Casatoreste-te într-un vis ce o femeie măritată, să se întâlnească, prietene, a se vedea, pentru străin, fostul

Orice femeie dă procesul de căsătorie este foarte mare, mai ales în cazul în care soțul ei se simte o dragoste profundă. Nunta in sine lasa o amintire a fiecăruia dintre soți este o mulțime de impresii pozitive, dar, în cazul în care o femeie trebuie să se căsătorească într-un vis, este întotdeauna promisiunile bune? Răspunsul va fi prezentată mai jos.Casatoreste-te într-un vis ce o femeie măritată, să se întâlnească, prietene, a se vedea, pentru străin, fostul
Orice femeie dă procesul de căsătorie este o valoare foarte mare

Casatoreste-te într-un vis: valoarea totală

În cele mai multe cazuri, acest vis nu promite nimic catastrofal, exact opusul. Deoarece nunta este foarte colorat, romantic și eveniment fericit pentru o mulțime de oameni vis despre care a interpretat, de asemenea, în mod pozitiv. Mai mult decât atât, o nunta intr-un vis - este un semn fericit, subliniind faptul că într-un timp scurt, femeie așteaptă mare de romantism si pasiune.

Casatoreste-te într-un vis ce o femeie măritată, să se întâlnească, prietene, a se vedea, pentru străin, fostul
În cele mai multe cazuri, acest vis nu promite nimic catastrofal, exact opusul

Desigur, cu privire la interpretarea somn carte de vis depinde de detaliile specifice, dar, în general, înseamnă acest vis:

 • Dacă o fată nu este căsătorit încă, iar în vis ea a fost capabil de a discerne fața celor aleși, ceea ce înseamnă că în curând ea va întâlni un bărbat cu care vrea să trăiască toată viața lui și va veni la el în căsătorie.
 • Dacă o femeie într-un vis m-am văzut la altar cu un om care a crezut acest lucru: „Am de gând să se căsătorească favorit“, este cu el, și ea va trăi cei mai buni ani ai vieții sale.
 • Sufletul armoniei depline visător. Fata, când ea însăși a văzut într-un vis într-o rochie albă și un voal lung, are o atitudine pozitivă și calmul.
 • În viitor, o femeie se așteaptă o mulțime de fericire și prosperitate.
 • În cazul în care fata ta de vis fericit, atunci căsătoria ei se va dezvolta foarte bine.
 • Căsătorit într-un vis în toamna - la fidelitatea soțului ei.

Potrivit psihologilor, acest vis este o reflectare a stării interne a femeii. Cel mai probabil, nu se simte fericire în viață și subconștientul ei încearcă să ajute să rămână un pic mai fericit, forțând vedea un vis în care ea este înconjurat de toată atenția, peste tot bucuria și har.

De ce vis a vis deja o femeie căsătorită?

Casatoreste-te într-un vis ce o femeie măritată, să se întâlnească, prietene, a se vedea, pentru străin, fostul
Categoric nu poate interpreta acest vis

interpreta acest vis nu poate fi clar. Dacă o fată este căsătorit, dar visul lui logodită din nou, se poate vorbi de două lucruri, în funcție de relația lor la mire:

 • În cazul în care o fată este foarte atașat de soțul ei actual, ea îl iubește, se simte confortabil cu el, un astfel de vis este un avertisment pentru ea. Poate că, foarte curând, se va confrunta cu o trădare sau trădare din partea celor aleși.
 • Dacă o fată se simte oarecare disconfort în relația cu soțul ei, atunci acest lucru înseamnă că mariajul va găsi oa doua viață și soții totul să meargă.


Mergând să se căsătorească într-o interpretare de vis

Colectate oriunde în vise este întotdeauna un vestitor de tam-tam și complicații. Mai mult decât atât, cu cât se colectează, cu atât mai puternică va fi probleme. Dacă o fată este de gând să se căsătorească într-un vis, aceasta înseamnă că în viitorul apropiat va fi în măsură să participe la nuntă, dar nu și pe cont propriu. Cel mai probabil, cineva din cercul interior a fost pe cale să se implice, dar nu a spus nimănui, astfel că vestea despre căsătoria viitoare vor fi îndeplinite cu șoc.

 • Un vis în care ea este de gând să se căsătorească cu prietenul său ales, rudă sau prieten, înseamnă că această persoană va pune în curând un ochi pe ea.
 • În ajunul acestei femei vis a fost invitat la nunta, atunci visul înseamnă că va deveni un prieten apropiat al familiei.
 • Daca visezi femeie nu experimenta bucuria evenimentului viitoare, o nunta, la care ea a fost invitată, va avea loc sau nu nu funcționează, cuplul vieți.

A visa ca un prieten se casatoreste

Casatoreste-te într-un vis ce o femeie măritată, să se întâlnească, prietene, a se vedea, pentru străin, fostul
Indiferent de detaliile unui vis, un simbol, ca o matroană - un semn rău

În cazul în care visul prietenul omului, visătorul, sau altfel lăsat să se căsătorească, aceasta ar putea însemna o mulțime de probleme. Indiferent de detaliile unui vis, un simbol, ca o matroană - un semn rău.

 • Dacă o fată visează că prietenul ei apropiat se căsătorește cu un bărbat care este ca un visător de sex feminin, acest lucru este interpretat ca o ipocrizie iminentă din partea mediului imediat. Mai mult decât atât, relația mai fericit, cu atât mai mare va fi turnat o găleată de noroi pe visătorului.
 • Aici este un vis în care visătorul este prietena supărat și nu vrea să se căsătorească, ea spune că ea are nevoie de ajutorul unui om, visătorul. Această asistență va primi, pentru că visătorul va fi un instrument important în rezolvarea problemei prietenului său.

În cazuri rare, visul este să se căsătorească cu femeia, și el ar putea fi fictive.

Casatoreste-te cu un străin într-un vis: valoarea

Acest vis nu este de bun augur, de fapt, în cazul în care o femeie visează că ea se va căsători cu acel om care nu știe acest lucru este un semn foarte îngrijorătoare. Nimeni nu vrea să se logodească cu un străin, mai ales într-un vis. Un rol imens în acest vis de joc emoții experimentate de către femeie în legătură cu o aleasă.

 • Dacă ea vrea să înceapă cu un străin în căsătorie, senzație de el un interes puternic, acesta este un semn că relația cu soțul ei viitor, ea va avea o mulțime de pasiune, dar fericirea căsătoriei va fi.
 • În cazul în care femeia se teme de mire necunoscut, ceea ce înseamnă că, pentru a fi frică de soțul ei în viitor, ea ar trebui să dureze o viață.
 • Dacă ea iubește pe străin, atunci totul va fi bine în viitor.

Casatoreste-te într-un vis pentru fostul soț

Casatoreste-te într-un vis ce o femeie măritată, să se întâlnească, prietene, a se vedea, pentru străin, fostul
Acest vis este o reflectare a stării interne a femeii

În acest caz, un somn - fată subconstientul reflecție. Chiar dacă cei doi au avut un decalaj dureros, fata nu poate ajuta, dar cred că despre fostul ei sot, sau el nu ar visa de ea nu. Ce înseamnă acest lucru? Acest vis este o reflectare a stării interne a femeii. Cel mai probabil, ea tânjește fosta, se confruntă cu privire la aceasta și vrea să se întoarcă. Chiar dacă o femeie în mod conștient conștient de faptul că divorțul a fost necesar pentru ei, ea încă mai vrea să restabilească relația.

Acest lucru nu este surprinzător, pentru că indiferent de cauza de separare, o dată atât soțul cât și soția s-au căsătorit fericit.

Casatoreste-te cu un om mort într-un vis

Acest vis - un avertisment pentru femei despre pericolul iminent. Cel mai probabil, foarte curând visătorul poate ajunge într-o situație teribilă pentru el însuși, din care el ar putea scăpa doar cu ajutorul unor prieteni apropiați. Ce fel de situații vrei să spui? Acesta poate fi un prejudiciu, boala, dezastru etc.

Răsfățați-vă în stresul nu este în valoare de ea, pentru că omul mort, care este logodită cu o fata - este protectorul ei, care va face totul pentru siguranța ei. Cu toate acestea, bazându-se exclusiv pe ajutorul defunctului nu este necesară. O femeie ar trebui să fie precauți și atenți face chiar și munca de rutină. Atenție este deosebit de important în primele câteva zile după ce a văzut un vis.

Astfel, un vis în care o femeie este pe cale să devină soția cuiva, poate fi interpretată în moduri diferite. În cele mai multe cazuri, acest vis promite fericire și armonie. Acesta este un semn pozitiv.