Ce este în interiorul computerului

Ce este în interiorul computerului

În acest post vreau să novice utilizatori de a spune ceea ce este în interiorul computerului.
Pentru a ști ce este în interiorul unui PC-ul este util dacă dintr-o dată, pauze ceva, va fi capabil să înlocuiască partea defectă. De asemenea, dacă doriți, pentru a îmbunătăți ceva în computer, nu va trebui să solicite asistență. Mai ales că nu este nimic complicat acolo.Va studia, computerul cele mai comune, care constă dintr-o unitate de sistem, monitor, tastatură și mouse-ul. Cu monitorul și tot felul de tastaturi și mouse-uri acolo totul este clar, dar unitatea de sistem (0) merită mai multă atenție. După cum este doar computerul.

Ce este în interiorul computerului

Deci, ce e înăuntru. (Ai aspectul poate fi diferit de ceea ce este în imagini, ci despre aspectul.)
În cele mai multe cazuri, este:

1. Plăci de bază (placa de sistem), computerul principal parte, se conectează toate componentele calculatorului împreună. (1)

Ce este în interiorul computerului

2. Procesor. creier calculator crede și calculează (2)
Cu toate acestea, nu-l va vedea, el a închis ventilatorul de sus.

Ce este în interiorul computerului

Ce este în interiorul computerului

5. Hard Disk Drive. dispozitiv de stocare a datelor de bază, sistemul de operare este instalat pe el. (5)

Ce este în interiorul computerului

6. Placă de sunet. este responsabil pentru sunet. (6)

Ce este în interiorul computerului

7. DVD. locul unde se va introduce krugleshki cu jocuri și fillmami. (7)

Ce este în interiorul computerului

Acest lucru este cunoscut sub numele de setul minim. Din aceasta puteți elimina placa de sunet, este adesea integrat în placa de bază. Mai poate fi detașat placă de rețea, dar de obicei este acum, de asemenea integrat în placa de bază. Cu toate acestea există sursa de alimentare, acesta vine de obicei cu cazul. În colectarea tuturor acest lucru arata ca acest lucru (8)Ce este în interiorul computerului


Toate piesele sunt direct sau prin fire atașate la placa de bază. În principiu, totul se face în computer, astfel încât partea priza nu este în locul său nu va funcționa. Puteți fi înșelat cu un scaun, în cazul în care mai mult de unul, de exemplu, RAM este de obicei 4-6 conectori (sloturi) pentru fixarea în instrucțiunile pentru placa de bază este o descriere a modului de a insera benzi (module) de memorie. Dacă singur bar, în primul slot, dacă două, și o placă de bază suportă așa numitul «dual» modul, este de obicei 1 și 3 sloturi. Cel mai adesea, ele sunt vopsite în culori diferite, în imagine două sloturi galbene și două negre. Pentru funcționarea normală de RAM, este de dorit ca toate modulele sunt identice. Descrie în detaliu memoria operațională, voi nu, dacă dintr-o dată, veți dori să crească memoria sistemului computerului gazdă, cel mai bine este să demonteze unitatea de sistem, trageți bara în memorie și pentru a merge cu ea la magazin. Nimic complicat despre el acolo, și vânzătorii de a alege cu ușurință memoria dorită.

Totuși, este posibil să fi dor, conectați o unitate sau DVD pe hard disk. Ele sunt fixate de obicei, în aceiași conectori. Acum, așa-numita SATA, cablu arata ca (9)

Ce este în interiorul computerului

Dacă vă conectați un hard disk, trebuie să-l conectați la conectorul de pe placa de bază, care este de obicei semnat ca SATA 0. (10)

Ce este în interiorul computerului

Nu atât de mult timp în urmă, hard disk-uri și DVD, practic, a avut conector IDE, conectorul arata ca (11) pentru ei.

Ce este în interiorul computerului

Dacă aveți un computer mai vechi și doriți să-l cumpere o nouă unitate sau DVD hard disk, asigurați-vă că pentru a verifica dacă aveți un conector SATA pe placa de baza figură. 10. Pentru că astăzi toate discurile merge practic cu acest conector.

Ce este în interiorul computerului

Cu acordul de procesare mai complicate. Acolo, de asemenea, există mai multe prize diferite (prize), pentru diferite tipuri de procesoare. Exista placi de baza pentru procesoare Intel și AMD. Prize de curent (prize) au o denumire numerică a numărului de pini de pe procesor, cum ar fi 775 sau 478. Dacă aveți o placa de baza cu Socket 775 desemnare, procesorul va trebui să cumpere în conformitate cu acest soclu. Sau invers, dacă este ales un procesor modern, va trebui să cumpere o nouă placă de bază, cu excepția cazului, desigur, ea are un conector diferit pentru CPU la acesta.


Cum de a descifra placa de bază. De obicei, în magazine vine o scurtă descriere a placii de baza, se pare ca acest lucru:

ASUS RAMPAGE EXTREME Socket775, X48, DDR3, FSB1600, PCI-E, LAN1000, ATX


Vedeți ce părți vă aflați în interiorul sistemului, este posibilă fără deschiderea acesteia, informațiile generale sunt disponibile pe „echipament“ tab-ul în proprietățile de calculator. (13)

Ce este în interiorul computerului

Dar este mai bine să utilizați programe speciale, cum ar fi The Everest, care arata aproape tot ceea ce ai nevoie. (14)

Ce este în interiorul computerului

Ei bine, aici este o scurtă și toate.