Broderie - soarta a codului - eco-cusatura - iubitorii de broderie Club

Cineva care îi place să brodeze peisaje, cineva - case, cineva - florile, și cineva - animale ... Dacă vă place să brodeze, probabil gândit la ce înseamnă sau că aveți o imagine brodată. Acest lucru este deosebit de important atunci când broderia ca un cadou, pentru că vreau să dau de multe ori nu este doar o imagine frumoasă, dar, de asemenea, noroc, fericire, sănătate și iubire. Acest lucru se poate face, dacă suntem ghidați în alegerea temei pentru găteală broderie broderie și valori ale simbolurilor Feng Shui, care au fost descrise în articolul Feng Shui și semne în broderie.Dar există, de asemenea, semne de broderie asociate cu modele specifice. Aici, pe aceste modele vom discuta în acest articol.

Ca în orice comunitate de persoane conectate, în unele cazuri, ne-am născut broderia semnele lor. Să încercăm să le sistematiza.

1. Găsiți sufletul pereche
Pentru a obține bujori căsătorite, brodată, care trebuie în mod necesar să stea în apartamentul părinților fetei. bujor Image în dormitor sau în sectorul de dragoste - o mascotă minunat, dar efectul benefic relevant numai în primii ani de căsătorie. Când copiii se nasc și tânăra soție devine o mama, Bujori în dormitor încep să simboliza infidelitate.

Broderie - soarta a codului - eco-cusatura - iubitorii de broderie Club

Orice cuplu - animale, oameni, păsări, fluturi - la atingerea a doua jumătate a acesteia, precum și a familiei de bine. Mai ales bine în cazul în care casa atârnă o imagine cu o pereche de lupi:

Dacă brodați câțiva oameni - un bărbat și o femeie, atunci în mod ideal, acestea ar trebui să dețină mâini sau sărut.

Pentru a accelera nunta poate fi brodate inele de nunta de aur pe un roșu (un must!) Context.
Dacă o fată necăsătorită va broda un unicorn, curând se căsătorească.

Broderie - soarta a codului - eco-cusatura - iubitorii de broderie Club

Și totuși, pentru o căsătorie bună, este necesar să se coase primul cocoș. Și mai frumos, cu atât mai bine. Și atunci este un pui și pui, atunci căsătoria nu este un civil și un funcționar. Dar cocoșilor căsătorit brodeze și atârnă în casa ta nu este recomandată.

Broderie - soarta a codului - eco-cusatura - iubitorii de broderie Club


2. sarcina, nașterea copiilor

Pe platoul de filmare de «aproape perfect» (aproape perfect) Dimensiunile companiei în broderia comunității merge aproape legendar: multe dintre femei vyshivshih acest design, au fost capabili de a concepe un copil, chiar dacă înainte ca acestea au fost probleme în acest domeniu. Judecând după comentarii în diverse forumuri, broderie funcționează în 99% din cazuri.

Ea are aceeași forță și design-ul „Kiss“ de la compania Vervaco:

Un alt set - familie de ursuleți de pluș - recomanda ca cei care au decis să aibă un al doilea copil.

3. Decizia a problemei locuințelor

casa brodate contribuie la apariția casele lor. Nu contează dacă este vorba de o cabana din mediul rural sau un conac de lux. Orice clădire poate ajuta la îmbunătățirea condițiilor lor de viață. În experiența de broderie - imagini brodate și mici și clădiri grandios - un semn de lucrări.

4. dorințele de punere în aplicare

Pentru punerea în aplicare a dorințelor prețuite recomanda broda baliză sau o moară de vânt. Visul trebuie să te gândești cu prima țoale și brodat în timp ce gândesc la ea, iar apoi ea va fi executată.

Unul dintre simbolul cel mai puternic și important al sănătății este considerată a imaginii o pereche de macarale lângă o ramură de pin sau arbore mic.
Este, de asemenea, considerat un simbol al sănătății piersic - pom de fructe brodate sau o piersică.

Ei bine, desigur, bambus,

Broderie - soarta a codului - eco-cusatura - iubitorii de broderie Club

Broderie - soarta a codului - eco-cusatura - iubitorii de broderie Club

Pentru a atrage noroc în afaceri aveți nevoie pentru a coase o barcă cu pânze. El este simbolic „sosirea“ de noroc. Brodați nu au nave moderne și vechi. Cu toate acestea, ar trebui să fie frumos, aspect puternic, fiabil (fără fisuri sau găuri). Un tablou de o barcă cu pânze nu ar trebui să stea în fața intrării, nava trebuie să „înoate în casă“, adică, Se întoarse nasul în interiorul casei.

Și, puteți broda pod - o dorință pentru noi, trecerea de la o stare la alta, un pas înainte!

Un simbol de noroc este, de asemenea, o potcoavă. capetele sale trebuie să fie orientată în sus.

Galop de cal - simbolul victoriei și glorie, mare de energie și mari realizări. Ei aduc bucuria vieții, frumusețe, optimism, schimbări pozitive, curaj și oportunități remarcabile.

Din dorința de a îmbunătăți situația lor financiară sunt luate pentru proiectarea unui copac bani sau o broască de bani cu trei picioare cu monede în gură.

copac Bani nevoie pentru a coase în mod corespunzător. Potrivit Feng Shui în copac trebuie să fie un număr impar de monede (în caz contrar banii vor scădea, mai degrabă decât sosesc). Este cel mai bine în cazul în care monedele vor fi 9. Monedele trebuie să fie o gaură în mijloc și caractere. În afară de monedele de pe un copac trebuie să fie un număr impar de flori și flori cele mai bune 3. Florile ar trebui să fie în asemănarea florile de cireș. flori și monede atașate ar trebui să fie un fir de culoare roșie. Arborele ar trebui să fie agățat în fața ușii de la intrare la bani a intrat în casă.

simbol al bogăției sunt crap.

Broderie - soarta a codului - eco-cusatura - iubitorii de broderie Club

8. Cumpărarea unei mașini

Brodate mașină broda ajutat în mod repetat obține prieten cu patru roți. Puteți broda orice mașină - de colectie, modern, cel mai important, că vă place!