Sherochka cu vichy masherochkoy idealia Contur Ochi

Sherochka cu vichy masherochkoy idealia Contur Ochi

La Vichy a venit un nou instrument în linie Idealia - Crema contur ochi idealizers vedere. La fel ca toate produsele de serie, efectul cremei are ca scop transformarea optică și biologică a pielii. În acest caz, producătorul promite o transformare în trei domenii - tonul, micro-relief și strălucire. Comunicatul de presă ne spune că idealizers vizualiza „combină toate avantajele corectorul de amortizare fluid și decorativ, conferă pielii un aspect frumos. Agenți Nivelarea KSG - distribuie lumină în toate direcțiile, aparent alinierea matiruya și textura pielii. Particulele reflectorizante universale (tehnologie lichid Byron lumina reflectată) să optimizeze, reduce semnele vizuale de oboseala si cercurile intunecate de sub ochi. complex inovator de transformare - DRM-bright (Eperulin + Vitamina Protsistein CG +) / Vitamina B3 / Cafeina - are un efect complex asupra cercurile intunecate de sub ochi, reduce aspectul de hiperpigmentare și elimină ridurile mici“.Sherochka cu vichy masherochkoy idealia Contur Ochi

Crema are o textura foarte ușoară ușor de culoare roz, care particulele care reflectă lumina vizibile vizual. Ele sunt foarte mici, mai mult ca mama de perla. Ambalajul este foarte convenabil - un mic tub moale de mărgăritar de culoare roz, care este ușor de transportat. În dozatorul tub excelent - vârful foarte plat silicon moale este foarte convenabil pentru a pune crema, nu există nici un risc sa se intinda pielea si confortabil de utilizat in orice moment, chiar și peste machiaj. Crema se absoarbe rapid.

Sherochka cu vichy masherochkoy idealia Contur Ochi


Nu aș numi-o îngrijire de bază pentru pielea din jurul ochilor. Cel puțin 30+ pentru proprietățile de hidratare a pielii de crema nu este de ajuns. Cred că, înseamnă ziua pielii este foarte potrivit pentru o piele tanara (20-30 de ani). De asemenea, nu se potrivește, și ca o crema de noapte pentru ochi, pentru că Acesta conține pigmenți care reflectă lumina și silicon, dar nu au nevoie de timp de noapte.

Sherochka cu vichy masherochkoy idealia Contur Ochi

În același timp, îmi place să folosesc IDEALIA contur ochi în timpul zilei, atunci când aveți nevoie pentru a improspata look machiaj, mai ales înainte de o întâlnire importantă sau pur și simplu să nu fie frică de mine în oglindă. La urma urmei, noi toți vrem să se uite nu upahannoy matusa, de vârstă mijlocie, auto-nivelare și un măr delicios. Particulele reflectorizante loc de muncă excelent, cu urme de oboseala, ochi transformat instantaneu, devine în stare proaspătă. Liniile fine datorită acestei iluzii optice și devin aproape invizibile. De asemenea, pielea din jurul ochilor, cu aer condiționat și munca grea arsă la calculator, primește suplimentare de umiditate, care nu va fi de peste. Da, nu va înlocui corectorul de mascare sau corectorul, dar le completează perfect, mai ales în timpul zilei și, dacă aveți nevoie de o rememorare rapidă, și o oglindă la îndemână acolo.

Sherochka cu vichy masherochkoy idealia Contur Ochi

Pe ambalaj și în comunicatul de presă includ rezultatele testelor asupra eficienței mijloacelor: expresia cearcănelor - 21%, semne de oboseală - 23%, Ridurile - 25%. Și sunt de acord cu aceste rezultate. Nu musthave. dar în mijloacele mele pungă este constantă.

Preț. 1126 ruble. Deja la vanzare in magazinul online oficial al marcii.

Am fost în farmacie a dat un set de 2 probnichki (idealizers arata si ser-idealizers) și unul miniaturi (cremă, creând o piele perfectă). I pt. Peste noapte din Munchen a mers, probnichki a luat-o în Sat. în dimineața pentru a profita de. Noaptea trecută, a venit acasă și mi-am amintit că probnichki deschis, a decis dopolzovat. plicuri osteneală confuz (ele arata la fel) și răspândit pe toată dimineața idealizers se confruntă cu privirea descoperit porii dilatati, în cazul în care acestea nu existau anterior, închise comedoane și erupții cutanate roșiatică mici (((. Acum trebuie să afișeze cumva râie și eu atât de mândru de pielea lui curată. Și pentru mine aceasta crema de ochi idealizers arata ca))).

Catherine complet bătut în toate acele locuri în care nu este necesar, se pare că, siliconi incluse în ochi kremik. Sunt în astfel de cazuri, ajută klarisonik și masca liniștitor. Mă bucur că m-am dus la ochi, îmi place grija de bază nu este abordat, obscenitati hidratare