Ce câini sunt în căutarea pentru trufe, heppidogs

Cum să caute trufe?

răspândirea geografică a trufelor, ciuperci este considerata o comoara, este destul de mare: ea crește în Franța, Italia, Spania, în centrul România, în Africa de Nord, California și Australia. Aceste ciuperci de pe piața mondială, considerată una dintre principalele delicatese gastronomice prețuite de mai sus de aur.Găsiți trufe este destul de dificil. deoarece acestea sunt ascunse sub rădăcinile copacilor din stejar si fag livezile. Acesta este motivul pentru care oamenii tren pentru a căuta trufe porci și câini special instruiți, prinderea aromă subtilă de ciuperci pentru câțiva metri.

culegătorii de ciuperci Avid susțin că ciuperca poate fi găsit pe muștele dig trufe care pun larvele lor lângă plantațiile delicatețe ciuperci.

Cea mai mare trufa alba. care cântărește 1,5 kilograme, a fost găsit în apropiere de Pisa, a fost estimată la 150 de mii de euro.

Interesant, cercetatorii au descoperit o gena care trufele, în viitor, îi va ajuta să crească în sere.

mai mult

Ce câini sunt în căutarea pentru trufe, heppidogs

Ce ciuperci cauta cu ajutorul porcilor?

Oksana Radchenko Gânditor în urmă (7821) 3 ani

Anna zzuu Gânditor în urmă (6967) 3 ani

Întreaga viață a acestor ciuperci valoroase merge în subteran: ele cresc pe rădăcinile de arbori și arbuști. Aleksandr Dyuma a scris că „trufa, în unele cazuri, face ca femeile mai fraged și bărbați - mai puternic.“

Pentru a găsi aceste delicatese subterane în diferite țări utilizate asistenții cu patru picioare, au o înțelegere ager care miros localizează ciuperci.

În Franța, chiar și emite orientări speciale pentru formarea porcilor găsi trufe. În România, au fost în căutarea cu ajutorul urșilor bruni special instruiți. Ei bine, să fie instruiți pentru a găsi aceste tratează subterane câine mic-prepelicar. Pentru a face acest lucru, pentru a alege puii tineri, femele și le-a udat cu lapte, la care se adaugă o infuzie de trufe. Cand puii sunt mai vechi, jucarii din lemn, trufe rași, ascunse în cameră și să facă mirosul catelus pentru a le găsi. Apoi, temperament de rulare se realizează în pădure. Pentru a găsi câini încuraja o masă delicioasă.

Nastasya Expert în urmă (416) 3 ani

mai mult

Ce câini sunt în căutarea pentru trufe, heppidogs

Riddle!)) Care este singura rasa de caine este capabil de a găsi trufe?))

Pentru a căuta trufe utilizare subterană câini special antrenați, de multe ori Beagle sau corcituri.

Rasa nu contează, tren și câinii fără stăpân și câini de rasă pură. Ei lucrează la fel de bine și Shepherd, și câini de talie mică, cum ar fi pudelii, Dachshund și chiar jucării-terrieri.Franța a fost mult timp există o rasa speciala de câine, așa-numita tryufelniki care instruiesc în mod special pe adulmecarea ciuperci de sol delicatese, cum ar fi câini tryufeli.Italyanskaya de apă (Lagotto Romagnolo) (câine romanic)

Numai tu - un porc, dar nu este un câine.

mulți câini chuyat ciuperci, ei au un miros foarte puternic

Learning căutare trufa se pretează la un caine de orice rasa, fie Dachshund, Pekinez și Labrador. Formarea este mai bine pentru a începe de la 2-3 luni, treptat obișnui câinele pentru a căuta elemente, ciuperci de pre-ras. La sfârșitul formării câinelui va fi capabil să miros trufe de la o distanță de 20 de metri.

Votul meu pentru Bessette Hound)

câine de apă italiană, nu atât de mult timp în urmă la TV auzit (

Cel mai frecvent tip de vânătoare pentru trufe - un câine. Rasa nu contează, tren și câinii fără stăpân și câini de rasă pură. ...

mai mult

Caracteristici colecție de câini de trufe gustoase sau porci?

Trufele sunt prezente delicatețe. Costul unui kilogram de ciuperci de mii de dolari. Gustul dintre ele pot fi în restaurante. Cum colectarea de trufe?

specii de ciuperci

Mulți au învățat de astfel de ciuperci de mare valoare se întreabă dacă trufe cresc în România? În România, există o vedere de vară, este numit negru. În mod similar, poate fi găsit în Asia Centrală și Ucraina.

Ciuperci cresc în sol calcaros. Ele pot fi chiar găsite în sudul Scandinaviei. corpul rodirea este de 15 cm sub pământ. Colectarea de trufe este la sfârșitul sezonului de vară și începutul toamnei.

Trufe încearcă să crească la fermele din China, dar acest produs nu are caracteristici unice, care au aroma reprezentanții sălbatice.

Mai există o varietate de această ciupercă - alb românesc. Găsiți o ciuperca suficient de organism de fructe greu poate cântări până la 0,5 kg. Gustul este mai mult ca un produs din carne. Ea creste sub 15 cm strat de sol. Acest lucru este reprezentativ al regatului de ciuperci pot fi găsite în diferite zone din România: Orel și Vladimir, Smolensk și Tula și Moscova.

Căutare ciuperci delicioase

Colectarea de trufe este o adevarată vânătoare. Care, împreună cu un om în căutarea pentru trufe? Asistenții acționează porci și câini, precum insectele si ursi. Vânătoare pentru trufe - o trifulau mult. Meșteșug artizanilor s-au raspandit ghicitori, secrete pe care vânătorii nu vor să spună publicului. Trifulau se numesc reprezentanți ai lumii zână, cum ar fi gnomi, zâne. Colectarea de trufe se concentrează pe fazele lunii.

Conform legendei, meșterii vânează numai pe timp de noapte, și cu ei există întotdeauna un câine alb. terenuri de vânătoare trifulau secretului profesional. Este moștenit, și să se ascundă de concurență. Pe piața de meșteșugari tranzacționate într-o șoaptă, și bijuterii ascunse în buzunar.

mai mult

Ce câini sunt în căutarea pentru trufe, heppidogs

Ciuperci Truffle Colectia

Trufelevye ciuperci (Tuberaies) cresc în principal în părțile mai calde ale zonelor temperate au o formă rotunjită, tuberoasă. Fructe corp trufa rugozitate, „negii“, netede sau acoperite. În interiorul ciupercii este cărnoase și galben, roz, portocaliu, albastru, violet, negru. Buna ciuperca a considerat-o formă corectă, în care o dată amestecat alb și negru. Trufa poate fi de mărimea unui bob de mazăre la cartof tubercul majore sau varză și greutatea sa până la un kilogram.

Truffle preț de ciuperci. Pret care poate merge într-adevăr off-scară pentru o mie de dolari, este definită de faptul că această ciuperca este foarte greu de găsit - crește doar sub pământ.

Tipuri de trufe ciuperci:

  • Ce câini sunt în căutarea pentru trufe, heppidogs
    infecție adenovirală în tratamentul câinilor