Ce dinți se schimbă copii pierderea dintilor de foioase

Ceea ce dintii schimba la copii și în ce succesiune? opinie greșită a considerat că copilul se schimbă întreaga dentiție. În doar 20 de dinți există o schimbare în timpul vieții unei persoane. Inițial 8-12 erup ca permanentă. „Șase“ - primii molari la copii. Ele apar înainte de pierderea incisivilor centrale de lapte.







Ce dinți se schimbă copii pierderea dintilor de foioase

Dinții de lapte cad când și în ce ordine?

Termenele de livrare poate varia. Acestea depind de caracteristicile individuale ale dezvoltării. Acest proces este de lungă durată și de multe ori nedureroase, asimptomatice. Treptat resorbed rădăcină de lapte, atunci el începe să se clatine și să cadă. Ce ar trebui să acorde atenție?

 • Medicii stomatologi recomanda pentru a sfărâma, se agită dinții de lapte în timpul turelor. Copiii pot efectua această procedură propriu-zise.
 • dinte de lapte poate sta bine și împiedică creșterea permanentă. Afișat se referă la dentist, și îndepărtați obstacolul. Dacă acest lucru nu se face în timp util, constanta poate crește strâmb sau în al doilea rând.
 • După tratament, rădăcini de lapte se dizolvă încet. Adesea, ei trebuie să fie eliminate.
 • Dacă rana este sângerarea după care se încadrează, lasa copilul va prinde tamponul, o bucată de bandaj steril și țineți apăsat timp de câteva minute. Este de dorit să nu aibă 2 ore după depunerea sau îndepărtarea dintelui. Lăsați copilul să se abțină de la alimente calde, reci, acru, sărat. Nu permiteți clătiți în mod activ rana! Gaura opritor se formează, care protejează împotriva pătrunderii microbilor.
 • Se întâmplă pierdere devreme. Ce conduce la? spațiu liber în maxilarului duce la o schimbare în dinții restul de lapte, în timp ce constantă în timp, va crește strâmbă. Ar trebui să se consulte ortodont pentru copii.
 • Conducerea Pierderea dintilor primare la copii este întotdeauna aceeași. De obicei, în ce ordine sunt erupția dinților. în aceeași ordine și toamna. În cele mai multe cazuri, procesul de pierdere a parului incepe cu maxilarul inferior.

Ce dinți se schimbă copii pierderea dintilor de foioase

Începutul resorbției rădăcinilor, vârsta

Erupția molarilor la copii, de asemenea, are loc pe circuitul. Ce ar trebui să acorde atenție?







 • Vulnerabilitate. Copilul are dinți permanenți pastă sunt mai mari în comparație cu adulții. În acest caz, numai țesuturile dure sunt formate, atât de ușor expuse la influențe externe. „Sixes“ este valabil mai ales. Ei suferă mai des. Măsuri de siguranță de bază: excluderea este mâncarea prea vâscoasă și solidă. Acestea includ nuci, bomboane, caramele.
 • Perioada de timp. Între pierderea dinților temporari și a creșterii permanente poate dura 4-6 luni. Aceasta este norma. Dacă au trecut șase luni, iar în puț nu există o constantă, asigurați-vă că să se consulte un specialist. Poate că dintele nu are suficient spațiu pentru erupția.
 • rata de creștere. Creștere rapidă incisivi față. Mult mai lent - colti. Dificil de timp și poate fi premolari de creștere și molari. Motivul - o mare suprafață a erupției.
 • Condiții de dentiției la copii: încălcarea. Timing depinde de ereditate, caracteristici de dezvoltare a infecțiilor. erupție întârziată poate fi din cauza unor motive fiziologice: nu a format încă germeni dinte. Acest lucru nu este periculos. Această caracteristică specifică. Este de asemenea posibil misplacement a dintelui în țesutul osos. Acestea și alte anomalii pot fi detectate cu ajutorul medicului X-ray. Ce poate provoca o încălcare? Diferitele defecte: amplasarea în afara arcului de dentitiei, malocluzia, înclinare, rotire, etc.
 • Molarilor la copii: temperatura. Uneori, copiii pot plânge de durere, tumefiere, gume de mâncărime, oboseală generală. Cel mai adesea, temperatura crește atunci când se taie molari. Motivul - o suprafață mare de inflamație gingivală. sindrom de durere, în acest caz, este sporită, de asemenea. Dacă temperatura este erupe molarii depășește punctul 38 ° C, pentru a da copilului un antipiretic mai bun.

Ce dinți se schimbă copii pierderea dintilor de foioase

Este necesar să le insufle copiilor cultura dentare de la o vârstă fragedă. Tu ar trebui să înceapă cu igiena. Lăsați copilul învață de calitate te speli pe dinți. clatiti gura dupa masa. De două ori pe an, pentru a preveni este necesar pentru a vizita la dentist. În timpul schimbării dentiției consultativ vizitei ortodont demonstrat tuturor copiilor.

Caracteristici Putere: 4 puncte importante

La un moment în care urca molarilor la copii, este necesar să se mențină alimente de înaltă calitate. Ce ar trebui să fie în dieta copilului?

Ce dinți se schimbă copii pierderea dintilor de foioase

 1. Cererea de fosfor. nu se poate face fără pește! Pentru gătit, utilizează soiuri de scăzut de grăsime de pește marin.
 2. Mai mult calciu. Este de dorit diversitatea și abundența de produse lactate.
 3. Legume și fructe. În primul rând, este o sursă de vitamine esențiale. În al doilea rând, mâncarea solidă accelerează slăbirea dinților de foioase. Este important în acest moment pentru a încărca maxilarului.
 4. Limitarea dulciuri. Nereușit pentru postul de copii. Cu toate acestea, este de produse dulci conduc la formarea de acid lactic, care afectează în mod negativ smalțul și țesutului dur.

Înlocuirea dinților la copii - o sarcină suplimentară pe corp. Util va fi o recepție multivitaminele complexe.

Pierderea și erupția dinților - procesul de auto-reglementare în corpul uman. Acesta este implicat in mod activ tesutul osos, endocrin si nervos. Aici sunt posibile probleme ortodontice, care într-o varietate de metode moderne corectate cu succes.