Ce este OneNote

Ce este OneNote


Microsoft a creat un program care ar rezolva aproape toate problemele de depozitare. Orice informație înregistrată sub orice formă. Acest program OneNote.Acesta este motivul pentru care OneNote - un program unic. În plus, să învețe cum să-l utilizați este foarte ușor de a lucra și de studiu.

Dacă intenționați să utilizați OneNote, nu numai de la un computer, atunci ai nevoie pentru a obține un cont pe serverul Windows Live ID. Pentru a face acest lucru, executați programul, selectați meniul „File“, și în ea, apăsați „Create“. Va apărea următoarea fereastră:

Ce este OneNote


Acum trebuie să creați un cont pe serverul Windows Live. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe cuvintele „Join Windows Live SkyDrive».

Ce este OneNote


Deschideți o fereastră de browser.

Ce este OneNote

În cazul în care înregistrarea este de succes, veți vedea următoarea fereastră. Dacă nu, atunci va fi arătat ce fel de date nu sunt introduse sau introduse incorect. Corectați eroarea și re-clic pe „Accept“.

Apoi, du-te înapoi la programul OneNote și faceți clic pe „Conectare“. O fereastră se va deschide solicitându-vă să introduceți numele de utilizator și parola pentru Windows Live:

Ce este OneNote

articol Evaluare