Ce se întâmplă dacă computerul spart ecranul laptop de la zero!

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului spart?

Ai văzut pe ecranul laptop-ul propriu crăpătură - o situație teribilă, nu-i așa? Sunteți mereu teamă de acest lucru, și asta e problema sa întâmplat. Probabil din cauza tuturor problemelor care pot apărea un ecran de laptop, fisura este cel mai rău. Acum vă aflați în fața laptop si uita-te la suprafață netedă și o dată frumoasă a ecranului, fisura mutilat, și se întreabă ce să facă. Dacă presupunem că restaurarea afișajului nu poate fi, atunci aveți doar două opțiuni: fie să cumpărați un laptop nou, sau doar înlocuiți ecranul. In acest articol vom discuta despre cea mai bună soluție pe care o puteți face cu un ecran de laptop crăpat.Ce se întâmplă dacă computerul spart ecranul laptop de la zero!

Decizia finală de a accepta puteți, concentrându-se pe capacitatea lor de a plăti. Luați în considerare costul estimat al repararea unui ecran de cracare. Acest lucru va ajuta să decideți dacă are sens să cumpere un nou ecran de laptop.

Costul de înlocuire a matricei laptop

Dacă vedeți o fisură pe ecran, aceasta nu înseamnă că laptop-ul a ajuns la capăt. Pentru a începe cu, ar trebui să contactați centrul de service sau direct de la producător laptop pentru a afla dacă acestea nu vor fi de acord să vă ramburseze costul de înlocuire a ecranului. În cazul în care garanția nu acoperă costurile, sau a expirat deja, apoi a afla cât de mult costul va fi instalarea unui nou ecran. Sam cu LED-uri sau ecran LCD vă va costa mai mult de 200-500 de dolari, la această sumă trebuie să se adauge costul înlocuirii.Pretul depinde în întregime de marca de calculator. Dacă aveți un Macbook, un nou ecran poate costa chiar mai mare. X este de multe ori un preț nou ecran proporțional cu costul unui laptop nou. Prin urmare, mulți decide că este mai ușor de a vinde piese de pe rupte laptop, și apoi cumpăra unul nou. Dar există o altă opțiune.

Ce se întâmplă dacă computerul spart ecranul laptop de la zero!

În loc de a cumpăra un ecran nou în cadrul licitațiilor on-line sau magazine locale de calculator, ecran utilizat, care este caietul de sarcini potrivite pentru modelul dvs. de laptop puteți căuta. Acest ecran vechi pentru a obține destul de reale, prețul său va începe de la 100 $. Odată ce ați găsit acest ecran, puteți înlocui apoi ecranul deteriorat sau vă apelează la tehnicieni profesioniști care efectuează reparații calculator. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să contactați centrul de service al producătorului, care lucrează în aceste forțe aproape fiecare master computer știință de carte. Deci, încă economisi mai mult.

Până în prezent, există diverse blog-uri, care este pictat în detaliu procesul de înlocuire a ecranului de laptop. Geek pentru acest lucru poate necesita 50-100 de dolari. Ca urmare, costul de înlocuire totală, inclusiv achiziționarea de ecran second-hand, vă va duce la 300 $, dacă nu mai mult. Ca urmare, calculele economice arată că achiziționarea unui nou laptop - încă cel mai bun mod! Totul depinde de prețul unui laptop nou!

Poate că, având în vedere formula de calcul al costului repararea laptop va ajuta să navigați și să facă cea mai bună decizie. În cazul în care prețul de înlocuire a ecranului mai mult decât costul ecranului în sine, nu are nici un sens să-l repare, este mai ușor să cumpere un laptop nou. Dacă găsiți un ecran adecvat la mâna a doua, puteți încerca pe deplin să-l instaleze pe cont propriu.

Pentru a raporta acest post trebuie să vă conectați mai întâi.