Cauze si tratament în cazul în sânge în urină a unei pisici

Indiferent de motiv, nu a apărut hematurie - așa-numita izolare a celulelor roșii din sânge în urină - au un animal de companie, aceasta este o dovadă a proceselor patologice care se dezvoltă în corpul animalului.Imposibilă fără a clarifica motivele prescrie un tratament, dacă este găsit sânge în urină unei pisici.

Cauze si tratament în cazul în sânge în urină a unei pisici

Acest simptom poate indica apariția și boli ale sistemului urogenital și tumorile maligne, precum si impactul dupa un prejudiciu.

Deosebit de periculos este atunci când există sânge în urină a unei pisici dupa sterilizare sau castrare. În acest caz, adresați-vă medicului dumneavoastră imediat, mai degrabă decât să aștepte până când „totul merge“. Această caracteristică arată dezvoltarea de complicații, și începe mai repede medicamente, cu atat mai mare sansa de a salva viața animalului.

Cauzele de sânge în urină de pisici

Hematuria la animale pot apărea din următoarele motive:

 • introducerea florei bacteriene, provoacă inflamație a sistemului genito-urinar;
 • infestare vierme;
 • boli parazitare;
 • reacții alergice, inclusiv reacții la utilizarea medicamentelor;
 • intoxicație;
 • pentru leziuni și daune.

La pisoi tineri de sânge în urină sugerează adesea o anomalie în structura sistemului urogenital.

Dezvăluie sânge urină o pisică sau de mucus nu este atât de simplu, dacă merge în tava - umplere absoarbe selecția naturală. Este dificil de a identifica boala de la început, în cazul în care animalul este viața liberă și se plimbă pe stradă. Este important ca proprietarii să acorde o atenție la schimbările de comportament pentru animale de companie.

În cazul în care pisica a devenit letargic, agresiv sau prea nervos, refuză să mănânce, încercând să se ascundă într-un loc întunecat, acesta ar trebui să fie inspectate pentru daune și verificați tava. În unele cazuri, o picătură de sânge poate fi văzut pe stratul imediat după urinare, în care sunt detectate alte cazuri in urina de pisici sunt cheaguri de sânge sau urină, cu mucus si animale se confrunta cu nevoia frecventa, este atașat în locul greșit.

Cu toate acestea, un sef bun stie comportamentul animalului tau de companie, și detectează boala într-un stadiu incipient.

Condițiile pentru care există sânge în urină

Nu trebuie să vă faceți griji doar un singur caz de hematurie: dacă motivele sale apariție - clinica veterinară a animalelor cateterism. Ia-o probă de urină, în cazul în care animalul nu este obișnuit să tavă, în caz contrar este imposibil.

Cauze si tratament în cazul în sânge în urină a unei pisici

Uretra este pisicii delicată, iar în cazul în care există probleme, cum ar fi cistita sau pielonefrita - membrana mucoasa delicata poate provoca un prejudiciu în timpul procedurii. Izolarea de sânge va fi în acest caz natura pe termen scurt, și ar trebui să se încheie în câteva ore.Pentru a preveni trauma uretral medic veterinar cu experiență este întotdeauna folosit medicamente antispastice să se relaxeze animalului și amorti procedura.

sânge O pisica sanatoasa in urina poate apărea numai în primele zile după naștere. Spotting cad în urina din uter.

Dacă krovootdelenie nu se oprește în a doua zi după naștere, animalul trebuie să fie transportate la veterinar - vaginită abces atât de evident într-un stadiu incipient.

Nu trebuie să existe hematurie și în timpul calduri. Aceasta este o dovadă a bolii.

Dar, în cazul în care pisica după urină calduri cu sânge, nu este neapărat un semn de inflamație a sistemului de reproducere. Pot exista unele suprapuneri.

Hematuria la pisici apare aproape întotdeauna atunci când un organism intoxicație, intoxicații cauzate de diverse otrăvuri, cum ar fi, și utilizarea de droguri și detergenți.

 • Puteți întreb: unde este otrava de origine preferată? Out și pisica poate mânca momeala, care a fost preparat pentru șobolani sau șoareci;
 • Gazdele pot să cred că inscripția de pe tubul cu „dichlorvosului“ otravă sau altfel achiziționate pentru uciderea insectelor: gandaci, pureci, gândaci, țânțari, - „Este absolut sigur pentru copii și animale, hipoalergenic.“ Tube pentru copii ascund oricum, dar găsirea pisica în spațiul de prelucrare și pot fi neglijate. După contactul cu otravă direct în sânge poate provoca un răspuns similar în organism;
 • Dacă utilizați medicamente pentru tratamentul unei boli proprietari observa o modificare a culorii urinei, este mai bine să refuze echipament medical - un semn de efecte secundare.

După căderea sau vătămarea corporală cheaguri de sângerare în urină indică o accidentare mai gravă a rinichilor.

Pielonefrite, cistite si alte boli ale sistemului genito-urinar la pisici apar destul de des. Simptomatic acestor procese inflamatorii este hematurie. Urolitiază este de multe ori în „vechi“ vârsta la pisici după sterilizare. Concrețiuni formate afecta în mod semnificativ calitatea vieții animalului - pentru a menține sănătatea, și, uneori, viata, doar o intervenție chirurgicală poate ajuta în aceste cazuri.

Simțind că urina în loc de sânge este eliberat, apare cu piroplasmozei sau leptospiroza. Paraziții, introduse în organism, hrana activ asupra celulelor sanguine, și datorită întreruperii selecției naturale a organismului preia culoarea de suc de roșii. Dacă nu începe un tratament într-un stadiu incipient al bolii, animalul poate muri.

Faptul că sângele vechi pisicii în loc de urină, mărturisește dispariția lui. Ajutorul este puțin probabil ca animalul. În acest caz, proprietarul pisica vechi poate ușura doar suferința.

Tratamentul de sânge în urină de pisici

Cauze si tratament în cazul în sânge în urină a unei pisici

Proprietarul va ajuta animalul, în cazul în care analiza se va aduna la domiciliu la cateterul nu trebuie să fie instalat.

Pentru a face acest lucru, se agită afară extensia tăvii, se spală din nou set zăbrele. Analiza a fost colectată într-un borcan curat.

Înainte de vizita la medicul veterinar, animalul este de dorit să bea decoct de plante - ceai de patrunjel sau Bearberry - sau da o pastila „furadonin“. Se curăță tractul urinar.

In clinica, proprietarul va fi rugat să ne spună despre comportamentul animalului, cum s-a schimbat obiceiurile din cauza bolii.

Diagnosticare laborator pentru a ajuta la identificarea cauzei bolii permanent.

Dacă hematurie avut loc din cauza cistita, pata de urină este inegală - cea mai pictat prima și ultima porțiune. În cazul în care bolile de rinichi de urină balti din carne colorate.

Aceasta poate necesita investigații cu ultrasunete, raze X a ureterelor, rinichi și vezică urinară.

 • Tratamentul infecțiilor bacteriene și infecții parazitare - atribuire de medicamente: antibiotice sau medicamente antiparazitare;
 • Pentru a elimina tumorile sau pietre trebuie să efectueze extragerea operațiunii. În cazul în care tumorile sunt etiologie malignă, aceasta poate necesita tratamente de chimioterapie;
 • Chirurgia poate fi necesară și pisicile ale căror rinichi sunt răniți.

Animalul recuperat rapid, ar trebui să fie plasat într-un mediu confortabil, asigurați-vă că nu a existat nici un proiect. Accesul la apă ar trebui să fie liber.

Ca un medicament anti-inflamator folosit decocturi de ienupăr și de coada calului - animalele nu dau ei să bea.

Ca măsuri de susținere pot fi sfătuiți să schimbe dieta de animale de companie - du-te la o hrană specială pentru animalele care suferă de boli ale sistemului urinar. Hrana uscată pentru pisici cu pacientii cu afectiuni renale este contraindicată.