Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

Porecle pentru câini

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

Secretele de oameni cele mai bogate din China

A existat o concepție greșită că toate simbolurile și talismane sunt legate de Feng Shui. Departe de ea. De multe ori, ei nu au nimic de a face cu aceasta arta antica. Caracterele care se încadrează în mâinile noastre, se pot aplica în diferite grade la cultura chineză, popoarele din Asia de Sud-Est, și poate proveni din culturi foarte diferite. Datorită faptului că oamenii au început să călătorească mai mult și cultura din diferite țări și popoare au devenit strâns legate, pătrunde unul pe altul, acum avem acces la talismane și amulete din întreaga lume, inclusiv, desigur, și la farmecele Feng Shui.Când să mă viziteze vin la studenți sau clienții mei, am auzit de multe ori următoarea propoziție: „Oles, și în apartamentul tău și nu spune că a face cu Feng Shui!“ De ce? Da, ei doar de așteptat să vadă în casa mea o mulțime de panouri și cifre din China, diferite caractere chinezești plasate peste tot, trigrame, personaje ... Desigur, unele atribute Feng Shui sunt prezente în casa mea, dar numai pe cele pe care le place și se potrivesc în interior

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

câini de rasă mică pentru apartament

Cu varietate de astăzi de câine rase de a alege un prieten cu patru picioare, nu va fi nici o problemă. Locuiți în propria casă, un apartament sau o medie mică comunale, dorința de a avea un câine în apartament poate fi realizată întotdeauna.

Prin urmare, vom vorbi despre cele mai populare și interesante roci cele mai mici prieteni umane, mai ales despre ceea ce câinele pentru locuri din apartament sunt potrivite și care nu sunt, am discutat deja într-un articol anterior, și astăzi cu privire la modul de a alege un caine mic un ideal rasa pentru acasă ..

câini de rasă mică pentru apartament

Și vom începe transferul de rase de câini mici, potrivite pentru păstrarea la domiciliu sau într-un apartament, cu cele mai mici rase de câini care se va potrivi chiar și într-un apartament foarte mic.

Chihuahua - cel mai mic caine de rasa, creșterea de numai 22-24 cm Este activ, voită, încăpățânat, dar blajin si foarte echilibrat ..

Chihuahua are curaj extraordinar și să nu cedeze chiar animale foarte mari

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

Yorkshire

Buna ziua! recent a devenit amanta unui catelus York. Fell pentru el fara memorie))))) este numele Boniface (scurt - Bonya). Vrodevse și bun, dar există o problemă care nu se poate ocupa - Bonia mușcături. Și dacă mă duc în pantaloni, ea apucă doar un Stranglehold în picior. și a trebuit să se plimbe în jurul valorii de apartament, cu un „remorcher“. încercând să pedepsească - să-l închidă singur într-o cameră cu jucării - nu reacționează, a încercat să pedepsească ziarul - el nu-i pasa)))) te rog spune-mi ce să fac? Dacă la început el doar ma mușcat, acum el începe să mestece pe mobilier si usi ((((

Bun venit Catherine și Bonya. Știi, când am întrebat despre acest lucru, am răspuns cu o întrebare: „Foster nu a încercat?!“ Citește aici, aici, aici și aici.Alo Cu fiecare ca incepe sa contaminat. Mai bine, desigur, se spală complet în special înainte de a deschide glazok.Luchshe șterge șervețele umede pentru copii, fara mirosuri.

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

Lista este sigur de a fi completate. Lasă feedback-ul dvs. despre ceea ce spital veterinar în Tula, în opinia dumneavoastră, merită titlul de cea mai înaltă calitate, și de ce.

Servicii: medicină, chirurgie, vaccinare, ultrasonografia

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

Miniature Pinscher, pinscher pitic, sau, sau in miniatura Pinscher

Oricine este familiarizat cu pinscher miniatura rasa. El spune că o astfel de definiție este nici o exagerare sonoră, și să înceapă să se aplece degetele pe o mână, enumerând avantajele Pinscher: convenabile în conținut, infinit devotat familiei sale, neînfricat, tutore excelent, frumos.

Aceasta este ultima vreau să menționez. Știi, ar trebui să ne împreună trei sau patru cățeluși de culori diferite - și Dobermann sunt negru si cafeniu, și roșu, sau mai degrabă, Fawn - ele devin centrul atenției. Acest câine jucărie elegant iese în evidență pentru mersul său dans uimitoare, oferind iubitorilor de agrement adevarate ale rasei - ruleaza ca un cal mic elegant, înalt și plasarea delicat picioarele sale puternice.

Îmi amintesc cum, proprietarii mai multor Pinscher pitic, a adunat o dată împreună și amenajat pentru animalele noastre festivități în parc, în cazul în care au existat o mulțime de oameni

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

„Visul Dog visat, ceea ce un vis într-un câine vis“

Câine vis Interpretarea

Visul unui caine poate fi un simbol al prieteniei, agresiune, dependență sau o conexiune. De asemenea, vis poate determina raportul dintre cei care l-au dormit, prieteni și rude înconjoară, prevesti o reconciliere cu dușmani.

Cine a visat un câine?

Femeia visează câine - un vestitor de start a așteptat o mare prietenie sau de iubire, nașterea de sentimente puternice pentru partenerul tau. Este posibil să se obțină o veste plăcută.

Vis Interpretarea definește câinele pentru o femeie căsătorită ca un simbol al călătoriei viitoare, excursie cu prietenii amuzante, o distracție minunată. Veți fi capabil să se relaxeze și relaxați-vă.

Omul a visat un câine - oamenii din jurul ai pentru devotamentul și loialitatea. Puteți conta întotdeauna pe ajutorul prietenilor într-o situație dificilă, pentru a sprijini rudele.

De ce vis de un câine pentru o fată? În curând vei fi un ventilator, un comportament frivol curtezan Dapper. Comunicarea cu ei este de scurtă durată, cu toate acestea, se va lăsa o mulțime de afișări

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

Un număr foarte mare de câini coexista pașnic în aceeași casă. Câini distracție împreună, iar proprietarii, în cazul în care acestea sunt o zi întreagă la locul de muncă, fiți siguri că animalele lor nu te plictisesti acasă singur. Dar încăierări de diferite grade de gravitate între câine-veteran și un novice este, de asemenea, nu mai puțin frecvente. În cazul în care câinele nu este foarte agresiv, iar maestrul e prea, prin natura lor, nu un câine-ucigaș, apoi reconcilia animalul poate de multe ori - cu mai mult sau cu mai puțin efort. Cineva devine imediat de bine, cineva lepuite lent, uneori, câinele nu a găsit un limbaj comun: aceasta depinde de câinii ei înșiși, și asupra comportamentului gazdelor.

Câinii, care suntem atașați exagerările, din adăposturi, de cele mai multe ori să ia persoanele care au deja animalele în casă - un al doilea animal de companie. Dar, având în dorința de a lua un al doilea câine, oamenii de multe ori se tem că ei nu se inteleg cu prima. Prin urmare, problema coexistența pașnică a două sau a mai multor câini sub un singur acoperiș este foarte important

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

întrebări și răspunsuri

Pune o întrebare

Pentru catelul care temperatura este în norma fiziologică. Scurtarea respirației se poate datora faptului că catelul doar fierbinte. Dacă te îndoiești că catelul este sănătos, uita-te mai întâi la starea lui: pofta de mancare, starea de spirit si activitate, scaun normal, fără vărsături, etc. Asigurați-vă că vasul a fost în mod constant în apa rece.

sursă

Ce rasa de caini potrivite pentru apartamente mici, director crescător

Câini de clasa VIP

Yorkshire Terrier