Care este fierul parul este cel mai bine pentru a alege

Care este fierul parul este cel mai bine pentru a alege
Asigurați-vă părul ascultător și să le dea strălucire va ajuta fierul de păr. Care este cel mai bun dispozitiv pentru a alege și ce să caute atunci când cumpără, este descris în detaliu în articol.Lucios, bine îngrijit și părul neted - acesta este visul multor fete, pentru ca parul frumos atrage mereu ochii. fier de par ajuta pentru a da un perfect fire de netezime, dar pentru acest lucru este necesar să se aleagă corect. Astăzi, piața oferă o gamă largă de fiare de călcat, iar multe dintre ele dau netezimea dorită, dar poate afecta grav starea de sănătate a bucle.

Utyuzhok sau redresor, este capabil să facă față cu aproape orice, chiar și cele mai rigide bucle, care sunt greu de stil. Aceasta este una dintre cele mai bune și cele mai accesibile metode de a experimenta cu înfățișarea sa, deoarece cu ajutorul acestui dispozitiv pe care nu numai că se poate îndrepta, dar parul buclat. Cel mai important lucru - pentru a obține de înaltă calitate și sănătos de fier bucle de păr.

Datorita gamei mari de foarte greu de găsit un dispozitiv adecvat, astfel încât atunci când achiziționați trebuie să ia în considerare mai multe criterii importante, prin care dispozitivul este determinată de calitatea, și apoi, ce rezultat dă.

Asigurați-vă că pentru a vedea să-l că a existat o special pe regulatorul de temperatură de călcat, cu care puteți seta temperatura lor proprie, care va fi ideal pentru un anumit tip de păr. Multe fete set de temperatură maximă, considerând că prin aceasta se va obține cel mai bun rezultat. Dar este potrivit doar pentru bucle puternice și complet sănătoase. fier normal se încălzește timp de aproximativ 30 de secunde, iar în cazul în care este selectat modelul profesional, încălzirea este mult mai rapid și aproape după ce dispozitivul este gata de utilizare.

Care este fierul parul este cel mai bine pentru a alege

Care este fierul parul este cel mai bine pentru a alege


Există două tipuri de fiare de călcat:

 • Professional. De regulă, acest tip de utilizare saloane de coafură și artiști machiaj. Recent, acesta este ales din ce în ce fetele care doresc pentru a obține o încuietori netede, dar nu sunt în măsură să viziteze în mod regulat saloanele de frumusete. Avantajele fiare profesionale includ faptul că acestea au fost proiectate special pentru diferite tipuri de păr. De asemenea, dispozitivul este echipat cu o funcție care vă permite să reglați temperatura le. Acest lucru face posibil să se obțină bucle perfect netede, dar nu le face rău. Aceste dispozitive se încălzesc foarte repede și pot fi folosite pentru parul ud, dar merită să ne amintim că, ca urmare, acestea pot fi grav afectate.
 • Neprofesionist. Aceste modele sunt dotate cu un număr semnificativ mai mic de caracteristici utile, cu funcții suplimentare pot fi complet absente. Aceste fiare de călcat sunt încălzite mult mai lent, dar, de regulă, ei au un aspect mai atractiv, motiv pentru care multe femei face alegeri în favoarea lor. În același timp, diferența de preț dintre cele două modele este foarte mic.
 • Materialul suprafeței de încălzire

  La selectarea călcat o importanță considerabilă este materialul de suprafață de încălzire în sine:

  • Metal. Modelul cu suprafața posedă o calitate scăzută, și nu este recomandat pentru utilizare de rutina. Faptul este că, ca urmare a acestei presare a plăcii de metal este început foarte puternic pentru a trage firele de păr, care le pot trage pur și simplu cu foliculii de par. Și dacă nu doriți va fi în curând lăsat fără păr, este să renunțe la o astfel de achiziție.
 • Pottery. Acest model este aproape perfect și este pe deplin în concordanță cu un raport preț-calitate. Plăci ceramice aluneca cu ușurință pe firele nu cauzează un prejudiciu de păr. Încălzire se produce în mod uniform, astfel încât probabilitatea unui prejudiciu este redus la minimum bucle. Dezavantajul acestui model este acela al plăcilor ceramice necesită o întreținere specială și regulată, deoarece suprafața lor se acumulează treptat resturile de spumă, spumă și alte produse de styling. Trebuie doar să ia o cârpă curată, umedă, și apoi ștergeți ușor placa.
 • Turmalina este potrivit pentru femeile care nu au efectuat anterior indreptarea parului independent. Acest model are un cost rezonabil și foarte ușor de operat. Când utilizați această călcare nu se poate face griji cu privire la faptul că părul va primi daune grave. Faptul este că turmalina este una dintre pietre și în timpul încălzirii activeaza producerea ionilor minerali. Datorită acest lucru în timpul catenele indisciplinați indreptare se poate observa că a scăzut semnificativ electrificarea păr, bucle sunt ele însele dobândi un luciu frumos, devin ascultători și de a trăi.
 • Marmură și suprafața ceramică. Acest model este o bicomponente fonte, din cauza care are o valoare mai mare, spre deosebire de dispozitive simple cu un strat ceramic. Cu toate acestea suprapreț este pe deplin justificată, deoarece are loc interacțiunea ceramica si marmura, astfel încât încălzirea se face direct la părul unei plăci de ceramică, în același timp, oferă un efect de marmură de răcire. • Care este fierul parul este cel mai bine pentru a alege

 • Jade - un mineral natural, semipretioasa. Datorită faptului că jad este utilizat pentru a crea plăcile pentru îndreptat părul, procedura devine foarte blândă. În acest păr obține strălucire sănătoasă și naturală, și styling în sine va dura pentru o lungă perioadă de timp. Deci, în timpul zilei nu trebuie să vă faceți griji din cauza stării instalației. Dispozitivele cu o astfel de acoperire poate fi aplicat pe parul umed, dar nu ud.
 • Titan. Astfel de dispozitive sunt printre cele mai moderne și populare, deoarece titan are proprietatea de cald uniform. Destul de des, aceste dispozitive sunt utilizate de către profesioniști, în special în exercitarea indreptarea parului cheratină, deoarece temperaturile foarte ridicate sunt utilizate în timpul procedurii. Cu toate acestea, o placă de titan este inerent și un dezavantaj serios - există o supraîncălzire a părului destul de puternic. Acest fier este caracterizat de un cost ridicat și durată de viață relativ scurtă ca plăci de titan tind să se scarpine rapid, și în curând devin improprii pentru utilizare.
 • Wolfram. Un astfel de dispozitiv este una dintre cele mai scumpe. Placă de tungsten sunt diferite de încălzire uniformă, care are loc în câteva secunde. Coafura Made păstrează pentru o lungă perioadă de timp, nu este nevoie de a utiliza orice fonduri suplimentare (lacuri, mousse, spume, etc.).
 • argintare antibacteriana. Suprafața plachetelor acoperite cu particule unice nano argint, care, datorită efectului este obținut stivuire stabil. Se pare un efect revitalizant puternic asupra parului. Dacă doriți să cumpărați un fier de par cu plăci acoperite, trebuie să pună cu costul său ridicat.

 • Temperatura de încălzire

  Care este fierul parul este cel mai bine pentru a alege


  Vă întrebați cum de a alege un fier de par de calitate, care va dura o lungă perioadă de timp, nu ar trebui să uităm că caracteristicile de temperatură mare importanță. Un dispozitiv de bun ar trebui să fie în mod necesar, echipat cu un termostat care poate fi de mai multe tipuri:

  • Electronic, cu temperatură reglată fixare. Are o funcție de memorare a temperaturii. Este posibil să se stabilească cu precizie temperatura maximă de încălzire. Aceasta nu trebuie să fie în permanență aceasta indică faptul ca dispozitivul se va aminti, și va utiliza modul presetat după fiecare viraj.
 • Electronic. Puteți seta temperatura de încălzire foarte precis, până la un grad, ținând cont de tipul de păr natural. Principalul dezavantaj este că de fiecare dată când mă întorc temperatura trebuie să re-punct.
 • Mecanice. temperatură Nu este nevoie să se stabilească în mod constant, deoarece dispozitivul funcționează într-o singură.

 • Atunci când alegeți o temperatură de încălzire este necesar să se ia în considerare densitatea naturala a parului, si parul cret sau nu. Pentru femeile cu maximă păr fin temperatura este de 160 # 730; C și la un cap gros de păr este recomandat pentru a instala 180-200 # 730; C.


  Că în timpul indreptarea parului nu le cauzează prejudicii grave înainte de procedura a fost aplicată pentru încuietori agent de protecție specială de căldură. Daca parul devine slab, își pierd luciul lor, vârfurile sunt împărțite, aveți nevoie pentru a opri utilizarea timpului de călcat și pentru a reconstrui părul.

  Care este fierul parul este cel mai bine pentru a alege
  Caracteristici indreptarea parului la domiciliu