare dorință și voință de box. Acest antrenor este puțin probabil ca cineva va înlocui, dar lecții de box pentru incepatori in casa ar putea ajuta. Pentru ocuparea forței de muncă completă va trebui să cumpere tot ce ai nevoie: un sac de box, mănuși, halteră, mreana. Puteți trece apoi la dezvoltarea principalelor reguli.







lecții de box pentru atlet novice ar trebui să înceapă cu un warm-up. Acest lucru va ajuta la prevenirea prejudiciului și să se pregătească mușchii la stres. Foarte bine, dacă puteți rula aproape de casă. În timpul iernii, puteți face acest lucru fără a recurge la exerciții fizice.

Push-up-uri cu pumnii. boxer Novice este mai bine să greșească și podstelit pad braț. După câteva antrenamente pumnii sunt mai greu și se poate face fără ea. Acest tip de push-up-uri va contribui la consolidarea triceps și a articulațiilor mâna pentru o grevă puternic. Pentru o mai mare eficiență este de 3-5 seturi de 20 de ori la intervale de cinci minute. Trebuie să ne străduim să ne asigurăm că acesta este numărul de seturi efectuate fara dificultate.

Sarind coarda. Mulți boxeri neglijați sari coarda, și pentru un motiv bun. În realizarea acestui exercițiu înainte de fiecare exercițiu timp de 20 de minute, sportivul devine mult mai rapid și mai dinamic inamic. În box importante picioare puternice și mușchi de vițel. Salt poate și trebuie să fie diferite: scăzută, de mare, pe una și două picioare pentru a vă deplasa în jurul camerei în spate, înainte, într-un cerc.

Genuflexiuni. Efectuați cinci seturi de 50 de ori. De asemenea, puteți genuflexiuni cu o halteră, dacă este disponibil. Pentru a face acest lucru, pune-l chiar sub gât, pentru a evita leziunile și tija de greutate mai mare. Păstrați spatele drept, pune călcâiul sub umeri, ușor extinde piciorul. Principalul lucru este de a privi înainte, în caz contrar, cu ochii plecați, picături și gât.

Shadowboxing. Trebuie să învețe să practice lovire și de apărare cu un adversar inexistent, cum se spune - să bată aerul. Nevoie este de a mână nu a primit obosit în această luptă, în cazul în care are loc un dor. Puteți lucra ca pumni simple și în serie, pentru abilitățile de improvizație în timpul atacului.

 • Jeb. Nu este cel mai greu lovit, dar foarte important. Mână atunci când a lovit complet îndreptate și ținută în poziție orizontală pumnul, cu palma îndreptată în jos.
 • Crucea. O lovitură directă, prin care boxeri sunt trimise la adversarul în knock-out. Greutatea corporală ar trebui să fie mutat la piciorul stâng, de cotitură corpul și izbitoare. Pentru a proteja împotriva inamicului față se închide umărul drept, pumnul stâng acoperă partea inferioară a feței, și cotul stâng apăsat pe corp.
 • Hook. pumn puternic knock-out, care se aplică de-a lungul unei traiectorii curbe care seamănă cu un cârlig. boxeri cu experiență aplica cu viteza luminii, care pune echilibrul adversarului off.

Prima lecție de Thai box a studiat lovituri preemptive. Se aplică în momentul atacului inamicului, o lovitură directă a pantei. Nou-veniții astfel de manipulări nu reușesc imediat, mai întâi trebuie să aducă toate acțiunile la automatism.

Că toate eforturile nu au fost în zadar, este necesar să se aibă grijă de protecție. Chiar și cel mai puternic boxer, în imposibilitatea de a se apăra, în curând va primi un knock-out. Prin urmare, blocurile de protecție bine stabilite poate aduce victoria în Thai box.







 1. Ține ochii deschiși atunci când loviturile inamice. Deși este destul de dificil pentru un începător, dar este cel mai important moment în luptă.
 2. Neck înclina ușor înainte, în scopul de a proteja oasele de ochi frunte. Panta va ajuta la controlul mișcării unui adversar.
 3. Păstrați-vă calmul și calmul. Profesioniștii în timpul luptei folosi „masca de furie“ - un zîmbet. Acest lucru oferă un avantaj psihologic asupra inamicului.
 4. Nu face prea multe mișcări (dans de box are o mulțime de energie) și să nu renunțe. Retragerea din spate nu este, de asemenea, cea mai bună abordare pentru a combate. Evitați acest obicei prin efectuarea luptele de colț, în cazul în care nu există nici un loc să dea înapoi.
 5. Pentru a reveni la poziția sa inițială, desfășurată după impact. Și, la fel de repede pe cât se deplaseze la atac după dispozitivele de protecție.
 6. Bate loviturile adversarului, ceea ce face blocuri în mâini diferite pentru a proteja capul. Și, desigur, nu se întoarce înapoi la inamic, în caz contrar se poate rupe cu ușurință prin intermediul coloanei vertebrale și a gâtului.

box de formare în mediul video de interior

Îți place de box? Vrei să fii ca stelele inelul? Credeți că acest lucru nu poate fi realizat în casă - fără un antrenor, sparring parteneri, cu corzi inel și întregul set de echipamente, ca într-o sală de box?

Dar poți face pentru a instrui un boxer la domiciliu și să obțină rezultate excelente - pentru a obtine o forma fizica strălucitoare, arata ca un luptător și se simt invincibil. Ce trebuie să faci și cum să tren?

Victorioase în ring fără sala de sport - cu partenerii săi, sub conducerea antrenorului - adevărul nu va reuși. Vrei să devină un campion - dacă este bine să se alăture secțiunea.

Pentru a afla de auto-apărare, să stăpânească abilitățile de luptă de stradă, se recomandă să găsească un instructor calificat și să ia lecții de la domiciliu sau la onorariul convenit. Și box, în acest caz - nu cea mai buna alegere.

antrenamente independente de acasă cu perfecționarea tehnologiei pumni mișcări de box în timpul luptei, forțele de dezvoltare și viteza de impact, și așa mai departe în alte scopuri:

 • O îmbunătățire semnificativă în domeniul sănătății;
 • Viteza de achiziție și agilitatea de mișcare;
 • Găsirea forța de impact;
 • Consolidarea mușchii și ligamentele;
 • Găsirea o frumoasă figură de sport nu-i place un culturist, ci ca un boxer - mulți preferă a doua opțiune;
 • similaritate externă luptatorului, îmbunătățește imaginea și bătăuși descurajante;
 • Rigidizarea minții și achiziționarea de trăsături de luptă.

În cazul în care formarea este necesară numai în aceste scopuri, activități la domiciliu, fără dezavantaje în comparație cu sala de sport, iar avantajele sunt evidente:

 • Tipuri de exerciții și de sarcină sunt stabilite în mod individual, trebuie să se antrenor și de a face ceea ce ti se potriveste;
 • Tu alegi începutul și sfârșitul ocupației;
 • Nu există lovituri la cap și în alte locuri, ceea ce elimină deteriorarea corpului și devine pentru a extrage o favoare.

Dar dacă box necesită echipamente voluminoase și / sau costisitoare, dacă acestea pot face într-o cameră mică?

cu siguranță trebuie să lucreze forța de impact:

 • Mănuși de box - bătând de pere grele pumni goale plină;
 • Bandaje, mănuși purtate de box și de a scăpa de rebobinare perii bandaje convenționale, ceea ce este foarte incomod;
 • pere Heavy (sac);
 • Dumbbells 1 kg - în mod mai eficient, fără interval (interval) de pere de conducere;
 • Gantere mai grele - cea mai bună shell pentru puterea de formare la domiciliu, datorită dimensiunilor sale reduse și costuri reduse;
 • Bench a face câteva exerciții de rezistență.

Asigurarea de formare pentru tine, fără restul echipamentului se poate renunța în condiții de siguranță cu, lăsând casca, piesa bucală, labe, pere dinamice și a altor profesioniști.

Ei bine, în cazul în care casa are o bară orizontală, chiar mai bine - un set de bare de perete banc de lucru + + + bare orizontale bare paralele, dar este posibil să se antreneze fără ea.

Îmbrăcăminte și pantofi de sport obișnuite potrivite - pentru orice sport acasă.

Ar trebui să înceapă cu o plimbare lent în jurul camerei, cu mișcări ale capului simultane pentru a încălzi mușchii gâtului.

 1. accelera ușor mers pe jos și de a efectua o varietate de mișcări cu mâinile în spatele lor - de cotitură a corpului;
 2. 3 minute pare ca „mers pe jos de rață“, în același timp, se întinde de o parte și de încheietura mâinii;
 3. Run mersul pe jos în loc, de ridicare genunchi ridicat.

După ce sa încălzit în mod corespunzător în sus - se întinde de exerciții musculare. Asigurați-vă că pentru a rula și întinde coloanei vertebrale, deoarece programul de formare include exerciții pentru partea din spate.

Box începe imediat după warm-up. ocupații Obținerea face fără gantere de 1kg, să le ia în mâinile 2-3 luni.

Cum să se deplaseze în jurul inelului