Ce alimente conțin melanină - de îngrijire a pielii

Ce alimente conțin melanină - de îngrijire a pielii
Melanina este important pentru sanatatea pielii. Melanina - pigmentul care protejează pielea de efectele nocive ale razelor solare. Melanina poate crește în cele din urmă, ceea ce face pielea mai închisă, și mai bine-l protejează de expunerea la soare. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să mănânce dreptul de alimente care furnizează organismului cu substanțe nutritive care promovează producția de melanină. Ce alimente conțin melanină?Ceea ce nu a știut

Melanina este conținută în produsele alimentare, de fapt, este produs de organismul uman. Acesta este un pigment care sintetizeaza corpul nostru și în natură nu se produce.

Când vă aflați în soare, radiații ultraviolete penetrează pielea și de fapt, daune in ADN-ul pielii. Protejarea corpului este de a produce melanina din piele.

roata Melanina folosite pentru a disipa căldura acumulată și, astfel, reduce daunele în piele și ADN-ul său.

Acest proces implică aminoacid numit tirozina care este transformat în melanină de către o enzima numita tirozinaza. Această reacție este baza de melanină.

Putem schimba tonul pielii, care afectează cantitatea de tirozină în piele?

caracteristici produse alimentare

Știm că anumite alimente contin mai tirozină decât altele. De exemplu, proteine ​​din soia, ouă, brânză, pește și curcan - acestea sunt doar câteva dintre ele. Deci, reducerea utilizării acestor produse, am putea reduce, teoretic, producția de melanină. Din păcate, nu există nici o dovadă concretă că acesta este cazul.

Poate că lectură acest lucru, crezi, este evident: dacă soarele este cauza problemei, este necesar să se evite expunerea la soare. Acesta este un sfat evident și bun, dar există o altă problemă: un număr mare de populație se confruntă cu un deficit de vitamina D, care este produsă prin expunerea la soare.

Când suntem în soare, corpul nostru transformă colesterolul în piele în vitamina D. Acesta este modul perfect de a menține nivelul dorit de vitamina D, și mulți oameni au nevoie să-și petreacă mai mult timp în soare.

Deși ne place să se bronzeze, care dă un aspect frumos și sănătos, un număr tot mai mare de persoane care apreciază tonurile mai deschisă a pielii. Creme, piele pentru iluminat, sunt din ce în ce mai populare, nu numai printre cei care doresc să se lumineze pete de varsta pete de pigment: le putem obține toate?

Ce alimente conțin melanină - de îngrijire a pielii


sau roșeață pe piele. Din nefericire, utilizarea predominantă de creme, care conțin ingrediente nocive (de exemplu, hidrochinonă). Există unele creme care sunt mai sigure, și care este prescris de dermatologi, cum ar fi Meladerm, dar ideea de deschidere a culorii pielii - nu întotdeauna cele mai bune.

Pentru a evita expunerea excesivă la soare, cei mai mulți oameni au nevoie pentru a utiliza un natural de protecție solară și să se abțină de la sejurului lor la soare după-amiază fierbinte.

O schimbare in dieta poate oferi un efect mic, dar nu atât de gravă pentru a fi în valoare pentru a evita anumite tipuri de alimente.

Dacă doriți să crească producția de melanină în piele, ar trebui să acorde o atenție la următoarele produse:

  • produse de origine animală

Produsele de origine animală pot conține o varietate de nutrienți care promovează producția de melanină. Una dintre cele mai importante minerale - este cuprul că omul are nevoie în cantități foarte mici, dar încă considerat ca o substanta de care are nevoie organismul. Cuprul ajută la producerea de melanina si elastina - proteina care confera elasticitate pielii. Cuprul conținut în stridii din carne de organe (in special ficatul), și în crustacee comestibile. Alte produse de origine animală care conțin substanțe care promovează producția de melanină - un pui, curcan și pește, și produse lactate, cum ar fi brânză și lapte.

Soia util pentru a produce corpul melaninei prin nutrient numit tirozina. Un aminoacid care servește pentru formarea proteinelor din organism. Tirozină se găsește în multe alte surse naturale de proteine, în special produse din soia. Puteți obține, de asemenea, tirozină din semințe de dovleac, fasole Lima fasole: proprietăți utile și contraindicatiile diferitelor tipuri de fasole

Ce alimente conțin melanină - de îngrijire a pielii
și semințe de susan.

Multe alte produse în cantități mici conțin tirozină, cupru sau alți nutrienți care promovează corpul de generare a melaninei. Puteți mânca nuci și legume, inclusiv migdale, arahide și fasole uscată. legume cu frunze întunecate pot fi, de asemenea, utile, precum și avocado Avocado: proprietăți utile și contraindicații de fructe și legume unice

Ce alimente conțin melanină - de îngrijire a pielii
. banane, cereale integrale și ciocolată.

Deși puteți obține substanțele nutritive care sunt esențiale pentru productia de melatonina, din surse alimentare naturale, poate doriți să luați, de asemenea, suplimente alimentare. În special, acesta poate fi de ajutor dacă suferiți de anumite deficiențe, sau sunt pe o dieta care limiteaza aportul de nutrienți esențiali în organism. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să luați aceste suplimente pentru a ne asigura că sunt sigure pentru tine, și nu va interacționa în mod negativ cu alte medicamente, si nu agrava starea dumneavoastră.

De ce peste tot sfaturi pentru a crește producția de melanină, dar dacă doriți contrariul - mai mic? Am fost pe cale să se confrunte cu Brightening Cream, dar ar dori sa, si dieta cu vitamine, pentru a reduce nivelul general de melanină

Angelica, sunt de acord cu tine. De ce nu este lista ar fi contrară a scăzut

Ca rezultat al experimentelor (Zherebin și alții, 1984) au arătat că administrarea pe termen lung împiedică dezvoltarea unei hidrosolubile animale melanina excesiv emoțional manifestări reactive și reduce semnificativ răspunsul afectiv emoțional la șobolani. In aceasta a dezvăluit că preparatul previne formarea ulcerului, reduce numărul de hemoragiilor la nivelul mucoasei gastrice si previne reducerea greutății totale a corpului animalelor sub stres.

copaci Cele mai valoroase cu adevărat - efect miraculos obladayushy, vindecarea este un Grymov de culoare roșie, prin care va crește melanina.

Spune-mi ce este. Și unde să-l găsească?