Ce mănâncă interpretarea buza de sus sau de jos a prevestiri populare

In jurul lumii, există un semn că buzele sunt mâncărime pentru un motiv, și în anticiparea unor evenimente. Kiss, ceartă spontană, o surpriză plăcută, nemulțumire din partea altora, dezamăgire, suferință se află - toate aceste evenimente prevestesc furnicături ale buzelor, după care doresc să zero.Ce mănâncă buza inferioară

Ce mănâncă interpretarea buza de sus sau de jos a prevestiri populare
Lăsați deoparte explicația logică și rațională pentru a buzelor de ce senzația de mâncărime. De exemplu, astfel:

  • alergii la produse cosmetice sau produse;
  • disconfort după expunerea prelungită la soare sau în frig, după pielea delicată a buzelor uscate vântul;
  • manifestare de herpes.

Dacă crezi în prevestiri, buza inferioară este zgâriat în ajunul săruturile prietenos. Poate că va face schimb de un sarut prietenos pentru prietena lui sau o cunoștință veche. Acesta va fi un semn de politețe și nimic mai mult.

În zilele vechi din Anglia credea că o dorință puternică, obsesivă de a zgâria buza prevesteste nemulțumire din partea altora. Și buza mai râios, aprigă va fi nemulțumire. Analizați situația și este posibil ca vei vedea care dintre acțiunile tale vor provoca o societate negativă.

Dacă atât buză și zgâriat vârful limbii, să fie pregătiți pentru ceea ce va trebui să te mintă și să o faceți împotriva voinței lor. Și o minciună va duce la altul, și în cele din urmă trebuie să se întindă foarte mult și de multe ori. Mai târziu minciunile sale trebuie să regret, și mâncărime a buzei inferioare vă avertizează despre acest mod cel mai misterios.

Dorința de a zgâria colțul gurii lui este o prevestire a următoarelor evenimente:

  • o surpriză plăcută, nu va fi mare sau costisitoare, dar vă va oferi o mulțime de emoții plăcute;
  • lovitură de stat neașteptată. un rezultat favorabil pe care nici măcar nu va sperat.

Puternic zgâriat mijlocul buzei inferioare - aceasta prevestește frustrare. Oamenii care sunt mândru de fizionomie, doar explica semn: îngrijorătoare, mulți oameni mușcă inconștient buza de jos.

Repetând inferior mâncărimea buza poate prevesti atenția de la alții, care este puțin probabil să fie mulțumit. Acest lucru poate fi enervant atenția unui străin, sau sexual forțat cu o persoană neplăcută pentru tine.buza superioara Râios - ce este?

Ce mănâncă interpretarea buza de sus sau de jos a prevestiri populare
Dorința de a zgâria buza superioară vestitori saruturi pasionale fierbinte, iar inițiatorul saruturi va face persoana care a zgâriat și buza superioară.

Francezii cred că în cazul în care buza superioară zgâriat seara, ea prevestește o poveste de dragoste pasionala. Tentate să se scarpine buza în dimineața - să fie pregătită pentru faptul că încercați să seducă.

Fata necasatoriti simte că buza de sus zgâriat - acesta este un semn că în curând un domn interesant, cu intenție serioasă va fi, în viața ei.

O femeie căsătorită ar putea simți mâncărime în buza superioară - la certuri de familie pe relația sau mai mult, soțul dă un motiv de gelozie.

Ce buze senzația de mâncărime la diferite zile ale săptămânii?

Ce mănâncă interpretarea buza de sus sau de jos a prevestiri populare
În zilele de demult credința că dorința de a zgâria buzele pe diferite zile ale săptămânii vesteste diferite evenimente:

Dacă nu știți aceste interpretări de semne vechi, puteți verifica veridicitatea lor acum de propria lor experiență, este necesar doar să fie mai atenți la sentimentele lor.

Zgâriată deasupra buzei - l prevestește?

Știi sentimentul - mult mâncărime la nivelul pielii de deasupra buzei superioare? Și este destul de senzație obsesiv, mâncărime persistă chiar și după ce ați zgâriat acest loc. Sign spune doar - pregateste-te pentru o ceartă spontană pe baza iubirii.

Dacă puternic zgâriat brazda pe buza superioară, aceasta prevestește o dragoste frivol de aventură și pasiune de sex opus.

Ce mănâncă interpretarea buza de sus sau de jos a prevestiri populare
Despre această afacere devine cunoscută într-un cerc larg de oameni, iar acest lucru va duce la bârfă. In zilele noastre, maniere frâu liber, dar în zilele vechi de la reputația pătată (mai ales la fete) au fost tratate foarte serios. Acesta este motivul pentru care Omen nu este ignorat, și a încercat să acționeze cu atenție și să nu devină subiect de barfa.

În cazul în care buza superioară zgâriat seara sau noaptea - este un vestitor a ceea ce trebuie să fie gelos. Și nu neapărat să fie un motiv serios de gelozie, dar inima zelos va avea un efect, și te duci la despre emoțiile lor. Se crede, dacă se aplică la locul de mâncărime degetul mic de la mâna stângă. mâncărimea se va opri și un semn nu va deveni realitate.

Trimite pe Twitter Trimite pe Vkontakte Trimite pe Odnoklassniki

Ca un adolescent, prietenii mei și am crezut întotdeauna în a spune că, dacă vă sunt mâncărime buzele, asa ca va fi sărutări fierbinți. Este de înțeles, ce altceva să viseze la acea vârstă. Apoi, acest semn a fost uitat, și nu este urgent acum pentru mine, soțul meu și am sărut în fiecare zi. Dar, după ce am citit articolul, am observat că atunci când oamenii trișeze, de multe ori ating sau ușor zgârierea buzele lui, ca să fiu sincer, m-am face acest lucru.

Voce în jos Răspuns

1 ani 15 zile în urmă