Calculator Ferestre din plastic on-line

I a lua un calcul fereastră

Calculați costul de ferestre din plastic calculator online, puteți pe site-ul nostru. Aici este posibil să se calculeze fereastra de plastic de diferite structuri: o singură pliere, etc.cumpărător modern de ferestre din plastic PVC - este de obicei o persoana cu bun gust, o educație serioasă, un membru activ al comunității cu o lipsă catastrofală a timpului liber. Înlocuirea ferestrelor - un proces care ar trebui să se acorde mai multă atenție. Imediat respinge înțelepciunea convențională că toate ferestrele sunt la fel, aceasta este una dintre cele mai mari concepții greșite. Da, aspectul poate crea iluzia unei producții de serie, dar acordând o anumită atenție la detalii, puteți obține pentru aproximativ același produs de investiții cu caracteristici îmbunătățite.
Informații guvernează lumea!

Calculatorul nostru on-line vă va ajuta să calcula costul de ferestre PVC, uși de balcon și sisteme de aluminiu glisante pentru geam de loggii. Calculator este simplu și evident, pentru a calcula costul de ferestre din plastic online, trebuie doar să selectați configurația vă interesează și specificați dimensiunea lor. Calculatorul vă va ajuta să înțelegeți intuitiv ce diferențele dintre diferitele branduri specializate Rehau, configurați structura pentru diferite sarcini, folosind diferite grosimi din sticlă de geam.

Principiul de funcționare a PVC Calculator ferestre de cost dezvoltat pe o analiză a principalelor întrebări adresate de către inginerii noștri de consultanță potențialilor clienți. Intrarea în etapa inițială doar lățimea și înălțimea ferestrei cu configurația necesară și să facă o alegere în favoarea unui utilizator devine un sistem de profil capabil să calculeze costul de ferestre din plastic, care ia în considerare costul de accesorii, livrarea de servicii, dezmembrarea instalației vechi și a unor noi modele pentru diferite tipuri de case . Calculator Ferestrele din PVC online bazat pe toate constrângerile tehnice asociate cu fabricarea de structuri cu dimensiuni non-standard. Vă rugăm să rețineți că calculul de ferestre plastice, produse în mod independent, nu poate reflecta politica de prețuri curente a companiei Window Center, reduceri si oferte de sezon și dimensiuni împușcat nu îndeplinesc necesare pentru acest tip de clădiri. ferestre din plastic Estimator arată prețul aproximativ pentru Moscova, astfel încât utilizatorul poate doar despre înțelege ce sumă conta.Produce înghețând complet formaliza
comanda la un moment convenabil pentru tine!

Calculator Ferestre din plastic on-line
Unii clienți independenți sperie calcule „complex“. rubrica „Store soluții gata făcute“ nostru include toate tipurile de bază se calculează de ferestre din plastic din Moscova și regiunea Moscova. Doar găsi fereastra de dimensiune. Am făcut calcule preliminare pentru tine în trei segmente de piață majore: economie, standard și de elită.

Noi admitem că unii dintre clienții noștri nu știu cu adevărat exact dimensiunea ferestrelor în apartamentele lor. Banca noastră foto cu calculele gata de ferestre în panou și cărămidă case face ușor de găsit și instantaneu știu costul geamurilor „la cheie“.

Prețurile pentru gama suplimentară de servicii legate de livrarea de lucrări suplimentare, lucrări de finisare, măsurători ale structurilor de ferestre și de colectare a gunoiului.

• Livrarea

Cu condiția ca produsul să fie ridicată în sediul clientului pe corzi (serviciul este numai pentru spații mai mari nu sunt decât etajul 7) - 180 ruble * pentru 1 etaj.
* (Costul de livrare și de ridicare a produselor, ale căror dimensiuni depășesc 2500 mm se calculează individual)

• Colectarea gunoiului și a gunoiului

Ambalarea toate resturile de construcție rămase după instalarea de ferestre în saci și să le transporte pe o scară ploschadku- gratuit.

Costul de eliminare a deșeurilor, după demontare:

(Gunoiul nu este eliberat în containerul pentru deșeuri municipale solide)

• Montare de ferestre din material plastic, balcoane si loggii

Instalarea „Standard“
Stabilirea prețurilor de 1 metru pătrat produselor noastre, indiferent de tipul de construcție (lemn, panou sau caramida) este de 1100 de ruble *.
(* Instalarea se efectuează în conformitate cu cerințele stabilite în apendicele D GOST 30674-99)

Instalarea de „independență“
Costul unei astfel de instalații este determinată numai de costurile forței de muncă, un kit de montaj este inclus în termenii de livrare a ferestrei de plastic.

• Furnish pantelor cu panouri din plastic.

Lățimea pantei panoului de nu mai mult de 300 mm prețul de 1 616 ruble p.m.-
Lățimea pantei panoului de maximum 400 mm preț de 1 840 ruble p.m.-
Lățimea pantei panoului de cel mult 500 mm preț de 1 980 ruble p.m.-
Lățimea pantei panoului de cel mult 600 mm-1 preț p.m.- pentru 1036 ruble
Lățimea pantei panou de maximum 700 mm-1 preț p.m.- pentru 1092 ruble

Costul este dat pentru un alb ispolneniya- standard de. Pentru pante de suprafață laminata consolidarea efectului koeffitsient- 2.0.

• Măsurarea ferestrelor și usilor.

Analizarea structurilor din cadrul municipiului București și suburbiile Moscovei (îndepărtarea de la Moscova nu mai mult de 10 km.) - GRATUIT

Îngheță de construcție la locația obiectului la o distanță de peste 10 km. de la MKAD- 1000 ruble (întoarcere la încheierea acordului de a furniza și instala produse)