Ce mănâncă ochiul drept (semne)

Ce mănâncă ochiul drept (semne)

Lumea va lua, există mai multe predicții legate de părți ale corpului. Cunoscând, de exemplu, ceea ce pruriginoasă ochiul drept sau ochiul stâng, se poate concluziona cu privire la posibile evenimente viitoare în viața unei persoane. Semne care spun despre ce mâncărime într-o anumită parte a corpului, sunt destul de populare, deoarece acestea sunt un fel de avertizare persoanei. Să acorde o atenție pentru a le este numai în cazul în care o mâncărime nu este un semn clar al unei boli.Pentru o lungă perioadă de timp zgârierea orice parte a corpului de persoane asociate cu viitoarele evenimente de viață, și nu este o coincidență, deoarece corpul uman este strâns legată de natura și energia spațiului, astfel încât să poată trimite o persoană la un anumit semn de evenimente posibile. Prin semnele lumii încearcă să spună o persoană ce se așteaptă în viitor.

Partea dreaptă a corpului, deoarece cele mai vechi timpuri a fost considerat o parte slav mai puternică.

Sa decis să-l salute cu mâna dreaptă, face, de asemenea, semnul crucii și a dat de pomană. Cea mai mare parte a informațiilor despre realitatea înconjurătoare, o persoană care primește prin intermediul percepției vizuale, viziune bună cele mai vechi timpuri apreciate și în comparație cu înțelepciune. Valoarea ochiului nu poate fi overemphasized, iar în cazul în care au început cel puțin doar o mică problemă, că a acordat o atenție specială și întotdeauna observat cu ceea ce poate fi conectat.

Dacă a existat o mâncărime în ochiul drept

Ce mănâncă ochiul drept (semne)
Din moment ce cele mai vechi timpuri oamenii au crezut că umărul drept al unui înger persoană așezat, și, prin urmare, partea dreapta a corpului a fost asociat doar cu evenimente bune.

Dacă mănâncă ochiul drept, aceasta poate însemna că puteți obține gata pentru o dată.

Și pentru a fi sigur că evenimentul a avut loc, a fost necesar pentru a efectua un ritual. Pentru a sta la fereastră, închide palma a ochiului stâng și apoi dreptul să se uite la toate vizibile în fereastra de drum, rostind următoarele cuvinte: „Eu stau la fereastră și să aștepte pentru dulce, ca o pisică. ochiul drept zgâriat - data am comandat ".De asemenea, aceste semne, există o altă interpretare. Apărut mâncărime în ochiul drept, și, uneori, înseamnă că o persoană se poate aștepta noroc și avere pentru a atrage care ar putea petrece ceremonia următoare.

Ce mănâncă ochiul drept (semne)
Mâna stângă trebuie să zgârie ochiul drept, apoi pat te pe spate și spune: „în așteptare, în așteptare, nu așteptați să lase bucuria de tristețe vine și pleacă.“

Ochiul drept poate mancarime bucurie, promițând o întâlnire cu prieteni buni, sau exercitarea unui vis vechi. De asemenea, acest organism poate mancarime la apariția unor știri neașteptate a venit de la rude îndepărtate, care vor decide să vină să viziteze și să rămână o vreme. Se poate zgâria ochiul și corpul pentru a obține bani a apărut dintr-o sursă necunoscută.

Cu toate acestea, unele interpretări conectați mâncărime la ochiul drept, nu numai vesel, dar, de asemenea, evenimente triste. De exemplu, în cazul în care ochiul itched în ziua săptămânii, în numele căruia are „p“ scrisoarea, acesta este un semn bun, dar dacă nu, acesta este un semn al problemelor se apropie și posibile dezamăgiri.

Alte superstiții legate de ochi

Va vorbi despre ceea ce ochii mancarime mult, dar există și alte superstiții asociate cu acest organ de vedere. O mulțime de lucruri interesante pe care le poate spune despre o persoana uitandu-se la culoarea ochilor lui.

Ce mănâncă ochiul drept (semne)
Persoanele cu ochi căprui în viața celuilalt atractiv, dar, uneori, arată natura capricioasă și sunt capabile de a ataca corupției și deochi. Titularii de ochi albastru si gri foarte impulsiv si rece. Cu ochii verzi reprezentanți ai umanității, în general, foarte harnici și atinge întotdeauna obiectivele.

Forma și poziția ochilor, de asemenea, pot vorbi despre caracteristicile unei anumite persoane. Ochii îngustat ușor indica prezența furiei în oameni. Mari și mici în profunzime vorbesc despre bunătate spirituală. Ei sunt oameni cinstiți, cu un ochi mijlocii. Proprietarii de ochi mici sunt diferite ingust la minte.

Cum se poate dezamorsa un semn rău?

În triburi păgâne a existat o ceremonie specială, menită să evite efectele negative ale pruritul ocular. Ai avut mâna dreaptă arată fig sine, frecată bine ambii ochi cu ambele mâini, apoi se spală cu apă de primăvară. Astfel, de la ochi la aruncat afară necurat, încercând să pătrundă în organism prin organul vizual. Ortodocșii, de asemenea, în acest scop, a fost necesar să se scarpine ochiul drept, cu mâna dreaptă, atunci este să-l traverseze și să citească rugăciunea de protecție.

Interpretări, vorbind despre motivul pentru care zgârierea ochiul drept și o mulțime de alte părți ale corpului.

înțelepciunea populară asociată cu semne kopilas și testate de mii de ani, așa că poate încă mai cred, stoca și trata cu respect.