Cum de a trata remedii populare gât - medicul dumneavoastră Aibolit

Cum de a trata remedii populare gât - medicul dumneavoastră Aibolit
În timpul iernii, atunci când sistemul imunitar este redus, și este ușor să fie strivit de ger, suntem luat un virus urât și se simt durere în gât. În astfel de cazuri, trebuie să se acționeze imediat, deoarece bacteriile din mucoasa orală, se multiplica într-un ritm rapid, și se poate transforma într-o mare problemă. În acest articol ne uităm la modul de a trata în mod corespunzător căile de atac în gât populare.Așa cum am spus, microbii evoluează rapid, mai ales la persoanele care au un sistem imunitar slab. În primele ore ale bolii pe care se confruntă cu doar durere ușoară în dimineața următoare gât deja roșu, și începe dureri.

bunicile noastre, mame, ne-a tratat în moduri: inhalarea de ceai fierbinte, compresie, gargară, se spală nas și gât, și a fost eficace, deoarece a fost gătite din produse naturale.

Să începem cu băuturi calde. Băuturile consumate pentru a spăla membrana mucoasă a cavității bucale și a gâtului. Băuturile care au un efect benefic atunci când disonant și dureri în gât, poate fi foarte util. Pentru prepararea va fi nevoie: mușețel, acesta trebuie să fie berii, astfel încât 2 lingurite 200 g de apă, se toarnă apă clocotită, pentru a da un pic perfuzii la temperatura camerei, atunci puteți bea de 4 ori pe zi, aceasta va ajuta la ameliorarea inflamației și a vitezei de recuperare. De asemenea, ajuta la ceaiuri de menta, fenicul, radacina de lemn dulce, galbenele, toate aceste plante sunt foarte eficiente in aceasta boala.De asemenea, nu uita despre beneficiile de lapte, ar trebui să fie o casă, pentru că este cea mai mare cantitate de vitamine și minerale, care este util pentru organism. Pentru laptele adus favoarea lor, este necesar să se adauge 1 linguriță miere, oameni care sunt alergici la miere poate fi înlocuită cu miere, unt. Avem nevoie să bea 200 g de Milt cu ulei sau miere. favoarea sa cu boala aduce ceai din ghimbir si ananas. Nu trebuie să uităm că, atunci când o durere în gât aveți nevoie pentru a umple corpul cu vitamina C, în acest caz, vom ajuta afinele. Consumul de o zi pentru 6-8 boabe vom fi în măsură să umple corpul cu o doză zilnică de aceasta vitamina. Acesta poate fi adăugat la ceai, pentru a face băuturi din fructe, care este eficient pentru răceli. Nu uita despre delicioase Bunicii gem, zmeura si coacaze, acestea sporesc imunitatea, reduce inflamatia.

Pentru a pregăti băutura blocajului va avea nevoie de un termos, 2 linguri gem de zmeura, 2 linguri gem blackcurrant, bacă Viburnum 5, 1 lingura suc de lămâie, 1 linguriță mușețel (mușețel poate fi înlocuit Calendula), se toarnă totul apă fiartă timp de 3 ore băutură nevoie la 150 g pe oră.

Gargară pentru dureri în gât. Pentru a vă proteja de boli grave, cum ar fi bronsita si pneumonie, este necesar să se gargară. Această procedură va ajuta clar în gât și nu se va răspândi microbi. Gargara nevoie de 3 ori pe zi. În primul rând aveți nevoie pentru a alege ierburi. Acestea includ plante, cum ar fi mușețel, este folosit în scopuri antiseptice, și este utilizat în mod activ în clătirea nasului și gâtului. De asemenea, se adaugă la o soluție de iod sau sare de mare pentru a spori acțiunea soluției. Urmatoarea reteta este foarte simplu. Pentru că este posibil să se utilizeze sare de mare, de preferință fără arome, este cel mai eficient de curățare, care ajută pentru a scăpa de microbi dăunători.

Iodul are de asemenea proprietăți utile care ajuta la boala. Dacă iod pentru a adăuga un pic de sare, totul se transformă într-un instrument puternic impotriva germenilor. Vă ajută pentru a scăpa de o durere în gât, suc de sfeclă de zahăr și suc de ridiche neagră, se amestecă cu 1 linguriță necesare oțet și se clătește gura si gat de 3 ori pe zi.