Care sunt cele mai bune perna

Care perna este cel mai bun? Cele mai convenabile perne și utile

Care sunt cele mai bune perna
Perna - un companion loial care ne însoțește în a treia viață - adică cât de mult timp petrecut de fiecare persoană pe o noapte de somn. Este clar că nu ar trebui să subestimeze nevoia de calitate si perna dreapta. Dar ceea ce caracterizează perna corectă, dacă este posibil să se determine care perna este confortabil pentru a coloanei vertebrale și sănătos?Ce impact a ales în mod incorect perna?

Care sunt cele mai bune perna
Fiecare persoană va aborda nu orice pernă. Dimensiunea necesară depinde de caracteristicile anatomice individuale ale structurii corpului, precum și postura favorit pentru somn. Petrece o noapte în perna inconfortabil și incorect potrivite, executați riscul de a se trezi în dimineața cu dureri în gât, spate, și chiar capul și mâinile. Prin urmare, slăbiciune și oboseală urmată de o zi întreagă în loc de un organism odihnit și wellness. Dar asta nu e cel mai rău! Dormit pe perna greșit, precum și lipsa de perne, la toate, ar putea confrunta cu apariția unei curburi a coloanei cervicale și toracice și dezvoltarea osteoartritei, pentru că a coloanei vertebrale, fiind într-o stare curbată nu se relaxeze pentru o noapte întreagă. Anume, acest lucru dă perna greșită sau absența ei. La rândul său, perna de înaltă calitate, cu înălțimea și rigiditatea necesară contribuie la susținerea coloanei cervicale și relaxați-vă întregul corp.

Clasificarea perne. Care dintre ele este cel mai convenabil și util

În primul rând, toate pernele sunt împărțite în funcție de tipul de umplutură. Acesta poate fi un naturale. și artificiale. În al doilea rând, ele pot fi împărțite în simple și ortopedică.

Perne ortopedice pot bytobychnoy forma și ergonomic. In interiorul acestor perne este un bloc întreg, sau latex „viermi“ separate din același material. Acest tip de perna este utilă în special pentru persoanele care au probleme de gât. Somn pe o pernă ortopedică de calitate nu va duce la senzația de durere în gât și spate.

umplere natural este împărțit în origine materialzhivotnogo și vegetală.
Material de umplutură includ material de origine animală naturale derivate din animale umane (puf, pene și lână). O umplutură vegetală - etogrechnevaya pleavă, o varietate de ierburi uscate, latex, fibre de bambus și eucalipt, și altele. Aceste perne nu sunt recomandate pentru persoanele cu alergii. Mai multe informații despre perne de bambus.  • Care sunt cele mai bune perna
    Pooh este umplutura cea mai tradițională. Este ușor și moale, magazine perfect de căldură și de formă perne. Cu toate acestea, în același timp, acarieni foarte atractive. Prin urmare, acestea ar trebui să fie curățate și restaurate la fiecare 5 ani.
  • oi lână și cămile. precum și în jos, magazine perfect de căldură. În plus, are capacitatea de a oferi un efect terapeutic asupra zonelor bolnave ale corpului. Prin urmare, această pernă poate anexați nu numai un cap. Dar acarieni blană sunt atrase nu mai puțin decât puf și pene.
  • Care sunt cele mai bune perna
    Componentele vegetale (iarbă, pielițele hrișcă etc.) sunt mai puțin în cerere, dar unele materiale sunt câștigă popularitate astăzi, cum ar fi coji de hrisca. Este considerat foarte benefic pentru sănătate purtător. Diferite perne astfel un grad mai mare de rigiditate. Potrivit unor surse, este cunoscut faptul că perna de iarbă nu sunt recomandate pentru o noapte de somn, doar pentru o zi scurtă de odihnă sau insomnie regulată.
  • Latexul este, de asemenea, foarte popular din cauza naturalete sale, care combină elasticitatea și moliciunea cu o operațiune pe termen foarte lung.

Care sunt cele mai bune perna
umpluturi artificiale (sintetice) - create artificial de către om. Puteți enumera cele mai populare și avansate materiale care sunt populare. Acesta sintepon, holofayber, komforel. Perne umplute cu greutate artificială caracteristică scăzută, moliciune plăcută și hipoalergenice acarieni, deoarece acestea nu se rezolva în ele. Pentru o astfel de pernă este foarte ușor de întreținut și pot fi chiar spălate. Prin contra includ excesivă, stabilindu-se.

  • perne Sinteponovye sunt cele mai ieftine și disponibile pentru achiziționare.
  • Komforel astăzi una dintre cele mai populare materiale de umplutură sintetice. În interiorul perne este sub formă de bile moale, care nu rid și bine păstrează forma lor perne.

Opinii de perne

Eugene:
La aniversarea nunții soția mea a dat perne ortopedice. Ca eu nu-i amestecat și umplerea lor cu silicon. Ele sunt foarte moi, dar forma ergonomică și capabil de a se regenera după ce persoana iese din pat. Dimensiunile ei sunt mici, dar foarte confortabil de somn, care ne-a surprins la o astfel de scară. Ei au fost fiecare cu un capac separat din bumbac, dar noi le-a pus pe fata de perna lor. Soția cusute special, deoarece cosier. producția italiană. Acesta este un fapt suntem foarte impresionați. Nu este China, după toate. Cel mai important lucru în dimineața te simți bine, gata să se mute munții, atât de multă energie în organism odihnit. Singurul negativ - nu doresc să doarmă pe stomac, din păcate.

Marina:
Am optat pentru o pernă de păr de cămilă pur. Dacă credeți că descrierea, ei au proprietăți excelente de vindecare și sunt capabili de a menține pe termen lung normale. Suntem în această practic văzut. După ce airbag-uri au fost la fel de mult ca 5 ani. Ei nu mototoli și nu se abate cocoloașe. Cosea toate calitativ. Treptat, toate pernele din casa, am inlocuit astfel.

Irina:
Când este timpul pentru a schimba perna mea, m-am gândit mai întâi că pernele lăudate cu tarate de hrisca. Nu am investiga nimic alte perne, am decis imediat să-l cumpere asa. Mărimea noua mea perna era cel mai mic al posibil - 40 la 60 cm, dar chiar și atunci era foarte greu. întreaga sa greutate de 2,5 kg. Perna de dormit se adaptează într-adevăr la forma gâtului și capului. Deși la început nu a fost foarte confortabil să doarmă pe ea din cauza durității neobișnuit, dar am treptat-am obișnuit.