Ce este registrul de casă și ce mănâncă

Nici un fel de afaceri nu se poate face fără registru de numerar. Cash - un fel de computer care are caracteristici specifice care sunt importante să ia în considerare atunci când cumpără.În plus, registrul de numerar arată toate veniturile din vânzări în timpul mandatului său. În plus față de diverse modele și modificări, există mai multe mecanisme pentru butoane de case de marcat: Film, cauciuc și tastatură.

Tastele mecanisme sunt împărțite în funcție de destinație. Fiecare au propriile lor avantaje și dezavantaje. De exemplu, butoanele de cauciuc sunt convenabile atunci când se lucrează confortabil lor pentru a presa, cu toate acestea, au șters rapid. Se crede că butoanele de film sunt mai puțin convenabile, dar totul este relativ.

Avantajul lor - o durată de viață mult mai lungă. De exemplu, atunci când aleg un registru de numerar este important să se ia în considerare condițiile de lucru. În cazul în care locul de muncă o mulțime de praf, ar fi mai adecvat mecanism de tastatură de film, cu umiditate ridicată - cauciuc.Alegerea unui registru de numerar este important să se acorde o atenție la următorul registru de numerar din exploatare. Activități ale companiei, în special, volumul vânzărilor; Stabilitatea tensiunii de alimentare de 220 V sau absența acesteia;

Se pune setarea CCS (stand deschis, o cameră caldă, depozit, etc.); Tipul de serviciu sau produs. Selectați registrul de numerar va ajuta la TEC (Service Center Tehnic) CPC (echipamente de check-out).

specialiști de înaltă calificare va răspunde la toate întrebările, vorbesc despre diferitele versiuni și specificul muncii lor, recomanda modele pentru a se potrivi anumit tip dvs. de condițiile de afaceri și de funcționare, case de marcat, încheie un contract de întreținere și asistență tehnică a birourilor selectate, precum și pregătirea documentelor pentru setarea aparatului cont de inspecție fiscală.

Acesta este doar la prima vedere poate părea că un control registru de numerar - este un simplu registru de numerar și atunci când este selectată nu are nevoie de ajutorul specialiștilor TEC. Cu toate acestea, în funcție de registrul de numerar pentru a lucra cu el va fi fie ușor și plăcut sau dificil și incomod.