Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

Calendarul lunar soare vechi ca monitorizarea schimbărilor din faza de lună este mai ușor de implementat decât să analizeze schimbarea anotimpurilor. Dar astăzi calendarul lunar este, de asemenea, valoare foarte totul, dacă te uiți la sănătatea ta, sau agricultura.Aici puteți afla care zi a lunii de astăzi, și de a înțelege sensul său, în conformitate cu nevoile lor. După primirea informațiilor, o zi lunar astăzi, veți ști ce activitate este cea mai favorabilă pentru a face în această zi și de orice caz, este cel mai bine să se abțină sau complet abandonate.

Racschitat ziua lunară pentru orașul tău on-line

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

Am observat că pierd relevanța și capacitatea de a reflecta în anumite perioade maturely. In plus fata de predispoziție genetică și particularitățile de temperament, modificări ale dispoziției afectează luna. În funcție de distanța de un corp ceresc pe planeta spiritului uman emoțional pendulează într-o direcție sau alta.

traiectorie mecanică

Traseul Lunii în jurul Pământului seamănă cu un oval (sau eliptică). Cele mai multe orbite prin satelit aproximative ale planetei noastre, până la punctul numit perigeu; la distanță - Apogee.

Aceste distanțe nu sunt constante, iar cu fiecare rândul său, ușor schimbat. Oficial înregistrat, cel mai apropiat punct prin care luna este de la centrul Pământului până 356.4 km, dar această distanță poate fi crescut cu 3,7%. Cel mai mare satelit distantare este 406.7 km, acesta este uneori redus la 0,4%.

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

Perioada de Apogee

Folosind un calendar lunar, iar statisticile astrologi încheiat atunci când un corp ceresc mai îndepărtat de pe Pământ un om este plin de putere și energie, dar reduce capacitatea de a informa în timp util pericolul. Se pare excesiv de curaj, nepăsare, optimism excesiv. caracterizează cel mai mult pe bună dreptate expresia condiției - „nesăbuit.“

De exemplu, conducătorul auto poate fi tentat caustică, și intoxicat de viteza, aceasta va provoca un accident.

faza lunii are un efect asupra stării emoționale. Oamenii devin ușor implicați, lumina cu idei noi. abilități de comunicare îmbunătățite, capacitatea de a negocia. Pe val de entuziasm, într-adevăr într-un galop scurt pentru a găsi oameni ca-minded și finaliza proiectul la nivel mondial.

Dar este, de asemenea, ușor posibil să se implice involuntar în aventura, relațiile fără speranță, compania care va trage energia este infinit. risc mare de noi dependențe, iluzii.

Astrologii în această perioadă, se recomandă să se limiteze consumul de alcool, cafea și alte substanțe.

De asemenea, este necesar să se ia în considerare, în timpul fazei de punctul culminant al Lunii asupra semnelor zodiacale au un efect redus.

perioada de perigeu

apropierea prin satelit a complexului de transport. Chiar și Othello, în aceeași piesă, Desdemona au pedepsit pentru trădare, a acuzat in jurul Lunii, care este prea aproape de pământ și l-au adus în minte.

Criza rachetelor cubaneze, vârful ascutit confruntare și URSS în 1962, când aproape a început un război nuclear din SUA, a intrat sub perigeu.

Oamenii de știință au demonstrat legătura dintre luminile de noapte și plante. In perioada se apropie satelitul semințele de sol absorb mai multă umiditate, stimularea creșterii.

Dar înrădăcinare și transplant nu este recomandată în acest moment. Atacul asupra culturii dăunătorilor și bolilor. Și vom crește în mod activ rădăcinoase numai muguri, chiar dacă au fost puse pe Lună imbatranire.

Persoana aproape de Pământ prin satelit are, de asemenea, o influență puternică. Unii își pierd cumpătul, senzație de presiune asupra psihicului și cufundarea în abisul de terry depresie.

Calendarul lunar recomandat pentru a evita orice litigiu, confruntare, critica și încearcă să corecteze situația și introspecție internă. Bucurați-vă de viața ta, se concentreze pe ceea ce este deja acolo. Este demn să te laude, chiar și pentru realizările mici. Și dacă descurajat încă derulată înainte, și nu a ieși din ea, așteptați câteva zile înainte de a se angaja în auto-tortura sau urmărirea penală a altora. Amintiți-vă - acest lucru este temporar. Dupa cum am scris pe inelul lui Solomon: „Totul trece. Acesta va avea loc și este. "

Influența diferitelor perioade ale ciclului

Pământul și însoțitorul său, soarele conduce un fel de dans ceresc. Ca rezultat, fazele lunii schimbă reciproc. Convențional, două puncte principale pot fi identificate pe parcursul ciclului care procesele naturale sunt în mod fundamental schimbarea direcției. Este o lună plină și lună nouă.

În New Moon, sistemul imunitar uman slăbește. Virusuri, dimpotrivă, încep să arate activitate a crescut. Crește coagularea sângelui, aceasta este cea mai bună perioadă pentru donarea. Sky lumini de noapte, fără indicii, bine organizat societate secretă, proiect secret pentru a dezvolta frauda.

Luna ceruire dă energie, crește nivelul de energie. Este necesar să se asigure o nutriție adecvată. Încărcarea și exercițiile fizice vor fi foarte utile. Plantele încep să crească muguri și frunze. In aceasta faza a Lunii este recomandat pentru a planta „topuri“, cultura, din care recolta este situată deasupra solului.

FULL MOON - vârf de energie. Ca urmare a dezvoltării active a bacteriilor, tot mai multe cazuri de infecții intoxicații alimentare. de coagulare a sângelui este foarte scăzută, eventual, sangerari abundente începe atunci când leziuni pulmonare. Omul este pe muchie sau mestecați.

Luna cocoșat waning - un moment bun pentru a scăpa de toate de prisos, inutile. Arunca lucruri vechi, face curățenie, spune la revedere de la ultima intruziv. Reduceti aportul caloric, dietele sunt deosebit de eficiente. In aceasta faza a Lunii, se recomandă rădăcinile plantelor, deoarece fluxul de seva dirijat din frunze în jos.

De ce luna afecteaza corpul uman

companion fidel Luna planetei noastre și cel mai apropiat vecin, printre alte corpuri cerești. Prin urmare, nu este aproape la fel mai puțin de stea regală a universului nostru - Soarele afectează Pământul și toate ființele vii. Noi trăim în conformitate cu legile și reglementările ritmuri lunare. Fazele lumina de noapte a ritmurilor biologice relevante ale oamenilor. Cu alte cuvinte, metabolismul apei de ființe vii, plante ale lumii depinde de constatarea lunii într-o anumită fază a ciclului. Aceste studii științifice confirmă faptul că efectul ciclic asupra reproducerea ființelor vii, de vegetație a plantelor, precum și alte procese.Recent, oamenii de știință americani specializați în fiziologia și misterele viselor, au descoperit că o persoană are un „ceas cu alarmă biologic“, timpul de zi cu zi, care nu se măsoară prin noastre obișnuite de 24 de ore. Sa dovedit că depunem inconștient un alt timp de calcul, potrivit căreia într-o zi, timp de 25 de ore - la fel de mult ca și contul pentru ziua lunar.

Senzația poate fi considerată drept dovadă a Illinois (SUA), personalul de la Universitatea. Oamenii de stiinta acestei instituții susțin că uneori creste probabilitatea de a concepe un copil de sex masculin, în cazul în care actul sexual cu o femeie a avut loc în timpul celor 12 de zile înainte de luna plină.

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

Ce este un ciclu lunar

Cunoașterea ritmuri lunare ne ajuta nu numai pentru a calcula zilele de bun augur, dar, de asemenea, pentru a prezice durata de viață pe termen lung. Deoarece timpul vechiului Babilon, oamenii pot conta un ciclu mare lunar. Acesta este numit Saros. Se observă că, la intervale de 18 și 6 ani din perioada vine ziua de naștere a unei persoane care se caracterizează prin probleme de sănătate și schimbările globale în viața. Mai ales văzut în mod clar acest model la femei.

Există, de asemenea, un mic ciclu lunar, există aproximativ 9 ani. Dar impactul său a simțit la persoanele cu vârsta cuprinsă între 60 și 62 ani. Nu e de mirare această etapă în viață este una din kriticheskih.Znanie ceea ce astăzi ziua lunară poate ajuta calcula propriul ciclu lunar.

Ce este o fază lunar

Pământul trece prin satelit ciclul său într-o lună, sau mai precis în 29, 6 zile. Această perioadă este împărțită în faze. Toți patru dintre ele. In fiecare, respectiv 7, 5 zile. Prin lege, natura lună nouă începe un nou semn zodiacal. Ele se succed în ordine strictă. Cu alte cuvinte, în cazul în care prima lună nouă a avut loc sub semnul Balantei, este deja lor ulterioară sub semnul Scorpionului. Este necesar să se ia în considerare faptul că soarele trece cercul complet al zodiacului pentru anul, iar luna este mult mai rapid - în ultima lună.

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

În plus, vom vedea în luminile de noapte sunt două modele majore ale unui nou-născut într-o lună plină. Prima luna degenerează, în a doua creștere.

Total - patru faze principale ale lunii - luna nouă atunci când satelit pământ plasat în contact cu soarele. Apoi, primul trimestru ar trebui să fie - dreapta Cuadratura soare.

Luna Plina este în opoziție cu Soarele, iar ultimul trimestru, atunci când luna cu soarele în cuadratură stânga.

Dovezile empirice sugerează mai multe generații de pamantenilor că orice nouă afacere este mai bine să planifice pentru perioada lunii în creștere, sau imediat după o lună nouă. Finalizarea proiectelor cu succes în timp ce coboară astru, sau în ajunul lunii noi.

Lună în creștere cocoșat dă o persoană puterea și energia, aduce noroc. Deci, toate inițiativele necesare pentru a coincide cu această dată. De exemplu, o negociere responsabilă, afacere mare. Cu toate acestea, Luna în creștere, adaugă un alt individ și o tendință de a filosofa, misticism.

Dar când lumina de noapte scade, o persoana se simte oboseala, apatie, reacție lentă. Cea mai sigura dedica moment conteaza, care nu necesită o atenție specială. În cazul în care a fost observat horoscopul personal (natale diagramă, compilate de data nașterii) a Lunii în perioada de creștere, atunci capacitatea persoanei de a indica o evaluare obiectivă a acțiunilor, deciziilor. În cazul în care steaua a rămas în faza de scădere, aceasta se caracterizează prin gândire subiectivă.

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

De la lună nouă să se aștepte în timpul primului trimestru. Acest punct este rezonabil să aloce o planificare, de estimare a resurselor, dar nu și punerea în practică a ideilor.

Psihologii spun că persoanele născute în timpul săptămânii după ce oamenii New Moon diferă în comportamentul lor și au trăsături caracteristice. De multe ori este teoreticienii, oameni de știință, filozofi, și mistici. Ei de multe ori se dedică slujirii Bisericii, sau chiar îndrăznesc să izolare a zidurilor mănăstirii. Ele sunt străine ritmul vieții moderne, seculare. Ei nu înțeleg, nu-l ia. Ei închid lumea de animale sălbatice. Adesea, ei aleg profesiile asociate cu agricultura, zoologie, de vânătoare. Printre acestea sunt multe mari naturisti, silvicultori, oameni de știință, biologi.

De la lună plină la ultimul trimestru vine momentul oportun pentru a finaliza cazurile, rezumând activitatea desfășurată. Cu toate acestea, unele sarcini utile pentru a rezolva în această perioadă, însă, având în vedere faptul că acestea sunt mai degrabă trecătoare, și va fi capabil să se ocupe cu ei înainte de începerea unui nou ciclu.

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

Grea, dar este necesar, mersul pe jos pe diferite instanțe, colectarea de documente, documente pot fi temporizat tocmai la această perioadă. Apoi, procesul merge cu ușurință surprinzătoare, iar rezultatele vor fi excelente.

Informații despre fazele lunii, și va ajusta trăsăturile de caracter. Deci, toată lumea care sa născut șapte zile înainte de Luna Noua, este adesea evitată evenimente publice, se tem de mulțime. Nu este necesar să te copleșească și străduindu-se să devină o astfel de persoană „publică“. Ca urmare a unei astfel de violență pe cont propriu „Eu“ nu va duce la nimic bun. Se face mai mult sens să-și petreacă mai mult timp în singurătate, mediu calm, familiar. Avantajele unor astfel de indivizi pot include un nivel ridicat de intuiție și o previziune rară. Dezvoltați-l în tăcere, singur, nu face publicitate viața sa personală.

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

După ce a luat act de informațiile despre fazele lunii, puteți minimiza cantitatea de stres și probleme în viața ta. Amintiți-vă că trecerea acestei lumini misterioase de la o fază de lună la alta este întotdeauna însoțită de un moment dificil pentru fiecare pamantean. În termen de 2-3 zile, toți dintre noi nu poate ajuta să devină un pic mai sensibil, vulnerabil. Deci, nu forțați evenimente, ai grijă de tine și de cei dragi în această perioadă dificilă, instabilă.

ciclu de pepene galben

O schimbare completă a tuturor fazelor lunii se numește un ciclu lunar, în timpul căreia Luna trece prin toate etapele de dezvoltare, de lună nouă lună nouă. Începutul unui nou ciclu lunar pe notă neomeniyu - prima apariție a lunii noi, în razele soarelui răsare. Puteți afla ce faza a lunii de astăzi, fără a recurge la auto-observare, aici veți găsi toate informațiile. Durata ciclului lunar este de obicei de 29 sau 30 de zile, inexactitate asociată cu orbita de rotație complexă în jurul Pământului.

Care este luna - fazele lunii care ziua lunară acum de bun augur calendarul lunar

Importanța calendarului lunar

Pe ce este acum Luna poate depinde de starea dumneavoastră și de sănătate generală, precum și luna exercită o influență puternică asupra vieții pe planeta noastră. Din cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să găsească ziua lunară astăzi, să se adapteze afacerile lor, în special în agricultură. Calendarul lor lunar și este în prezent joacă un rol important în plantare și recoltare. Respectarea recomandărilor importante vor crește productivitatea. Înainte de a începe, trebuie să știți ce luna astăzi.

calendar lunar

Calendar, elaborate în conformitate cu schimbarea fazele lunii, în nici un fel de legătură cu mișcarea soarelui, așa că nu este legată de ciclurile schimbării anotimpurilor. Deși au existat încercări de a crea un calendar lunar-solar, dar nu au avut succes, este acum practic nu este utilizat. De obicei, un an pe calendarul lunar este format din 12 luni, cu unele rezerve, există o varietate de opțiuni, fiecare dintre care are propriile sale caracteristici.

Valorile zile lunare

În fiecare zi, fiecare fază a Lunii are propria sa valoare, ceea ce este extrem de important să se cunoască pentru a face utilizarea mai eficientă a timpului lor, pentru a extrage beneficii maxime de la ea. Pentru a calcula succesul zilelor planificate, uneori, trebuie doar să știu ce zi lunar astăzi. Unele zile sunt cele mai potrivite pentru a efectua lucruri importante, unele - în scopul de a monitoriza sanatatea lor. Calendarul lunar de coafuri face mult mai ușor pentru îngrijirea părului și mai sănătos părul. Unele zile sunt concepute pentru decorarea ferma. De multe ori rândul său, calendarul lunar înainte de terasamentului.

Vă mulțumim pentru noi, va fi capabil, fără nici o problemă pentru a afla horoscopul lunar pentru ziua de azi. precum și valoarea dată în funcție de faza și poziția Lunii pe cer. Există o descriere a fiecărei zile în ciclul lunar, dar în fiecare zi, lunar este unic, ca să ia în considerare unele detalii minore pentru a realiza o imagine completă. Este de asemenea important, există un ciclu complet luna, ca numărul de zile este diferit. Toate informațiile necesare puteți găsi aici.