Care este frontonul tipurile de design fronton acoperiș

acoperișuri Gable numită partea superioară a părții frontale a construcției de fațadă, și care este delimitată de două rampe o cornișă a acoperișului.

Sarcina pe frontoane

Pe acoperiș fronton, în mare măsură influențată de vânt. La elaborarea proiectului de la domiciliu, luați în considerare următoarele:  • Tipul Aplicarea acoperișului și viteza vântului la sol
  • înălțimea totală a clădirii deasupra nivelului mării
  • caracteristicile specifice ale locului în care clădirea va fi ridicat
  • caracteristicile de rezistență a vântului de construcții

Cu toate acestea, în determinarea parametrilor menționați mai sus, trebuie să observăm că acestea pot varia în funcție de modul în care se va schimba geometria casei în construcție.

Care este frontonul tipurile de design fronton acoperiș

Dimensiunea și forma caselor fronton

Cât de puternic va fronton de perete, determină lățimea și înălțimea sa. În cazul în care pereții sunt mici, acesta va fi mult mai puternică și mai solidă decât peretele, care are o înălțime mai mare. perete scăzut nu este nevoie de a consolida în continuare.

În cazul în care fronton suficient de mare trebuie să fie asigurată în plus temeinic pentru stabilitate.

Materialul pentru pereți

peretele din cauza instalării incorecte pot sparge și cad ulterior. Acest lucru se datorează faptului că, în cele mai multe cazuri sunt destul de materiale de construcții ușoare.

Astfel de materiale sunt adesea utilizate datorită proprietăților sale deosebite de izolare termică. Multe materiale de construcții moderne nu sunt concepute pentru a contracara vânt durabil.Care este frontonul tipurile de design fronton acoperiș

  • case vechi. Pereții acestor clădiri au fost făcute din cărămizi și grosimea lor a fost de 38-41 cm, uneori 25-27 cm. Pentru a aplica un material suplimentar pentru a consolida întreaga structură (pilaștri, cornise). Densitatea materialului din care au fost realizate pereți fronton de 800 kg / m
  • acasă moderne. În timpul construcției de case moderne folosesc pereți dublu strat, care prin designul lor sunt realizate din blocuri de beton celular sau ceramică cauciucată. Grosimea tipică a acestor pereți nu depășește 25 cm. Case, peretele care are un strat de obicei, au o grosime de 36-44 cm.

Cele mai durabile sunt case care au pereți în trei straturi. Astfel de pereți cât mai mult posibil protejate de vânturile puternice, grosimea este 39-54 cm.

Crearea de rigiditate suplimentară

peretele din față se poate întări în următoarele moduri:

  • Acoperișul fronton poate fi calitativ consolida construcția unui perete special de separare, care este construit în fronton pod perpendicular pe perete. Separarea de perete ar trebui să aibă o grosime de cel puțin 24 cm. Peretele fronton rigidizarea perete gips-carton sau a unei partiții eșuează.
  • construcție rezistență suplimentară poate da pilaștri și coloane. Cu toate acestea, această metodă nu are o prezență semnificativă a punerii în aplicare dificilă a zidăriei, și datorită faptului că această metodă poate strica designul general al casei.
  • Pentru casele mai mici, se pot utiliza un cadru de beton armat, care are o secțiune transversală de 250 mm. ar trebui consolidat cadrul, acest lucru se realizează prin utilizarea a patru tije care au un diametru de 10 mm. Dar un astfel de cadru nu asigură o rezistență suficientă la domiciliu în zonele cu vânt puternic.

Care este frontonul tipurile de design fronton acoperiș

Acoperișul fronton unei case trebuie să fie întotdeauna consolidate pentru a se adăposti pentru a vă rog timp de mai mulți ani. Orice condițiile meteorologice nu pot afecta negativ. Astfel, acoperișul va fi protejat de adversitatea vreme.