câine vis Interpretarea muscaturi de a visa ce vise

câine vis Interpretarea muscaturi de a visa ce vise

Vis mușcături de câine Interpretare

Câine, care a apărut într-un vis simbolizează prietenie, persoană de încredere, vă puteți baza pe cineva o mână de ajutor. Dar, uneori, vine într-un vis ca prieten. De ce, uneori, vise de un atac animal, sau un vis în care un câine te-a mușcat.De ce vis de un câine mușcă mâna?

De ce vis de un câine vicios

Ce vis de câine pe un lanț?

Ce vis de câine în sânge?

De ce vis de un câine vicios

Desigur, un animal rău care mușcă, visele nu poate fi bun. Dar nu sari la concluzii. Oneiromancy va depinde de costum de animale, muscatura, prezența sângelui, latră animal sau tăcut.

Ce mușcă un câine, care spune vis de carte

Există multe surse care oferă o interpretare exhaustivă a mușcăturilor subiect animale de companie. Dar este necesar să se apropie de ei de învățare selectiv cea mai verosimilă, în opinia consumatorilor.

câine vis Interpretarea muscaturi de a visa ce vise

Dacă visezi că un câine mușcături

Visul Miller

Potrivit lui Miller, musca în vis celor care pentru un motiv oarecare sunt marginalizați în mediul lor. Va fi persona non grata în cercul familiei, și la locul de muncă și printre prieteni. O astfel de interpretare ar trebui să setați pe o anumită perioadă de timp dificilă, timp în care nu va fi în măsură să se bazeze pe mâna unui prieten adevărat. Dușmani pot profita de această situație și vă răniți grav.

În cazul în care câinele încă latră - toate celelalte probleme vor fi adăugate la plumb dezamăgitoare de departe.

câini visate maraie - fructele schemer dumneavoastră liniștit mers de munca ales. Omul nu numai că vrea să ia meritele, dar, de asemenea, posibil să-ți distrugă viața.

Pentru a vis de exercitarea unui câine nebun - colecta toate puterea care vor fi necesare pentru a face față provocărilor viitoare.

Interpretare vis Canaanită

 • câini de atac visate - pericol înainte, să fie atent.
 • mușcături de animale - probleme de bani va provoca certuri.
 • Caine latra - probleme imens.

Femei vis de carte

 • De ce vis de un animal agresiv - dușmani, dacă nu de acțiune, cuvintele pe care le rănit grav.

câine vis Interpretarea muscaturi de a visa ce vise

În cazul în care câinele este agresiv și latră

 • Un caine care a muscat, simbolizează ceartă și dezbatere la domiciliu și la locul de muncă.
 • Câine care latră la un om - o veste proastă.


 • Interpretare vis Vanga

  Visul de câini care te ataca, musca - cineva a avut o mână în magie neagră, și probabil demonice în sine forțele care vor face viata destul de dificil.

  Câștigă un vis ataca cainii - pot reflecta pe cont propriu magia neagră și incantații. Dar, în conformitate cu Vanga, acest lucru se întâmplă cu ajutorul lui Dumnezeu, la care vă referiți.

  Vis interpretare a Aesop

  Daca visezi latra animale - prietenii tăi nu sunt reale, uita-te la el cu atenție. Faptul este că în ochii voi, ei spun un lucru și în spatele complet diferit.

  Vis care se estompează încet latră - va fi capabil să rezolve prietenii false și să se ocupe cu ei.

  Care este propria ta lătratul câinilor - poziția financiară puternică este invidiata atacurilor rele cu prietenii.

  În cazul în care câinele te-a mușcat - în viitorul apropiat, veți auzi alte pretenții cu privire la acțiunile tale recente.

  Visul Book Veles

  Auzi lătratul de câine - pierderi moarte, incendiu, materiale.

  Mușcați de câine la sânge - un prieten apropiat al okleveschet tine. Pentru o fată ca un vis la faptul că va oferi în curând o mână și inima.

  Pe locul muscaturii nu a fost sânge - probleme așteaptă de la altcineva, eventual, o persoană necunoscută.

  După aceste vise, este important să ne amintim dacă sunteți mușcat de un animal, după o luptă, sau fără prea multă rezistență umană. Este de la acest lucru va depinde de interpretarea. În primul caz, se va deschide ostilitate. Dar dacă nu a existat nici o rezistență - au un inamic secret și nici măcar nu se poate ști că cineva te adapostit resentimente sau furie.

  Ce un om mușcă un câine mic

  câine vis Interpretarea muscaturi de a visa ce vise

  Dacă sunteți mușcat de un câine mic

  Interpretarea viselor, care a fost atacat de un hambar mic de lângă tine. Sunteți prea arogant și cred că ești invincibil. Acest comportament poate, la un moment dat te scot lateral. După aceste vise ar trebui să supraestimeze abilitățile lor mai realiste.

  În plus, vă construi planuri grandioase, care nu coincid cu oportunitățile. Dacă sunteți de planificare în viitorul apropiat afacerile mari, interpret de vise sfătui să amâne momentul punerii lor în aplicare, de fapt, nimic util va veni de ea.

  Un vis în care câinele mușcă brațul sau piciorul nu sunt tu și prietenul tău, apoi în viața reală, vei primi mai multe probleme din această prietenie decât utilizarea și plăcerea.

  Interpretarea muscatura

  • Văzând mușcătura în brațul - pregateste-te pentru marea cearta.
  • Piciorul - pierderi financiare mari.
  • Preotul - o serie de evenimente neplăcute care conduc în cele din urmă la ruperea relațiilor cu un prieten apropiat.
  • În persoana - vă va cădea în situația imparțială, care se va termina pentru tine de rușine.

  În cazul în care un animal mușcă mâna în timpul de hrănire, atunci, nu toți oamenii percep corect intențiile. Mulți sunt iritate sau foarte furios.

  Uneori musca în picior a fost interpretată ca încercări de a elimina inamicii teren solid ai de sub picioare. Dar, dacă da riposta potrivit pentru a animalului, apoi dușmani pentru nimic plumb.

  Interpretarea de culoare și mărimea animalului

  Dacă fiara negru este cel mai înverșunați dușmani ai cercului lung de cunoștințe, sau chiar străini. Câinele alb, acesta este prietenul tău apropiat, poate chiar o rudă.

  De ce vis de un câine alb?

  De ce vis de muscaturi de pisica

  Ce vise câine gravidă

  De ce vis de mușcături de câine?

  Daca visati atacat de un mare specimen - probleme să se aștepte de la oameni influenți, care ocupă un loc proeminent în societate. În cazul în care câinele nu este mare - ceva ca un vis, ca o regulă, la mică agitație, confuzie.

  Vis Interpretarea mulți au crezut că mușcătura mare individuale spune că sunteți prea multă încredere în protecția anumitor drepturi. Dar nu vine întotdeauna la tine pentru ajutor, să-l înainte de a fi prea târziu.