Calculator stiintific on-line, drumul de afaceri a computerului

Calculator stiintific on-line, drumul de afaceri a computerului
Mai jos sunt cele mai bune calculator științifice on-line. care poate fi doar imaginat. Cu toate acestea, nu numai inginerii pot folosi. Acesta poate fi folosit în diverse domenii ale activității umane, acolo unde este necesar calcule.Acest calculator va ajuta pe elevi și studenți, care sunt pe el poate verifica corectitudinea calculelor sale, precum și profesori. care au uneori seara pentru a verifica sute de teme.

Acest calculator online va fi foarte util pentru persoanele care, prin natura activităților sale sunt în mod constant angajate în calcule și calcule de ingineri, finantatori, contabili, oameni de afaceri.

Iar principalul avantaj față de alte calculatoare similare este că vă permite nu numai pentru a produce o varietate de operații matematice, dar face acest lucru prin calcularea rezultatului la fel de mult ca și formule.

De exemplu, cum să faci o astfel de formulă? Și cât timp va dura să-l rezolve pe un calculator normal?

Calculator stiintific on-line, drumul de afaceri a computerului

Și pe acest calculator problemă este rezolvată on-line destul de simplu, în câteva minute - începe doar să prescrie numere și să le facă acțiuni specifice și se formează formula dorită folosind paranteze.

În acest calculator online, puteți lucra cu puteri și rădăcini, logaritmi pentru a extrage și de a folosi funcțiile trigonometrice.Ecranul Calculator online afișează fraza introdus familiar pentru noi, modul în care am scrie pe hârtie.

În introducerea datelor de câmp pot fi introduse folosind butoanele calculatorului, sau folosind tastatura calculatorului. De exemplu, puteți apăsa butonul cos, vă puteți înregistra cuvântul folosind literele de pe tastatură. În loc de un buton puteți apăsa tasta Enter. în loc de butonul C - tasta Esc. și pentru a elimina caracterele unul câte unul, puteți da clic pe butonul din dreapta sus calculator cu o săgeată sau de a folosi tasta backspace.

Formulele pot fi ajustate - ai pus pur și simplu cursorul la locația dorită în caseta de intrare, și apoi eliminați sau adăugați simboluri sau numere.

Când introduceți numere în loc de utilizare punct zecimal.

Încercați să închideți de asemenea, toate paranteze. În cele mai multe cazuri, nu este critică, iar calculatorul afișa automat suporturile necesare, dar uneori pot apărea erori. Cu toate acestea, se pot vedea cu ușurință discrepanță în formula afișată și corectați-l.

Pe acuratețea calculator online pentru a judeca decide un grâu vechi și problema tablă de șah. Cine nu-și amintește - inventatorul de șah a cerut un rege, căruia i șah cum ar fi, următoarele premii: un pătrat din tabla de șah a trebuit să pună una din semințe de grâu, în al doilea - doi - al treilea de patru, și așa mai departe, în creștere de fiecare dată când numărul de boabe dublat, până când termini toate cele 64 de pătrate. Inventatorul a declarat că va lua cereale în sine. Puteți calcula cât de mult de cereale a fost să fie ultima celulă. Soluție - nimic, ca 2 la puterea 64. Chiar și Excel emite rezultatul de calcul al acestei sume rotunjite. Și acest calculator va calcula tot ce exact:

Sau, de exemplu, adăugarea unei cantități mari de numere. Acest lucru este valabil mai ales pentru contabili, care au, uneori, pentru a pune întreaga serie de numere. În cazul în care acest lucru se face pe un calculator standard, - calcularea rândul său, într-o lucrare obositoare și obositoare. În plus, niciodată nu există certitudine în corectitudinea rezultatelor, de aceea, de obicei, un contabil este convertit totul de două ori. Și cu această sarcină calculator devine destul de simplu - toate numerele vizibile pe ecran, și corectitudinea lor de intrare este ușor de verificat și, dacă este necesar, corectați intrarea.

Pe scurt, posibilitatea de calculator științific online pentru a satisface și cei mai exigenți utilizatori. Pentru că - utilizare, și vă doresc un confort și calcule corecte.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunile „Toate cursurile“ și „utile“, în care puteți trece prin meniul de sus al site-ului. În aceste secțiuni, grupate pe teme din blocurile ce conțin informațiile mai detaliate (posibil) pe diverse teme.